Kim olursa olsun Kezban kelimesini kullanmak dogru gelmiyor bana..
Ama soyle soyliyeyim tamamen kapsamasa da erkeklerin bir kismi isteklerine tamamen boyun egicek kizlarla evleniyor bir iki tanesine tanik oldum.
Ara sira ses cikaran bazi konularda kendi dogrularini savunan bilgili kizlarla ugrasmak istemiyorlar.
Evlilik onlar icin sadece bir duzen..
Evlenmek icin evlenmek kolay is..
Cahil olanlar var evet fakat bir de soyle bir sey var.
Bunun adi bencillik veya isteklerine itaat edilmesi..
Universite mezunu ve mesleklerini yapan meslekleri toplumda saygi goren kisiler bunlar ve okumus meslek sahibi kizlarla evleniyorlar
Fakat tamamen bu kizlar bu adamlarin kurallarina evet diyorlar ve istekleri emirleri dogrultusunda hareket ediyorlar.
Erkek olmak sansli olmak cunku cogu erkek bunu yapamaz ama bazi kadinlar yapiyor..
Erkek yapmasa bunu kadın da yapmaz bu kölelik değil birbirinin fikrine saygı duymak diklenerek,ben bilirim ben ederim havasıyla olmaz bu iş evlilikte aşkta ortak fikir düşünce birbirine sevgi saygı feminist düşüncesi olan insanlar zaten genelde yalnız oluyor ama cahil boyun eğiyor diye kestirip atmayın derim inanın tanıdığım o kadar çok çift var ki musmutlu yuvalara sahip olan yada üniversite deyken birbirlerini yıllarca bekleyen sevgililer birbirini zamanla birbirine benzetiyorlar bir oluyorlar biz nasıl erkek aldatmasın romantik olsun diyorsan erkekler de dik başlı dediğim dedik kadınlarla yuva kuracağına inanmıyor inşallah karşınıza sizin düşüncenize uygun birisi çıkar zaten ölümle nikah gününü şaşmaz derler kader kısmet