- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
Heeeeehhh simdi tam olduk bir basak kocasi olan dahaBenim esimde başak ama ben başakları baya severim ya :))
Ayyy bu kadar olmaz tek nefret ettigim ozelligi bu yemin ediyorum nokta atisi yaptin suan :))) ya adam herkesle anlasiyor herkesin nabzina gore serbet veriyor diyorumki bazen bu kadar politik olmak zorunda degilsin fikrini soyle yok ama oyle yaparsa ortam bozulurmus ben de tam tersiyim o yuzden beni sevmezler esime bayilirlar genelde :)))Heeeeehhh simdi tam olduk bir basak kocasi olan daha
Ya zaten iyi bir burc cok sevimliler tipleri de cocuk gibi kisa boylu güleç yüzlü seker gibi ama yemin ederim varya ... anlatsam romaaaaaan. Hic mi sinir etmiyor seni? :))))))))
Bak mesela kirmizi rengini sevmiyorsa sevmiyordur degil mi?
O kadar politik ki babam deseki kirmizi cok guzel bir renk"
Der ki evet baba haklisiniz baba cok guzel gercekten
Ya bitane carpcaaaaaammmm
Kim olursa olsun Kezban kelimesini kullanmak dogru gelmiyor bana..
Ama soyle soyliyeyim tamamen kapsamasa da erkeklerin bir kismi isteklerine tamamen boyun egicek kizlarla evleniyor bir iki tanesine tanik oldum.
Ara sira ses cikaran bazi konularda kendi dogrularini savunan bilgili kizlarla ugrasmak istemiyorlar.
Evlilik onlar icin sadece bir duzen..
Evlenmek icin evlenmek kolay is..
Erkek yapmasa bunu kadın da yapmaz bu kölelik değil birbirinin fikrine saygı duymak diklenerek,ben bilirim ben ederim havasıyla olmaz bu iş evlilikte aşkta ortak fikir düşünce birbirine sevgi saygı feminist düşüncesi olan insanlar zaten genelde yalnız oluyor ama cahil boyun eğiyor diye kestirip atmayın derim inanın tanıdığım o kadar çok çift var ki musmutlu yuvalara sahip olan yada üniversite deyken birbirlerini yıllarca bekleyen sevgililer birbirini zamanla birbirine benzetiyorlar bir oluyorlar biz nasıl erkek aldatmasın romantik olsun diyorsan erkekler de dik başlı dediğim dedik kadınlarla yuva kuracağına inanmıyor inşallah karşınıza sizin düşüncenize uygun birisi çıkar zaten ölümle nikah gününü şaşmaz derler kader kısmetCahil olanlar var evet fakat bir de soyle bir sey var.
Bunun adi bencillik veya isteklerine itaat edilmesi..
Universite mezunu ve mesleklerini yapan meslekleri toplumda saygi goren kisiler bunlar ve okumus meslek sahibi kizlarla evleniyorlar
Fakat tamamen bu kizlar bu adamlarin kurallarina evet diyorlar ve istekleri emirleri dogrultusunda hareket ediyorlar.
Erkek olmak sansli olmak cunku cogu erkek bunu yapamaz ama bazi kadinlar yapiyor..
Ben evliyim inşallah sizde karsılarsırsınız sevdiğiniz insanla zaten bi ilişkide hiçbir kadın susmaz emin olun içi dışı bir olanlar yalnız genelde Rabbim herkesin kısmetine açıklık versin inşAllahAycoregi22
Iki tarafin rizasi varsa kendi tercihleriyse mutlularsa ne guzel herkes istedigi hayati yasar.
Ben sadece gordugum bir durumdan bahsettim.
Feministlik=Kadin erkek esitligidir.
Yani ne kadin ne erkek ustunlugunu benimsemez..
Asiri dik basli olmak veya susmak dogru degil hayati paylasan zaten ikisini de surekli yapmak istemez.
Tesekkur ederim herkesin hakkinda hayirlisi olsun sizin de oyle..
Ben de başağım ama ablam ile alakamız yok. Ben daha farklı konularda detaycıyım. O ise birini beğenmemekte usta ve gerçekten öyle böyle değil felaket eleştirir. Eleştiriye asla gelemiyor hep bir bahanesi aması var.Hahahahahahahahaha sende başaksın ???
