- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo panpa hoşgeldin. özledim seniBekar kadınlar zaten sizin kel,göbekli kocalarınızın peşinde emin olun.
Adamın donunu çorabını siz yıkıyorsunuz, sefasını el kadını sürüyor enayiliğinize doymayın ablacığım ne diyeyim o zaman.
Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar (özellikle 30 ve uzeri) neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
evli erkeklerde para olur o parayı yemek ve eğlenmek için birlikte olurlarHanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar (özellikle 30 ve uzeri) neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
''eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?''Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar (özellikle 30 ve uzeri) neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Helal kız sana''eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?''
Simdi su cümledeki olay bi kere efendim hay ortammış,kosesısıymiş, bucagıymiş,tavanıymış,tabanıymış siler.Ne demek ellemek.Giderim o elleyen elini çıt çıt kırar,onune koyarım.Acık ve net.
o kızın aradıgıda,sordugu da,aşıgıda,masuguda ben olurum.
Ha bide büyülenmiş gibi demişsiniz.Ben onu oyle bi buyulerim ki,cin carpmısa doner.
Yanii.oylee
bunları sizden duymakHelal kız sana
HAHAHA tsk ederimay ne kadar dobra dlıkanlı tatlı kızsın ya