bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

burda kastettiğim şey şu: adamın gözü dışarda. etrafa karşı şahane çift rolü yapıyor olsa da, flörtöz bir adam.

gidin bu sorunun cevabını kocanızdan alın anlamında yazmadım o yazdığımı.
konu sahibi bu cevabı kendi kendisine verebilir.
"sizde aşk ve heyecanı eksik buluyor, bekar kadınlara mütemadiyen "ben boştayım" sinyali veriyor." anlamında yazdım.

Son düzenleme:
Eşiniz kızlara gülümseyince sempatik, kızlar gülünce yılışık, o yüzük takmayınca kişiliğe saygı, kızlar bekar olunca yüzsüz... hımm peki.

asdfghjkl
aynen yaaa...
harika bir yorum.
eşi sempatikliğinden öyle davranıyor ama kızlar yılışıklıklarından.
aahhh zavallı masum kociş :))

Valla bence siz bekar kızları damgalıcagnıza eşiniz neden sizi saklıyor 3 yıl bulaşan kızdan onu sorgulayın.. Emin olun bekarar ayılıp bayılmıyodur esınıze eşiniz taviz vermese hiç bi kız bunu yapamaz gözünüzde bekarları bu kadar basitleştirmeyin sizde bekardınız onceden.

Bir de kadınlar hisseder derler, kız acımış resmen size. Durumu kurtarmak için de öyle demiş, size "kurslarla ilgili konuşuyoruz, saçmalamayın." lafının etki etmeyeceğini görmüş, bunu idrak edemeyeceğinizi düşünmüş ve başından savmış resmen.

Sorunu önce kendinizde ve eşinizde arayın, hele bir onu halledin öncei, elalem eksik kalsın şimdilik. Eşiniz sizin istediğiniz neyi yapıyor da hareketleriyle güven veriyor, o da ayrı bir sorun, yüzük demişsiniz takmamış, arama demişsiniz aramış. Ya kıskançlığınız, paranoyalarınız rahatsız edecek derecede, ya da eşinizin sizin ne düşündüğünüz umrunda bile değil. O bekar kızlar mutlu olur ama siz hala kasiyer neden kocama güldü? işlerinden kurtulmazsanız aynen böyle devam edersiniz. Devamlı suçlayacak kişi ararsınız.

Şuraya yorum yapan bazı evli bayanları yazdıklarını kahkahalarla okudum. Birisi kocamın tapusu bende demiş kimdi hatırlamıyorum. sanki araba almış. mal almış gibi. Allahım ne kadınlar var. Güzelim bu kadar kadın kocana sırnaşıyorsa sen sorunu kocişinde ara.
Sizin kocanız ADAMSA bir değil bin bekar kadın çıksa bakmaz. Suçu sadece kadınlarda aramayın. Tasma takıp gezdirin alnına dövme yaptırın kocanıza güvenmiyorsanız. İnanın genç, bekar ve güzel kadınların sizin o kıllı göbekli çelimsiz kocalarınıza meraklı olduğunu hiç sanıyorum. Günde yüzlerce erkek görüyorum 30 yaşındayım hiç peşinden koşulacak bir tip görmedim. Ya da o gözle bakmadım bilmiyorum ama yok yani. herhalde siz bekarken evli erkeklere çok bakıyordunuz şimdi herkesin kocalarınıza baktıklarını sanıyorsunuz. Kişi kendinden bilr işi

Konu sahibi yazdıklarını okudum inan kendini çok komik gülünç ezik durumlara düşürmüşsün üzgünüm. Biraz kendine gel. Belki bir terapiste gitmek iyi gelir sana hıı ne dersin?

ayrılan degil, "aldatan" erkegin mevcut iliskisinde neyi "eksik" bulup bulmadıgı sorusu bence birşeye tekabül etmiyor.

illa sorun partnerinden/iliskilerinden kaynaklanacak diye bir durum yok ki.

dediginiz gibi oldugunu varsayarsak o zaman baskalarına verdigi sinyalden ziyade "neden ayrılmadıgını" sorarım o kisiye.

diger türlü vurgu eksiklerde (?) oluyor...

