evli erkekle neden birlikte olur bekar bayanlar?

Bekar kadınlar zaten sizin kel,göbekli kocalarınızın peşinde emin olun.

Adamın donunu çorabını siz yıkıyorsunuz, sefasını el kadını sürüyor enayiliğinize doymayın ablacığım ne diyeyim o zaman.
oooo panpa hoşgeldin. özledim seni:KK200::nazar::deli::eğlence::eğlence::KK50::KK50:
bi konu açtım bugun ona da bi el atıver sana zahmet.

Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.

Bunun suçlusu %90 eşiniz bence. Aninda tepkisini koysaydi ilk seferinde mümkünmuydu ikinciye yeltenmesi ? Sizin is arkadaşınız size boyle davransaydi görürdük esinizi. Ilk sizi suçlardi her erkek gibi. Ki buraya yazsaniz yine herkes sucu siz de bulurdu. Başlık evli erkekler niye elalemin sirnasik kizlarina cesaret verir de olabilirdi.

Kiza gelince ben olsam aninda cevabini vermistim muhtemelen o hareketlerden sonra (kimsenin olmadi bi yerde ya da telde) madem esin mesafeyi koruyamiyor kusura bakmasin. Rezil olacak olan o bence. Haddini bilsin bi zahmet.

eşinizde bu durumdan memnun ki tepkisini koymamış siz varken böyleyse siz yokken düşünemiyorum siz hala kadını suçlamaya devam edin.

Konu basliginiz ,neden bu bekarlarin evli erkek meraki yerine esimin isyerindeki o..pu ruhlu kadin olsa daha iyi olur bu kadar tepki cekmezdiniz bence.
Evli kadinlar da eslerini aldatmiyor mu?
Aldatiyor, bunun uzerine nedir bu evli kadinlarin ... meraki diye konu acabilir miyiz? Linc ediliriz degil mi :)
Hep kadinlari rakip olarak gorup camur atiyoruz ama bakin kac kisi soylemis esiniz mesafe koymuyor diye.
Bence bu durum uzerine dusunun ve esinize tepkinizi koyun daha saglikli bakmis olursunuz olaya

Çalıştığım kurumda evli bir erkek var. Burada çalışmaya başladığımda çok yakın bir arkadaşımla ilişkisini öğrendim, bu süreç uzadı ve arkadaşımla bütün bağım koptu. Daha sonra arkadaşım aynı ortamda ve durumdan da haberdar başka bir bekar gençle evlenip kurumdan uzaklaştı. Tam da bu evlenme sürecinde bu evli adam yine aynı kurumda başka bir bekar ve genç arkadaşla ilişki yaşamaya başladı. Bu defa durum daha da ciddileşti. Eşin haberi oldu, boşanma düşünüldü, adamın aile büyükleri öğrendi, kavgalar, dedikodular vs. Velhasılıkelam ben ve birkaç arkadaşım dayanamayarak, adamın bize bizzat anlattığı durumlar da olduğu için arkadaşı karşımıza alıp konuştuk. Bak dedik bu adam böyle, konuşulanlar bunlar. Yapma etme. Uzaklaş. Arkadaş bize önce çok hak verdi. Ama aradan birkaç gün geçince sanki yanlışı yapan bizmiş gibi bize cephe aldı. Bildiğimiz halde sakladığımız için hatalı olanın biz olduğumuz gerekçesiyle. Yani anafikir nedir derseniz, Allah şaşırtmasın, bunlarla sınamasın. Benim bu süreçte psikolojim bozuldu. Allah birinci dereceden muhattaplarına sabır versin, vicdan versin.

sen esine dikkat et bence. esine guvenmen guzelde bu kadar asikar bir konuda bu kadar guven körlukten baska bir sey degil. gozune sokmus kadin resmen . belkide anla die yapmistir. esinle arasinda bir sey varmi bilemem ama kipirtilar oldugu kesin. yoksa nie elletsin adam kendinj canim .

