Evli bir erkek, aldatılan bir eş ve aylarca ayakta uyutulan ben.

Senin hiç bir suçun yok. Hayatı kendine zindan etme. Kendini kapatma, herkes bu pislikler gibi değil.
Sadece karşındaki insanı çok iyi tanımaya çalış
İnternet üzerinden olmasın, gerçekte mutlaka gör, çevresi ile tanış.
Ne günlere kaldık ya dünya nereye gidiyor böyle :/

hangi aldatan erkek,ben eşimle mutluyum o yüzden aldatıyorum der?...tabi minareyi çalan kılıfıda uyduracak...o kişi evinde eşiyle mutludur aslında ama cinsel yaşantıları dipe vurduysa o başka...o kız 20 yaşında erkek 39...kız da bu erkekle eğlenmiş ve canı istedikçe bu adamın kendine olan zaafını kullanıp tekrar dönüp eğleniyor..erkeklere güvenmeyin onların doğasında tek eşlilik yoktur illaki hayatımda bir erkek olsun derseniz veya evlenmek...o zaman çok eşliliğede göz yumacaksınız...bunu tasvip etmiyorum ama bu böyle... testesteron diye bir şey var...bir çok kadın var eşinden öyle eminki asla eşim bunu bana yapmaz der çünkü adamı doyuruyor sanıyor her türlü...ama adamın gözü doymuyor...yinede aldatılıytorlar...
İyi ki testesteronları var :ukala: bizde de var tonlarca hormon, bu asla bahane değil... üstelik bizimkilerin sağı solu belli bile diil her an herşeyi yapma potansiyeli bizde de var ama onlar gibi zayıf karakterli değiliz... :KK39:

Canim benim yalanı söyleyen sen değil o şerefsiz. O yaptığından utanmıyordur eminim. Hiçbir şeyi düşünme. Hayatını yaşa. Hiç de hata ettim deme. Sen karşındaki insanın bu kadar şerefsiz olabileceğini nerden bileceksin.
Çok kötü yanlışlar yapmış biri olarak şunu söyleyeyim, her şey seninle Allah arasında. Ben tövbemi ettim pişman oldum, sonra da yanlıştan döndüm. Çok şükür bugüne. Allah büyük inan ki. Inşallah karşına iyi birisi çıkar.

Evet , mesela ben.... Eşim ben evlenicem diye karşıma geldi.. kızda nikahimi istiyor...
Vee gidip boşanma davası açmış bana. Dün elime tebligat geldi... Ve ilk karşıma gelip konuştuğunda sen dini nikahla kalacaksin, kız sadece nikah şartı koştu bana dedi. Ve benim iki buçuk yaşında kızım var.. 6gundur eve gelmiyor, sırf onu dinlemedim diye.. acaba kızımın vebali benim ahim onların yuva kurmasına musade eder mi
Boşanma valla sürünsün ikiside, metresse metres olarak kalsın haddini bilsin fahi.şe.sonra ileride canın ne zaman isterse o zaman tekmeyi basarsın kocqna

Senin hiç bir suçun yok. Hayatı kendine zindan etme. Kendini kapatma, herkes bu pislikler gibi değil.
Sadece karşındaki insanı çok iyi tanımaya çalış
İnternet üzerinden olmasın, gerçekte mutlaka gör, çevresi ile tanış.
Ne günlere kaldık ya dünya nereye gidiyor böyle :/
Iste hatayida hic tanimadigim bir adama kapilarak yapmis oldum zaten. Bu kisimda sonuna kadar sucluyum. Onca yalanina ragmen bisey demedim devam ettim. Aptal kafam yalan soyleyen evliligimi dogru anlatacak sana. Veya hayatindaki baska kadinlari. Gercekte tanismayi birakin artik bi cok seye taviz vermeyecegim. Geldigim noktada cok fazla tecrube edindim ve akillandim.
net ustunden baska kadinlarlada kousuyodu guya atkadas niyetine. Hatta evli bir kadinla adi cikmi evli kadin kafayi takmisti guya buna. Neden hayatindan cikarmadin dedigimde bana yardimi dokunuyodu vs gibi sacmaladi. bi nevi kendini peskes cekmis. Bunlar zaten midemi bulandirdi daha cok. Iste boyle bir adamla konusmus olmak dahada zoruma gitti.

Canim benim yalanı söyleyen sen değil o şerefsiz. O yaptığından utanmıyordur eminim. Hiçbir şeyi düşünme. Hayatını yaşa. Hiç de hata ettim deme. Sen karşındaki insanın bu kadar şerefsiz olabileceğini nerden bileceksin.
Çok kötü yanlışlar yapmış biri olarak şunu söyleyeyim, her şey seninle Allah arasında. Ben tövbemi ettim pişman oldum, sonra da yanlıştan döndüm. Çok şükür bugüne. Allah büyük inan ki. Inşallah karşına iyi birisi çıkar.

Yanlisimdan bin tane kirginlikla dondum. Allah affederde ben kendimi bi turlu affedemiyorum. Gururuma yediremiyorum bu olanlari. Zamanla gececek ama ne zaman iste hep aklim bu karmasada. Ne bileyim insallah dediginiz gibi olur. Kurtulurum bu cendereden.

Resmen duygusal olarak dolandırmışsınız. Kendinizi affetmemeniz için , öğrendikten sonra bilmenize rağmen devam etmeniz gerekir. Ama boyle bir durum yok diyorsunuz.

Sizin bu mantığımız şuna benziyor. Biri hırsızlık yapar. Parası çalınan insan da kendini hırsız gibi düşünüp ahlanip vahlanir. Çok saçma evet. Sizin bunu leke olarak uzerinizde taşımanız da saçma.

Hepimizin duygusal boşluk yaşadığı dönemler olur.
Sizin yerinizde bir başkası öğrendikten sonra bile aşk adı altında
bu pisliğe devam edebilirdi.
Karakterli, değerleri olan bir bireysiniz ki yanlışı görüp döndünüz.
Sizin hiç bir suçunuz yok.
Lütfen kendinize gelin.

bu konu bana da tanıdık geldi.
malesef mağdur olan sen ve aldatılan eş.
böyle insanlar o kadar çok ki kimseye gğvenilmio
hepsini geçtim genç kızlar artık bekarlarla değil hayatını düzene oturtmuş işinde gücünde evli erkekleri avlamaya çalışıo uçkura düşkün adam yenik düşüp oyuncağı oluyor böyle insanların.
yani üzme kendini zararın neresinden dönersen kardır

X