Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Ateistim hanım efendi. Burada siz dini yorum yapamazsınız. Evlilikten önce de uzun yıllardır cinsel hayatım vardı, yanlış yollara da girmedik. İyi bir eğitim hayatımız oldu, güzel bir evlilik de yaptık, hayırlı bir evlat da olduk. Kendi seçimimizle bilinçli bir şekilde yaşadık ne yaşadıysak. Bilinçli bir şekilde yaşamaları için yol göstermeliyiz, yargılayıp haddimiz olmayan yorumlar yapmamalıyız.

Yanlış yoldasin zaten girmene gerek yok

Saygı duyuyorum sizin tercihiniz. Ama konu sahibi ailesinden sakladigina göre sizin gibi ateist değil belli ki. Ve sizin nasihatiniza da pek ihtiyacı yok gibi.

Saygı duyuyorum sizin tercihiniz. Ama konu sahibi ailesinden sakladigina göre sizin gibi ateist değil belli ki. Ve sizin nasihatiniza da pek ihtiyacı yok gibi.
Müslüman da olabilir Hıristiyan da, yargılamak kimseye düşmez. Dürtüdür bu, bastırılamaz. Ayrıca koskoca birey, ailesine hesap vermek zorunda değil.

Müslüman da olabilir Hıristiyan da, yargılamak kimseye düşmez. Dürtüdür bu, bastırılamaz.
Evet orası öyle biz kimseyi yargılamiyoruz. Ailesinden saklayan öğrenmesinden korkan genç bir kıza zina yapmanın normal olduğunu soyluyorsunuz. Bu kızı yanlış yola itiyorsunuz. İnancınızı kendinize saklayın saçma sapan onerilerinizide

Acımak istiyorsanız aynaya bakın. Bizim biriyle sevişmemizle sizin başınıza gelenlerin alâkası ne?
Evladın sana yaşatsa diyor ne hissedersin diyor. Zaten onların evlatları gelip zar diktirme topiklerini dolduruyor, sevgilimin spermi elime bulaştı hamile kalır mıyım diye korkudan aylarca hop oturup hop kalkıyorlar, psikolojileri laçka oluyor. Sen çocuğuna bu kadar kapalı olursan onu meydana atarsın böyle, saçma sapan işler yapıp başını belaya sokar.

Hanım efendi siz nerde yaşıyorsunuz????
Gayet de Trabzonlu bir ailenin kızıyım. Babamın erkek arkadaşlarımdan haberi de vardı. Tanıştırmışlığım da var. Biri laf edince benim kızım yüksek tahsilli, görmüş geçirmiş, kendini bilen biridir der ve kimseye ağzını açtırtmazdı. Medeni insan olmak bunu gerektiriyor. Oğullarının sevgililerine, ilişkilerine, seçimlerine saygı gösterdiği gibi; kızının da hayatında biri olmasını doğal karşılayan, saygı duyan çok beyefendi, kızıyla arkadaş gibi olan bir adamdı.

Çocuklarını Allah'tan bi haber büyüten bir baba çok iyi bir adam Allah başınızdan eksik etmesin. AA pardon siz inanmıyordunuz. Ölünce nereye gidecekmisiz baban bize de öğretsin merak ediyoruz

Çok şükür 3 tane ahlaklı evladım var ben büyüttüm onları gurur duyuyorum.O dediklerinizi yapanlarda malesef sizin gibilere özenip yanlışa düşenler siz burda böyle savunursaniz ahlaksızlığı daha çok gencimize kötü örnek olursunuz ALLAH evlatlarımızı sizin gibilerden uzak tutsun

Sizin gibi erkeklerin deneme tahtası olmasına müsade etmedigim icinmi kapalı oluyorum

Ne alaka. Benim ailem beni çok rahat büyüttü. Hiç karismadilar hep serbesttim ama yanlış yola gitmedim. Tek yaptıkları dini öğretmek oldu cok sukur. Bunu da aileler yapsın bi zahmet

Hayır, ezici çoğunluğunun geldiği aile modeli belli, hiç kendinizi kandırmayın. Bu konuda kızın da ailesi ahlaklı kızım var diye övünüyordur, öyle olmasa kendini bi tane ayıya mecbur hissetmezdi.

Biz ona medeni demiyoruzda neyse
ölmüş bir adamın arkasından bu şekilde konuşmaya utanmıyor musunuz? hoş, hayatta olsaydı da böyle konuşamazdınız. ne diyorsunuz medeni yerine mesela? ne dediğiniz açık aslında. ayıptır, yaptığınız.

insanları başından beri yok ''erkeklerin deneme tahtası değiliz sizin gibi, yok babana medeni denmez başka bir şey denir, yok dinsizsiniz, yok nerede yaşıyorsunuz'' diye iğneleyip aşağılayıp duruyorsunuz. Ayıptır hanımlar, herkesin doğrusu kendine, bu şekilde kendi doğrularınızı başkasına dikte etmeye hakkınız yok. biraz saygılı olun,sınırınızı ve haddinizi bilin.

Ne alaka. Benim ailem beni çok rahat büyüttü. Hiç karismadilar hep serbesttim ama yanlış yola gitmedim. Tek yaptıkları dini öğretmek oldu cok sukur. Bunu da aileler yapsın bi zahmet
Sizin gitmediğiniz yollar yanlış değil, bunun kararını verecek durumda değilsiniz. Kimse size yaşadığınızın hesabını sormuyor zaten. Ben ailelerin çocuğunu her şeyiyle sevip kabul etmeleri gerektiğini düşünüyorum eğer kaybetmek istemiyorlarsa. Benim de iki kızım var, bedava konuşma gibi bir durumum da yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…