- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.976
- 29
Lan her kes de yanlizmis peki bu gelin evinde izledigim 20 sinde evlenen kezbanlar kim. Onlar bile koca buluyor siz hala oturun
Yok canim rekor bende 30 yaşındayım ve hayatimda kimse olmadi maalesef bu saatten sonra olacağı umududackalmadiMerhaba arkadaşlar bu konuda rekor bende olabilir.. :) Hiç doğru düzgün bişey yaşamadım.. Hayatımda da çok uzun süredir kimse yok.. Olan da doğru düzgün bişey bile değildi.. Birkaç yıldır olacaksa doğru düzgün olsun diyorum.. İleriye dönük.. Belli yaştan sonra da iyice seçici oluyorsun..
aa senin son fanfinin noldu kız27 yıl 2 ay 10 gün oldu hala tık yok
Galiba Devlet Bahçeli bir, ben iki off nerelere gidem ben burada bile rekor bende
Eyvallah :)seni ekarte etme şansım var hala
Haha çok yaşa sen :) dua etmedim. Babaevimi çok seviyordum. Allahin nasibi işte :)Sonra hangi duayi okudun?
Bir türlü ısınamadım hatta gıcık kapıyordum ufaktan başlamadan bitiverdi kendileri 2 gün bana içindeki zehri de kusarak bu bitişi taçlandırdıaa senin son fanfinin noldu kız
Neeee??? Kizlar siz ne diyosunuz yaa? Bu kadar süre yalniz kalan var mi gercekten? Ask dünyanin en güzel duygusu. Umarim hepiniz sirilsiklam asik olursunuz
Aşkı da geç bacım söyle olabilecek biriyle karşılaşsak gerçek bi sevgi olsa.. Hepimize nasib etsin inşallah..
Valla aynen aşktan geçtik doğru düzgün kıvılcım bile yokNeeee??? Kizlar siz ne diyosunuz yaa? Bu kadar süre yalniz kalan var mi gercekten? Ask dünyanin en güzel duygusu. Umarim hepiniz sirilsiklam asik olursunuz