Kocam da başak..... 30 yasinda evlendi hala beni elestiriyor . Acımasızca ......
Eyvah eyvah. Kendisi eleştiriye gelemez ama başkasını felaket elestirir zaten. Hep böyleler zaten heheheBen de başağım ama ablam ile alakamız yok. Ben daha farklı konularda detaycıyım. O ise birini beğenmemekte usta ve gerçekten öyle böyle değil felaket eleştirir. Eleştiriye asla gelemiyor hep bir bahanesi aması var.
Ona da söylüyorum. Kendin her türlü saçmalığı, mantıksızlığı yapıyorsun ama karşındaki ufacık bir şey yapsa acımadan eleştiriyorsun diye. O tam bir başak öyle böyle değil. O titiz, dağınıklığa gelemez çok mesela ben relax bir insanım. O direk eleştirir ben nabza göre şerbet vermeyi, karşımdakini incitip incitmeyeceğimi düşünmeyi tercih ederim. Ben daha politiğim. Gerçekten bir hatam varsa eleştiriyi olgunlukla karşılarım ama yanlış anlaşılma falan varsa doğrusunu açıklarım. Bir tabir var ya, "Öle dümdük," diye. Ablam aynen öle dümdük, ben daha kurnazım. Başaklar da mantık baskındır genelde özellikle duygusallık söz konusu olduğunda ama ablam aşık olsun mantığını çöpe atar. Ben de tam aksi romantizmi çok severim ama mantığım bana aksini söylüyorsa mantığımı devreye sokarım. Aşkımdan ölsem de diyelim mantıksız bir şey varsa aşktan ölmeyi değil, aşkı öldürmeyi yeğelerim. Mesela çok seçici ama dış görünüş olarak. Her karşısına çıkana bir kulp takar. Kendi birine aşık olsun içi leş de koksa, leş kokusunu duymamayı tercih eder. Kendim söylemiyorum bunları, etrafımızdaki insanlar aynı burçtan olduğumuz için bizi sürekli kıyaslayıp böyle tanımlıyorlarEyvah eyvah. Kendisi eleştiriye gelemez ama başkasını felaket elestirir zaten. Hep böyleler zaten hehehe
Ona da söylüyorum. Kendin her türlü saçmalığı, mantıksızlığı yapıyorsun ama karşındaki ufacık bir şey yapsa acımadan eleştiriyorsun diye. O tam bir başak öyle böyle değil. O titiz, dağınıklığa gelemez çok mesela ben relax bir insanım. O direk eleştirir ben nabza göre şerbet vermeyi, karşımdakini incitip incitmeyeceğimi düşünmeyi tercih ederim. Ben daha politiğim. Gerçekten bir hatam varsa eleştiriyi olgunlukla karşılarım ama yanlış anlaşılma falan varsa doğrusunu açıklarım. Bir tabir var ya, "Öle dümdük," diye. Ablam aynen öle dümdük, ben daha kurnazım. Başaklar da mantık baskındır genelde özellikle duygusallık söz konusu olduğunda ama ablam aşık olsun mantığını çöpe atar. Ben de tam aksi romantizmi çok severim ama mantığım bana aksini söylüyorsa mantığımı devreye sokarım. Aşkımdan ölsem de diyelim mantıksız bir şey varsa aşktan ölmeyi değil, aşkı öldürmeyi yeğelerim. Mesela çok seçici ama dış görünüş olarak. Her karşısına çıkana bir kulp takar. Kendi birine aşık olsun içi leş de koksa, leş kokusunu duymamayı tercih eder. Kendim söylemiyorum bunları, etrafımızdaki insanlar aynı burçtan olduğumuz için bizi sürekli kıyaslayıp böyle tanımlıyorlar
Bu konudan vardığım sonuç başakların zulüm olduğuNe kadınları ne erkekleri hiç ilgimi çekmemiş olacak ki, şöyle bir düşündüm ki ne erkek ne kadın Başak kimseyi tanımıyorum.
valla sorma zaten o kezbanlar buluyor biz bulamıyoruz. benim de 28 yıldır kimse yok hayatımdaLan her kes de yanlizmis peki bu gelin evinde izledigim 20 sinde evlenen kezbanlar kim. Onlar bile koca buluyor siz hala oturun