Esinde niye orasini burasini elletiyor canm seninde sesin cikmamis esine korkundan seni korkutabildigi kadar elin kadininada tepki verse ya oyle erkeklerde evde aslan kesilip disarida gevsek olmayacak evli oldugunun farkina varip tepkisini koyacak afedersinde kocan izin vermese bu kadin senin anlattiklarinin hicbirini yapamaz bence adil soru evli adamlarin gozu neden disarda??? Tabi genelleme degil edebi adabi bilen kadin ve adamlara laf yok

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar (özellikle 30 ve uzeri) neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?

Peki sen bu durumda nasil sakin kalabildin suan kal geldi bana :////gozumun onunde boyle seyler olucak ve ben ortam geregi susucam haaa yolarim valla yolarim o kizin sacini basini:KK62:esinde de var suc.nasil tuz verdiyse artik

Başlığa istinaden bunun egosal bir durum olduğunu düşünüyorum.
Bekar bir erkeği elde etmekten daha zor olduğu için,zoru başardıklarında mükemmel olduklarını zannediyorlar.
Bak karısı olan adam bile bana bakıyor çok güzelim demek için yani.
Kalitesiz mallarla uğraşmayın derim kendinize zarar.
Ve tabiki erkek sınırı çi ze cek.

Hanımlar cidden merak ediyorum, bekar bayanlar (özellikle 30 ve uzeri) neden evli erkekleri tercih ediyorlar?Bu zamana kadar kimseyi beğenmemis,elin evli adamlarına yazılmak nasıl bir vicdandir ya?Örneğin, eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?Tabi ortam gereği sen ne yapıyorsun diyemedim ,desem ben suçlu olacaktım,hiç sesimi cikarmadim.Fesat olan ben olacaktım. Hem kendimi hem de esimi rezil etmemek adina sustum.Adamın surekli ağzının içine dusmeler,kişisel alan mesafesi falan yok kızın,bildiğin aranıyor. Gözlerinin içine dik dik bakmalar aşık gibi,buyulenmis gibi,dokunmaya çalismalar,yanına ya da karşına oturmaya çalışmalar.Karşına benim oturmam gerekirken öküz küt diye oturuyor karşısına, her fırsatta adamla yalnız kalmaya çalışmalar,surekli mesaj atmalar eften puften,en önemlisi de profil resmi kendi baş harfi ve eşimin baş harfi.
Derdi ne kıskançlık,kimseyi bulamamış,birilerini baştan çıkararak egosunu tatmin ediyor..Allah kahretsin böylelerini.Son zamanlarda da epey çoğaldı, evli erkeklere merak.Bekarlarin soyu kurumuş gibi.Siz ne düşünüyorsunuz nedir bu evli adamlarla birliktelik merakı?
evli erkeklerde para olur o parayı yemek ve eğlenmek için birlikte olurlar

''eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?''
Simdi su cümledeki olay bi kere efendim hay ortammış,kosesısıymiş, bucagıymiş,tavanıymış,tabanıymış siler.Ne demek ellemek.Giderim o elleyen elini çıt çıt kırar,onune koyarım.Acık ve net.
o kızın aradıgıda,sordugu da,aşıgıda,masuguda ben olurum.
Ha bide büyülenmiş gibi demişsiniz.Ben onu oyle bi buyulerim ki,cin carpmısa doner.
Yanii.oylee:KK15:

''eşimin iş yerinde bir kız var,resmen eşimin orasını ,burasını elledi gözümün önünde?''
Simdi su cümledeki olay bi kere efendim hay ortammış,kosesısıymiş, bucagıymiş,tavanıymış,tabanıymış siler.Ne demek ellemek.Giderim o elleyen elini çıt çıt kırar,onune koyarım.Acık ve net.
o kızın aradıgıda,sordugu da,aşıgıda,masuguda ben olurum.
Ha bide büyülenmiş gibi demişsiniz.Ben onu oyle bi buyulerim ki,cin carpmısa doner.
Yanii.oylee:KK15:
Helal kız sana

X