Eşiniz yüzük takmıyorsa, cesaretlendirici davranıyorsa,boncuk dağıtıyorsa suçu bekar kızlarda bulmamalısınız. Eşiniz masum değil. Yüzük bile takmıyormuş. Eşinizin de hoşuna gidiyor ki ilgilenilmek, evli olduğunu çok belli etmiyor. 3 yıl boyunca söyleme gereği duymamış. Flörtöz davranmak sosyallik değil.
Dışardaki kızlara bir şey yapamazsınız, onların sonu gelmez, iş eşinizde bitiyor.

Mesele fikriniz değil, üslubunuz. Sevgisizliğinizi gösteren şey saldırgan üslubunuz. Doğrudan kimseye yazmadığım halde üzerinize alınmanız bile kişilikteki kocaman bir gedik aslında. Freud sevgiden hemen hemen hiç bahsetmez ayrıyeten, başka psikoanalizci öğrenin Freud adı görmekten de bıktım :)

Benim sevgilim de mankenlik teklifi aldi bikac kez daha onceki topiklerde bahsetmistim ama hic ona bu derece devamli asilan olmadi.

Kendisi ona faceten falan asilan kizlara -cok kabaca okuzce bisey ama - kufur etmek suretiyle sevgilim var diyor. Hatta ben kiziyorum gonul kirma karsindaki ne de olsa bir kadin diye...

Kisacasi esinizde hata arayabilirsiniz... bence sorun esinizde.

kimin saldırgan üslubu?
Yeter tamam vurmayın öldü öldü. İlla her konu açanı, açtığına pişman edeceksiniz. Ne kadar sevgisiz büyümüş insan varsa burda.
bu saldırganlık değil mi sizce? tek bir kişiyi hedef almadınız, tam tersine sizin gibi düşünmeyen herkesi "sevgisiz büyümüş" diyerek genellediniz ki konu sahibine yönelik de bir saldırı yoktu ortada. insanlar sadece olayı diğer açıdan görmeyi reddeden konu sahibine sorunun kocasında olduğunu anlatmaya çalışıyordu ki ortada kocasının etrafındaki "tüm" bekar kadınları "yılışık" ve "rahat" tanımlayan bir konu sahibi var, tepkilerin biraz sert olması gayet normal bana göre.
Freud ve sevgisizlik konusuna gelince. o gayet de "çocukluk anıları" ile ilgili bir göndermeydi, sevgisizlikle ilgili değil. oldu emredersiniz! hemen yarın birkaç psikanalizci öğreniyorum, dilerim siz de biraz nezaket öğrenirsiniz.

Bazı kızlar için sevgilisi yada eşi olan erkekler daha cazip geliyor. Kadının içnde diğer kadını yenebilme dürtüsü ortaya çıkıyor kendi içindeki hırslar mı dersiniz ego tatmini mi dersiniz ne derseniz deyin. bazı hemcinslerimizin hoşuna giden bir durum. Bile bile -evli ama olsun ,sevgilisi var amaaan napiyimm- adı altında yılışan çok kadın tanıdım. Bunun önüne geçemiyoruz malesef yada önüne set kurup erkeklerimizi onlardan koruyamıyoruz.
Ama sanırım her insanda olabileceği gibi eşinizin de diğer insanlar tarafından beğenilmek hoşuna gitmiş gibi görünüyor.Bu duruma sizin yapabileceğiniz bişi malesef yok. Bu durumu düzeltse düzeltse eşiniz düzeltir. Düzeltmediğine göre hoşuna gidiyor gibi sanki.

Erkeklerimizi korumamız mı lazım? Oraya kadar okudum sonrasına odaklanamadım cümlenin sonunu görünce...

Iyi de eşim de yüzük takmaz

Sosyal medya kullanmaz evli olduğunu onu yıllardır tanıyanlar bile bilmez
Çok zorunlu olmadıkça bizden bahsetmez

Iyi bir işi statüsü var sizin eşiniz gibi arabası da var

İşi gereği her görüştüğü kişiye cebini verir hatta hiç tanımadığı kişiler de numaraya ulaşabilir kartvizitinde de cebi yazar

Cebi 24 saat açıktır iş gereği bir çok bayanla görüşür evli bekar boşanmış
Ama şimdiye kadar kimse ne mesaj attı ne bu şekilde aradı
Akşam da tel çalar acil ise konuşulur aksi halde gündüz ara denir

Arkasından tanışsak olur mu ki diye konuşulduğunu duydum ama arayan soran yok

Bence kızları değil eşinizin halini tavrını sorgulamalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…