• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bekarlık mı sultanlık yoksa evlilik mi :) ?

Bekarlığın sultanlık olmasi için baba evinde çok rahat evlendiğinde de mutsuz olman lazım

Evliliğin sultanlık olması için de baba evinde mutsuz evlendiğin adamla da mutlu olman lazım

Senin hayatın hangisine giriyor ona göre sen karar ver o_O

Mesela ben baba evinde çook rahatım o yüzden 30 yaşına kadar hiç evlenmedim :KK54:

Bence tam tersi evlilik sultanlik. Benim kocam hicbi seye karismaz ne zaman istersem cikarim disari gezerim canim ne almak isterse gider alirim ne para harcamama ne giyim kusamima ne de gezmeme karisir. Ama parayi kocadan isterseniz belki farkli olabilir :-))) Bence her iki tarafin da ekonomik ozgurlugunun olmasi sart bi kiside yoksa parasi olan patrondur hep. Asiri kiskanc erkeklerle evliligi de kimseye tavsiye etmem

Allah evliligimi güzel etsin diyorum.
Sahsen bekarlik sultanlik degil..
kendimi gercekten özgür hissetmiyorum. ailemle sıkıntılarım var falan filan..
Medeni halimizden öte yasadigimiz insanlar durumlar degistiriyor sultanlik kısmını bence..

Bana göre şuan bekarlık suktanlık yarın birgün evlenince eğer beyaz atlı prensim bi gelebilirse:p evlilik derim inşallah :)

ailesi olmayan yetim biriyle ve arkadaş ortamı serseri kötü olmayan biriyle evleneceksen olabilir yoksa hiç bulaşma :KK14::KK14::KK14:

Bekarlığin ayri tadi evliliğin ayrı ama şimdiki aklım olsa bekarken daha çok gezer kendime daha çok yatırım yapardım evlendikten sonra sorumlulukların artıyor birey olmak daha kolay evlenince iki kişi içim tüm planlar

Zor yanları olsa da bence evli olmak güzel :) Tabi sevip sevildiğin iyi biriyse. Bekarken daha özgür ve rahat oluyor ama yalnız yaşamak kötü.

kocanın ailesi kayınvalide görümcüler v.d sana karşı iyiyse cana yakınsa evlilik güzel tabi ama beni ailesi svmyorki elinden gelse boşan diyecekler annesi yüzünden yine benimle konuşmuyor tek suçumda sürekli arayıp soracakmışım onları nasıllar iyimiler diye tamam özür diledim bundan sora ararım dedim haftada bir zaten gidiyoruz onun ailede benim ailede adam nerdese evi terkedecek derece konuşmuyor benle beni bazen okadar çok seviyorki sonra ailesi yüzünden değişiyor bıktım ailesindende eşimi çok seviyorum ya bana boşanalım gitmiyor derse biterim ölürüm çok güçlü değilim ben :KK42::KK42::KK42::KK42:

bekarken ozgursun. avustralyaya gıtme durumum var evlı olsam zor gıderdım :) dunyayı dolasmak ıstıyorum ama evlıyken zor

Evlilik diyorum arkadaşım kesin ve net evlilik Eğer sevdiğin adam iyi Bi adamsa hiiç düşünme evlen. Ben memnunum valla isteyen herkes de memnun olur şnşallah

Back