Bekaret kaybi sonrasi psikoloji?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bence öyle.bu arada evlilik öncesi cinselliğe karşı olmamama rağmen.artık 20, 21,22 yaşlarında evlenilmediğini de hatırlatırım.onun da etkisi var tabi.serbestliği savunanlar da emin olun fuhuş çetesi gibi herkes birbirine girişsin, tanımadan etmeden herkes birbiriyle ölümüne birlikte olsun, grup seks partileri yapalım diye savunmuyor.eee zaten sana uygun ,sevip, sevileceğin, ideal bir ilişki çok zor denk geliyor.ya da cinsel çekim hissettiğin birisi.bunun için de beklemeye gerek yok.yaş müsaitken, sevdiğin birini bulmuşken yaşa diyor insanlar.muhafazakârlar bunu anlamıyor.ki bu sitede en sert tepki aldatmalara veriliyor
Bana göre ters. Ben evlenmeden önce olan cinselliğe karşıyım. Kimse seks partileri düzenlemiyor ama herkes bu zaman ciktigiyla mutlaka bir cinsellik yaşıyor. Birinden ayrılıp başka biriyle seviyorum deyip aynı deneyimi yaşıyor. Sonuç olarak ne oluyor evlenene kadar bir kaç kişiyle o deneyimi yaşamış oluyorsun. Bana hala inanın çok garip geliyor bekar birinin cinsellik yaşaması. Evlilik bağı olmadan ben yaşanmasına karşıyım

Bana göre ters. Ben evlenmeden önce olan cinselliğe karşıyım. Kimse seks partileri düzenlemiyor ama herkes bu zaman ciktigiyla mutlaka bir cinsellik yaşıyor. Birinden ayrılıp başka biriyle seviyorum deyip aynı deneyimi yaşıyor. Sonuç olarak ne oluyor evlenene kadar bir kaç kişiyle o deneyimi yaşamış oluyorsun. Bana hala inanın çok garip geliyor bekar birinin cinsellik yaşaması. Evlilik bağı olmadan ben yaşanmasına karşıyım
Size göre ters olabilir, birçok insana göre de normal. Bu konu kişinin kendisini bağlar.

Biz şimdi bakire değiliz diye masum değil miyiz? Toplumun yapısı ile böyle düşünüyorsunuz ama öyle bir şey yok cinsellik bir ihtiyaç , ve sizin de bunu yaşamanız normal. Ailenizi de hiç ilgilendirmez
Bunun birde öteki tarafı var unutmayın sizin gibiler yüzünden bu durum normalleşiyor aynı şeyi evladın sana yasatsa nasıl karşılarsın merak ediyorum.ne olursa olsun bunun kabul edilir bir tarafı yok zina

Bakire değilim, hiçbir zaman da suçluluk hissetmedim. Günahı da bana, hesabını sadece Allah'a veririm. Evlenmek istediğim kişiyle üstü kapalı bir şekilde konuştum. Asla kandırma yoluna gitmedim çünkü sevdiğim kişiyi kandırmayı başta vicdanım kabul etmezdi. Neyse ki sorun etmedi kendi de bakir değildi. Bundan önceki eski sevgilim sorun etmişti kendi ballandıra ballandıra hayat kadınlarıyla ilişkilerini anlatıyordu bana. Sonra zaten beni aldattı. Benim için cahil turnusolu bekaretin olmaması. Bana bakire misin diye soranlardan da koşa koşa uzaklaşmamı öğretti bakire olmamam. Ha bu demek değil ki bakire olmamayı övüyorum. Herkesin kendi tercihi, olduysa pişman olmanız yanlış. Sizi gerçekten seven kişi sizi her şekilde kabul eder bu erkekler için de böyledir. Kadınlar güya seviştikleri ilk kişiyi unutamazlarmış. Saçmalık, ben zamanında çok sevdiğim ve birlikte olduğum kişiyi bile unuttum zerre aklıma gelmiyor. Karşılıklı istek olduktan sonra kullanma olmaz. Sanki biz tek başımıza sevişiyoruz. Ataerkil düşünce tarzı işte.

Kesinlikle katılıyorum size

Ne oldu işinizemi gelmedi 😊 sizin yaptiginiz zinalar yüzünden başımiza gelmeyen kalmıyor biraz Allah'tan korkun acıyorum hepinize
Aynen, az önce okudum kış gelmemesi de ahlaksızlık yüzündenmiş. Demek benim ahlaksızlığımdan gelmiyor, tüh. Dine yönelsem bi anda kar yağar mı hocam?

Ne oldu işinizemi gelmedi 😊 sizin yaptiginiz zinalar yüzünden başımiza gelmeyen kalmıyor biraz Allah'tan korkun acıyorum hepinize
Acımak istiyorsanız aynaya bakın. Bizim biriyle sevişmemizle sizin başınıza gelenlerin alâkası ne?

Aynen, az önce okudum kış gelmemesi de ahlaksızlık yüzündenmiş. Demek benim ahlaksızlığımdan gelmiyor, tüh. Dine yönelsem bi anda kar yağar mı hocam?
Ne güzel dalga geçiyorsunuz ne de dalga geçilecek bi konu öyle mi??????
Acin okuyun cehaletinizden kurtulursunuz belki.
Zina ne kadar normallesmis böyle ya inanamıyorum düşüncelerinize.
Bakirelik kizlik zarı bu konuda söylenen her şeye katılıyorum
Ama zinayı normallestirmenize anlam veremiyorum

Bunun birde öteki tarafı var unutmayın sizin gibiler yüzünden bu durum normalleşiyor aynı şeyi evladın sana yasatsa nasıl karşılarsın merak ediyorum.ne olursa olsun bunun kabul edilir bir tarafı yok zina
Ayrıca buradaki herkes Müslüman değil. Mesela ben değilim. Kaldı ki hangi inanca sahip olursa olsun insanlar kendi seçimlerini yapabilir, yargılamak sizin işiniz değil. Evladım da yaşayacak tabii ki bilinçli bir şekilde, sevecek de sevişecek de.

Kıyamet alametleri diye bir şey duydun mu hiç???????
Mitolojik olarak bir sürü var? Biri sevişti diye mi kıyamet kopacakmış? Bunca hırsız, arsız, hak yiyenin olduğu yerde kopmayan kıyamet; iki insan sevişince mi kopacak?

Mitolojik olarak bir sürü var? Biri sevişti diye mi kıyamet kopacakmış? Bunca hırsız, arsız, hak yiyenin olduğu yerde kopmayan kıyamet; iki insan sevişince mi kopacak?
Zinanın çoğalması kıyamet alameti hanım efendi. Hadi hepsini geçtim günah olan biseyi genç bir kıza nasıl normal olduğunu söylersiniz. Allahtan korkunuz yok mu gerçekten. Bu kız kaç yaşında bilmiyorum sizin normallestirmeniz yüzünden normal görüp yanlış yollara giderse bunun hesabını kim verecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X