- 29 Kasım 2014
- 2.423
- 2.300
- Konu Sahibi elifsu0225
buraya geldim ama kaçayım ortalık karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence eşinizden kaynaklı sizin yanınızda onlara mesafeli sizden gizli belki cok samimidir...gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
sonsuzz sorun yüzük takması takmaması da değil.Bi erkek gelse şu başlığı okusa gider evlenir, ardından önüne gelen her kadına asılır..
Duyan da sanır ki, her bekar kadın evli erkek avında. Sizin kocişleriniz yüzükleriNizi Bi taraflarına saklayıp, dolanıyosa bekar kızlar napsın?
herkes eşinize aynı şekilde davranıyorsa sorgulamanız gereken kişi önce eşinizdir. karsılastıgı her kadın mı eşinizin peşinde? her kadın mı yılışık ve saf?
ne alaka yaYeter tamam vurmayın öldü öldü. İlla her konu açanı, açtığına pişman edeceksiniz. Ne kadar sevgisiz büyümüş insan varsa burda.
Bazı kızlar için sevgilisi yada eşi olan erkekler daha cazip geliyor. Kadının içnde diğer kadını yenebilme dürtüsü ortaya çıkıyor kendi içindeki hırslar mı dersiniz ego tatmini mi dersiniz ne derseniz deyin. bazı hemcinslerimizin hoşuna giden bir durum. Bile bile -evli ama olsun ,sevgilisi var amaaan napiyimm- adı altında yılışan çok kadın tanıdım. Bunun önüne geçemiyoruz malesef yada önüne set kurup erkeklerimizi onlardan koruyamıyoruz.
Ama sanırım her insanda olabileceği gibi eşinizin de diğer insanlar tarafından beğenilmek hoşuna gitmiş gibi görünüyor.Bu duruma sizin yapabileceğiniz bişi malesef yok. Bu durumu düzeltse düzeltse eşiniz düzeltir. Düzeltmediğine göre hoşuna gidiyor gibi sanki.
Bu dunyada bi brad mi yakisikli,bi angelina mi güzel?:)))
⊙▽⊙ kivanç diyorum :)))Bence tom cruise daha yakışıklı
Tapuyu ben demiştim, ironi şeysi olarak :)Şuraya yorum yapan bazı evli bayanları yazdıklarını kahkahalarla okudum. Birisi kocamın tapusu bende demiş kimdi hatırlamıyorum. sanki araba almış. mal almış gibi. Allahım ne kadınlar var. Güzelim bu kadar kadın kocana sırnaşıyorsa sen sorunu kocişinde ara.
Sizin kocanız ADAMSA bir değil bin bekar kadın çıksa bakmaz. Suçu sadece kadınlarda aramayın. Tasma takıp gezdirin alnına dövme yaptırın kocanıza güvenmiyorsanız. İnanın genç, bekar ve güzel kadınların sizin o kıllı göbekli çelimsiz kocalarınıza meraklı olduğunu hiç sanıyorum. Günde yüzlerce erkek görüyorum 30 yaşındayım hiç peşinden koşulacak bir tip görmedim. Ya da o gözle bakmadım bilmiyorum ama yok yani. herhalde siz bekarken evli erkeklere çok bakıyordunuz şimdi herkesin kocalarınıza baktıklarını sanıyorsunuz. Kişi kendinden bilr işi
Konu sahibi yazdıklarını okudum inan kendini çok komik gülünç ezik durumlara düşürmüşsün üzgünüm. Biraz kendine gel. Belki bir terapiste gitmek iyi gelir sana hıı ne dersin?
ne alaka ya
buna benzer bir konumda gayet de anlaşıldımve benimle birlikte üzüldü herkes...iş konu sahibinin görmeyi kabullenemediği civelek kocasını ak kaşık sanmaktan ileri geliyor...
bekar kizlarmis size bisey söyliyim bir kizla birlikte gördügüm bir erkege basimi kaldirip bakmam bile. bekarmis peeh hepsi sizin kocanizin pesinden kosuyordu hemi ??? bence esinize yüzük taktirmayi deneyin ilk önce. belkide onun isine geliyordurda takmiyordur. benim evlenecegim kisi takmicam desinde bakin nasil taktiriyorum. cunku o evliligi simgeliyor. ve ayrica esine dikkat edin belki o kizlara pas veriyordur
Ama kocasini bulunmaz hint kumasi saniyor.. Nede olsa butun bekar kizlarin gozu onda yaBence de ama kadın kocasını savunmuyor ki zaten niye kırıcı sözcükler seçerek konuşuluyor diyorum.
konu sahibi allak bullak onu da anlıyorumBence de ama kadın kocasını savunmuyor ki zaten niye kırıcı sözcükler seçerek konuşuluyor diyorum.
Bence fazlasyla yemistir ve gordugu bildigi insanlardn herseydn haberi var ama esini masum goruyo sorun kizlarda ya cunkukonu sahibi allak bullak onu da anlıyorum
ama kocasını melek görüyor...
başlığa bile bakman yeterli bunun için...
ben umarım boynuzu yememiştir konu sahibi...