• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon bekar olup genital bölgeye epilasyon yaptıranlar burayaa...

tabiki rahatlığı oluyodur ama vucüdun kimyasını değiştiriyo diyolar bence evlendikden sonra bebek sahibi oldukdan sonra yaptırılmalı.

ya ufak bi örtü örtüp yaptıgı kısmı sadece açsa orası bitince geri kalanı açsa yapmıyolar değilmi öyle:kedi: aslında çok istiyorum gitmeyi ama çok utanıyorum.

ya ufak bi örtü örtüp yaptıgı kısmı sadece açsa orası bitince geri kalanı açsa yapmıyolar değilmi öyle:kedi: aslında çok istiyorum gitmeyi ama çok utanıyorum.

canım hiç utanmana gerek yok bayan yapıyor ne de olsa
ben senin dediğin gibi yaptırıyorum çamaşırımı da çıkarmıyorum bi de beyaz örtüyle destekliyo açıp kapayarak yapıyoruz işte :kedi:

slm kızlar bende tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum bi paket programı var 750 tl karar verdim gitcemde
utanıyorum bide bekarım ya korkuyom nasıl bişey diye kızlık zarının olduğu yere dokunmuyolar dimi?

slm kızlar bende tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum bi paket programı var 750 tl karar verdim gitcemde
utanıyorum bide bekarım ya korkuyom nasıl bişey diye kızlık zarının olduğu yere dokunmuyolar dimi?

kaydirigubbakcemile3 yok canım kızlık zarıyla hiç alakası yok
hem kızlık zarı içerde öyle hemen zarar görmezki nasıl ki sen epilasyonu yaptığında zarar vermiyorsan aynı şey işte
hem 750 tl ye paket fiyatıda çok iyi
ben sadece genital bölge ve koltuk altına paket 500 tl verdim

Son düzenleme:

evt yaa fiyat fazla ucuz bu işte bi iş olmasın fiyatı az tuttularmı dereceyide az tutarlar başlamışken devam etmen gerekir..sonra 7 seasta bitcene 12 seas sürer

arkadaşlar bende yaza evlenıyorum.acaba şimdi başlasam özel bölge için lazere ,bıtermı sizce?:kedi: açık tenlıyımde ayrıca napıcam bılmem çekınıyorumda.Biz mersindeydık adanaya geldik Bıldığınız ıyı bır yer varmı acaba tavsiye edebıleceğiniz?şutarafagitti

Merhabalar yeni üye oldum bende... nisan ayonda evlenicem allah kısmet ederse ve lazere başlayalı bir ay oldu yani bir seans girdim ve çok memnun kaldım... bir seans girmeme rağmen müthiş sonuçlar aldım. Çok memnunun , bence evlenecek olan kızlar hemen yaptırmalı, rahatlık opuyorumnanaktan:teytey:

utanmana gerek yok canım mecbur gibi gör kendini :) zaten utanma üstünü çıkarana kadar ütünü çıkarıp masaya oturduktan sonra utanma falan kalmıyor :) kızlık zarına da bişey olmuyor korkma sengözlerimebaksanab

Önceki gün ilk defa yaptırdım genital bölge ve yarım bacak dizden aşağı kısmını 450 tl ödedim bu arada koltuk altı ve göbek bölgemede uygulama yaptı. ılk başta utanıyordum filan da yapan bayan rahat ve deneyimli iyi yani. Bi de en iyi tarafı soğutmalı olması o yüzden emla krem sürmeye filan gerek kalmıyor. Bitecek sanırım. En azından baya azaltır. Alex marka makinası.

Önceki gün ilk defa yaptırdım genital bölge ve yarım bacak dizden aşağı kısmını 450 tl ödedim bu arada koltuk altı ve göbek bölgemede uygulama yaptı. İlk başta utanıyordum filan da yapan bayan rahat ve deneyimli iyi yani. Bi de en iyi tarafı soğutmalı olması o yüzden emla krem sürmeye filan gerek kalmıyor. Bitecek sanırım. En azından baya azaltır. Alex marka makinası.

canım benim girdiğim lazerde aynı makina soğutmalı alexander marka
ama en son gittiğimde çok acıdı herhalde dereceyi arttırdılar
o yüzden 5 aydır gitmedim korkumdan eyvahedigeldismile

Bakırköy civarında tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı arkadaşlar? Özelden mesaj atarsanız çok sevinirim.

arkadaşlar benim sorduğum lazer epilasyon 150 yt dediler bugün.ama ağda gibi pürüzsüz olmuyormuş alındıktan sonra . nasıl oluyor peki? yaptıran arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim .:kahve:

adanada dermolıfe dıye bır merkezdi.

Son düzenleme:
arkadaşlar benim sorduğum lazer epilasyon 150 yt dediler bugün.ama ağda gibi pürüzsüz olmuyormuş alındıktan sonra . nasıl oluyor peki? yaptıran arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim .:kahve:

adanada dermolıfe dıye bır merkezdi.

Doğru yapıldığıtaktirde pürüzsüz olmaması için bir sebep yok. Sadece her tedaviden sonra 2-3 haftayı bulan dökülme dönemi oluyor. sanırım bundan bahsetmeye çalışmışlar. Fiyat olarak da iyi bir fiyat vermişler.:lepi:

Ya bu olay süpemriş ben de istiyoruum yaptırmakk hem utanmayın bence doğum yaparken kaç tane ebe görüyor aklinialirimsmile
Kocaelide var mmı acaba?

Genital bölge yaptırıken muhakkak sogutmalı gerekiyor bence. Yoksa acısına dayanılmaz. Hani sogutmasına ragmen bazı kısımlarda acı hissettim sogutma olmasa ne yapardım bilemiyorum.

Kızlar mecidiye köy ÇEVRE Hastanesinde yaptıran var mı ? yada bilgisi olan ?... paylaşabilirseniz sevinirim...Şu iki gün içinde acil cevaba ihdiyacım var....Teşekkürler...

Back