bak misal ofis ve bende aynı kişiyiz ama kazen hala yakalayamadı biziaslında üzücü bir durum, bi kaç üyelik alıp kendini beğeniyo, kendine destek oluyo falan, sen haklısın kendim zaten bunlar hep böyle falan
En iyisini ben bilirim demiş işte hatun,kendine katılmaktan kendini alamamış.başka hak veren olmayınca benim en iyi dostum yine benim dedi herhaldeya da kendi halimden bir kendim anlarım da demiş olabilir
napsın hepiniz faşik anarşik hatunlarsınız sizi seveceğine kendine dönmüş kadın içselliğini yaşıyor var oluşunu sorguluyorEn iyisini ben bilirim demiş işte hatun,kendine katılmaktan kendini alamamış.
bak misal ofis ve bende aynı kişiyiz ama kazen hala yakalayamadı bizi
ama hastalıklı bir durum ya senin bu dediğin yazık
hahha ben yakaladım sizi ikiniz de erkeksiniz...bir kere Office afişe oldu sizi erkekler sizi
hem yağuşuklu, hem cesur, hem de karizmatiğim daha ne istiyonuz anlamadım ki
hayır. ama bence olmalı. ceza almalı. yanına kar kalıyor. milletle,eğleniyor ,yakalanıyor, o üyelği gidiyor. yine ilk üyeliğiyle devamhiçbirşey olmamış gibi. kebap yani... bence ceza şart2, üyelikle yorum yazanların ilk üyeliklerine herhangi bi ceza veriliyormu?
evet geçen moda yarışmasında olmuştu deşifre edildi ama banlanmadı, burdada fetihçenin ilk üyeliği duruyor, ozaman deşifre etmek caydırmaz ki insanları. bence en azından şu yapılmalı fetihce siyasete yorum yazamasın mesela hiç bi zaman. bi ceza sistemi olmazsa mutlaka devamı gelir.hayır. ama bence olmalı. ceza almalı. yanına kar kalıyor. milletke eğleniyor o üyelşği gidiyor. yine ilk ütyeliğiyle devam. bence ceza şart
aslında üzücü bir durum, kişilik bölünmesi yaşıcaklar diye korkuyorum
bi kaç üyelik alıp kendini beğeniyo, kendine destek oluyo falan, sen haklısın kendim zaten bunlar hep böyle falan
aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyeliği var.evet geçen moda yarışmasında olmuştu deşifre edildi ama banlanmadı, burdada fetihçenin ilk üyeliği duruyor, ozaman deşifre etmek caydırmaz ki insanları. bence en azından şu yapılmalı fetihce siyasete yorum yazamasın mesela hiç bi zaman. bi ceza sistemi olmazsa mutlaka devamı gelir.
evet mesela o da modayla ilgili hiç bi topiğe giremesin mesela,aynen ya. kadın bulundu. tam 11 üyelişi var.
ve o 11 üyelikle birine oy vernmiş. bulundu. ancak kendi üyeliği ceza almadı. ve onun yüzünden kıca yarışma milletin uğraşı emeği yok oldu. ama kadın ban yemedi. yanınadakar kaldı.
biride 2ci üyelikle geldi oy kullandı oda ceza yemedi. mesaj yazdı gitti. onunda ilk üywlşği kaldı banlanmadı.
ikinci üyeliğinden olmasın, HAGEDANBu ne ya herkes benden bahsediyor.
Bu ne ya herkes benden bahsediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?