bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Hayır olmayacaksın :)
Çünkü sen insana dair şeylere şaşırmamayı öğrenmiş kişilerdensin.
Empati bilmeyi, bilmek affedebilmeyi seçenekler arasına sokuyor. :)

Konuyu okumadan yazıyorum ilk kez.
Başlıktaki soruya cevap olarak.
Bence bekar, evli farketmez bir bayan evli bir erkeğe karşı rahat davranabiliyorsa, evli erkek gereken
mesafeyi koyamadığı içindir.

Hayır olmayacaksın :)
Çünkü sen insana dair şeylere şaşırmamayı öğrenmiş kişilerdensin.
Empati bilmeyi, bilmek affedebilmeyi seçenekler arasına sokuyor. :)
inşallah öyledir dea çünkü aksi olursa muhtemelen kendimden nefret ederim, o mutsuzluk büyük ihtimal ölmekten beter eder beni.

insan sevdiğine konduramıyor işte, hani kızım ben sana değil çevredekilere güvenmiyorum mantığı..

evet. kabullenmekte zorluk çekiyor. haksız da değil, belli ki eşini çok seviyor. ama burdaki yorumların büyük çoğunluğu bu sorunda en büyük payın eşinde olduğu gerçeğini söylüyor. yani bu kadar insan aynı fikirdeyse, konu sahibinin de sakince bir durup düşünmesi lazım. zor bir durum. ama bir problemi çözmek için önce o problemin farkına varmak gerek...

Bakin kendi adıma bekarlar olsun kocislerimiz varolusun demiyorum sadece evli erkeğin kadınlara daha çekici geldiğine bir çok kez şahit oldum bunu diyorum. Genellemeleri siz yapıyorsunuz ben değil.

Bir çok kez şahit olmuşsanız, ben de diyorum ki acaba sizin göremediğiniz bir şey mi var sosyal çevrenizde :) Bir kere olur iki kere duyarsın ama siz birçok kez şahit oluyorsanız bir sorun vardır. Belki görmek istediğinizi görüyorsunuzdur, ama aslında var olan bambaşkadır. Neyse düşünceler malesef değişmiyor. İyi günler :)

değişir o kişiden kişiye eşiniz de mesafeyi koyamıyor olabilir karşı taraf ta sırnaşık olabilir
evli erkeklerle heyecan yasamak isteyen de var, gül gibi karısı varken bir pasaklıya giden de var

insan kendıne hakım olmalı önce

Hayır öyle olmazsın, ben de olmam, sanmıyorum. Çünkü bu tamamen hayata bakış açısıyla ilgili aslında. Bazı insanlar sadece görmek istediklerini görüyorlar, onların gördüğü gibi sanıyorlar, ama bu forumdan tanıdığım kadarıyla sen sorguluyorsun, böylece görmek istediğini değil doğruyu görüyorsun. Evli olsan da böyle olacağını düşünüyorum, yeri gelince ben ne yapıyorum da diyebilmeli insan ve sen bunu diyebilecek insanlardansın,korkmayınız efenim

yani ben şunu düşünüyorum ki
benim kocama, kocamın arkadaşlarına, iş arkadaşlarına vs sürekli bekar kızlar musallat oluyorsa durup derim ki bu adamlar beraberken ne işler karıştırıyorlar. aklıma ilk bu gelir mesela.
tişikkürler

Ne diyeyim ki burda bir insan neden konu açar sizce? Prim yapmakla bile suçlayan oldu primi ekmek arası koyup yiyecek herhalde burada prim yapsa noooluur yapmasa nolur
Kadın bin pişman oldu yazdığına yazacağına bu kadar sahiplenmeyin bugün ben evliyim sen bekarsın öbür gün tam tersi bu kadar öfke patlamasına vurun k.hpeye mantığına ne gerek var bak bi arkadaş demiş vurmayın öldü öldü diye
hickimse sizleri yaftalamiyor niçin üzerinize alınıyorsunuz bunun örneği 1 (yazıyla bir) olsa bile biz burda bunu konuşuyoruz adı istisna olsun sizi mi kiracağız anlatabildim mi acaba?

iyi de sorun şu ki ortada o istisna yok. neden konu sahibesinin aşırı kuruntulu biri olduğu ihtimalini düşünmüyorsunuz? çünkü gerçekten öyle.
tezgahtar kız sadece gülümsedi diye kocama yılışıyor demiş kendisi.

eklemeden geçemeyecegim;

nedir bu "evli" erkek/kadın muhabbeti?
biz nikah kıymadık diye adamdan mı sayılmıyoruz?
yoksa sevgililerimiz mi bakılmayacak kadar çirkin

yerinizde olsam eşime -geç kalmış olsam dahi- tek eşililik/cok eslilik ile ilgili dusuncelerini sorardım,
tek eşlilik konusunda net degilse her an yapabilir zaten,
boşuna kimin gülümseyip gülümsemediginin çetelesini tutmayın.

bir de iş yeri arkadaslıgına "musallat olmak" bile ne demek?

is yerinden erkek bir arkadası arayınca da "kocam gay mi?" diye konu mu acacagız?

Evet haklısınız zaten ben de sizler gibi eşte bir problem olabileceğini düşünüyorum daha önce yazdıklarıma bakarsanız göreceksiniz
Ben size paralel bir dusuncedeyim ancak böyle insanlar da var diye örnek de verdim burada tam olarak bilemeyiz ama kadına yol gösterelim kırıp dökmeyelim demek istedim

Eşiniz yüz verirse evliymiş gibi davranmazsa onlarda bekar zanneder eşiniz imkanlarını kızları etkilemek için kullanıyor anlaşılan

Aynen tam bunu demek istedim işte :) İnsanın inanmak istediği eşinin sadık olduğudur tabi ki ama buna inanıp hiç acaba demeden çevreyi suçlamak kolaya kaçmaktır. Ben de aynen senin gibi düşünürüm, bir sorgularım noluyor, acaba ben bir yerde bir şey mi kaçırdım diye. Sormak sorgulamak lazım her şeyi. Hani böyle kişiler yok değil demiyorum ama sürekli bu tarz olaylar oluyorsa bir de duruma objektif gözle bakmak gerekir, insanın içine bir şüphe düşer,düşmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…