S
sorrander
Ziyaretçi
- Konu Sahibi niyeben...
tabiki rahatlığı oluyodur ama vucüdun kimyasını değiştiriyo diyolar bence evlendikden sonra bebek sahibi oldukdan sonra yaptırılmalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ufak bi örtü örtüp yaptıgı kısmı sadece açsa orası bitince geri kalanı açsa yapmıyolar değilmi öyle:kedi: aslında çok istiyorum gitmeyi ama çok utanıyorum.
slm kızlar bende tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum bi paket programı var 750 tl karar verdim gitcemde
utanıyorum bide bekarım ya korkuyom nasıl bişey diye kızlık zarının olduğu yere dokunmuyolar dimi?
slm kızlar bende tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum bi paket programı var 750 tl karar verdim gitcemde
utanıyorum bide bekarım ya korkuyom nasıl bişey diye kızlık zarının olduğu yere dokunmuyolar dimi?
Önceki gün ilk defa yaptırdım genital bölge ve yarım bacak dizden aşağı kısmını 450 tl ödedim bu arada koltuk altı ve göbek bölgemede uygulama yaptı. İlk başta utanıyordum filan da yapan bayan rahat ve deneyimli iyi yani. Bi de en iyi tarafı soğutmalı olması o yüzden emla krem sürmeye filan gerek kalmıyor. Bitecek sanırım. En azından baya azaltır. Alex marka makinası.
Sizce evlendikten sonra mı başlanmalı yoksa önce mi?
arkadaşlar benim sorduğum lazer epilasyon 150 yt dediler bugün.ama ağda gibi pürüzsüz olmuyormuş alındıktan sonra . nasıl oluyor peki? yaptıran arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim .
adanada dermolıfe dıye bır merkezdi.