- 10 Eylül 2011
- 5.611
- 22.482
neyse zaten sana yaramazdıBir türlü ısınamadım hatta gıcık kapıyordum ufaktan başlamadan bitiverdi kendileri 2 gün bana içindeki zehri de kusarak bu bitişi taçlandırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse zaten sana yaramazdıBir türlü ısınamadım hatta gıcık kapıyordum ufaktan başlamadan bitiverdi kendileri 2 gün bana içindeki zehri de kusarak bu bitişi taçlandırdı
Valla aynen aşktan geçtik doğru düzgün kıvılcım bile yok
Sanirim en son aday adayımıza bu sekilde kaçırdımKim olursa olsun Kezban kelimesini kullanmak dogru gelmiyor bana..
Ama soyle soyliyeyim tamamen kapsamasa da erkeklerin bir kismi isteklerine tamamen boyun egicek kizlarla evleniyor bir iki tanesine tanik oldum.
Ara sira ses cikaran bazi konularda kendi dogrularini savunan bilgili kizlarla ugrasmak istemiyorlar.
Evlilik onlar icin sadece bir duzen..
Evlenmek icin evlenmek kolay is..
Paçalarından cehalet akan kezbanlar hakikaten... izleme şunları. Ufkunu daraltırlar.Lan her kes de yanlizmis peki bu gelin evinde izledigim 20 sinde evlenen kezbanlar kim. Onlar bile koca buluyor siz hala oturun
Arada denk geliyorumPaçalarından cehalet akan kezbanlar hakikaten... izleme şunları. Ufkunu daraltırlar.
Tanik oldum diyorsunuz ama bana yine de garip geliyor. Bence sadece cahil bir erkek cahil bir kizla evlenir. Aksi halde hayat cekilmez olur.Kim olursa olsun Kezban kelimesini kullanmak dogru gelmiyor bana..
Ama soyle soyliyeyim tamamen kapsamasa da erkeklerin bir kismi isteklerine tamamen boyun egicek kizlarla evleniyor bir iki tanesine tanik oldum.
Ara sira ses cikaran bazi konularda kendi dogrularini savunan bilgili kizlarla ugrasmak istemiyorlar.
39 yaşında ablam var. Başak burcu. Ben hayatımda onun kadar seçicisine rastlamadım. Pazarda elma seçiyor da sanki hepsi kurtlu.Yaşınız kaç ki? Boğa seçici olur :)
Benim hayatimda 2 senedir biri var,suan oturmuş havuç kemiriyor ve banker biloyu izliyor
Sözüm ona bende seciciydim ama.........
Bir de şey vardır. Yıllardır platonik takılırsın, dönüp yüzüne bakmaz. Sen vazgeçersin kuyruğundan ayrılmaz.Valla panpa beklersin beklersin gelen giden olmaz
Sonra 3 tane 4 tane birden gelir valla bana hep öyle oluyor
Tanik oldum diyorsunuz ama bana yine de garip geliyor. Bence sadece cahil bir erkek cahil bir kizla evlenir. Aksi halde hayat cekilmez olur.
Hayatimin hicbir doneminde kimseye bogun egmedim yada kimsenin beni ezmesine izin vermedim. 4 senelik evliyim ve mutluyum evet kendi dogrularim savundugum ilkelerim var bilgiliyimde bence gercekten dogru insan var ve evet soyledikleriniz bizi kapsamiyor. Burdaki evlilik konularini okudukca bende dumur olsam da biyerlerde hala guzel insanlar mutlu insanlar var inanmakla başlıyor herseyKim olursa olsun Kezban kelimesini kullanmak dogru gelmiyor bana..
Hahahahahahahahaha sende başaksın ???39 yaşında ablam var. Başak burcu. Ben hayatımda onun kadar seçicisine rastlamadım. Pazarda elma seçiyor da sanki hepsi kurtlu.
Benim esimde başak ama ben başakları baya severim ya :))Hahahahahahahahaha sende başaksın ???
Kocam da başak..... 30 yasinda evlendi hala beni elestiriyor . Acımasızca ......