Bekarlar kaç yıldır hayatınızda kimse yok?

Sanirim en son aday adayımıza bu sekilde kaçırdım

Sanirim erkeklerin aradigi model kocamdır severde doverde tipli kadinlar

Tanik oldum diyorsunuz ama bana yine de garip geliyor. Bence sadece cahil bir erkek cahil bir kizla evlenir. Aksi halde hayat cekilmez olur.

Yaşınız kaç ki? Boğa seçici olur :)
Benim hayatimda 2 senedir biri var,suan oturmuş havuç kemiriyor ve banker biloyu izliyor
Sözüm ona bende seciciydim ama.........
39 yaşında ablam var. Başak burcu. Ben hayatımda onun kadar seçicisine rastlamadım. Pazarda elma seçiyor da sanki hepsi kurtlu.

Valla panpa beklersin beklersin gelen giden olmaz
Sonra 3 tane 4 tane birden gelir valla bana hep öyle oluyor
Bir de şey vardır. Yıllardır platonik takılırsın, dönüp yüzüne bakmaz. Sen vazgeçersin kuyruğundan ayrılmaz.

Sürekli birilerinin olması da yoruyor, yıpratıyor. Bence ciddi olsun, adam gibi biri olsun isterse 30 undan 35 inden sonra olsun.
18' imden bu yaşıma ciddi görüşmelerim oldu. Aldatildim vs. Şuan 24 yaşındayım kismet olursa evleneceğim. Keşke 24 ume kadar kimse olmasaymış.

Tanik oldum diyorsunuz ama bana yine de garip geliyor. Bence sadece cahil bir erkek cahil bir kizla evlenir. Aksi halde hayat cekilmez olur.

Cahil olanlar var evet fakat bir de soyle bir sey var.
Bunun adi bencillik veya isteklerine itaat edilmesi..
Universite mezunu ve mesleklerini yapan meslekleri toplumda saygi goren kisiler bunlar ve okumus meslek sahibi kizlarla evleniyorlar
Fakat tamamen bu kizlar bu adamlarin kurallarina evet diyorlar ve istekleri emirleri dogrultusunda hareket ediyorlar.
Erkek olmak sansli olmak cunku cogu erkek bunu yapamaz ama bazi kadinlar yapiyor..

Son düzenleme:
Benim de 11 senelik iliski 4 senelik evlilik ile ayni adamla 15 senedir olma rekorum var bence madalyalar nerden aliniyordu :))

Hayatimin hicbir doneminde kimseye bogun egmedim yada kimsenin beni ezmesine izin vermedim. 4 senelik evliyim ve mutluyum evet kendi dogrularim savundugum ilkelerim var bilgiliyimde bence gercekten dogru insan var ve evet soyledikleriniz bizi kapsamiyor. Burdaki evlilik konularini okudukca bende dumur olsam da biyerlerde hala guzel insanlar mutlu insanlar var inanmakla başlıyor hersey

39 yaşında ablam var. Başak burcu. Ben hayatımda onun kadar seçicisine rastlamadım. Pazarda elma seçiyor da sanki hepsi kurtlu.
Hahahahahahahahaha sende başaksın ???
Kocam da başak..... 30 yasinda evlendi hala beni elestiriyor . Acımasızca ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…