- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi elifsu0225
Hayır olmayacaksın :)kadının biri yazıyor evli olduğunu sakladı, aşık oldum, birlikte oldum, çok aşığım o evli ama sevmekten vazgeçemiyorum. beriki diyor ki o kadının ahını nasıl ödeyeceksin, cehennemliksin.
hiç tamam olmuş bir kere aşık olmuşsun ama bağrına taş basıp yoluna gitmen lazım sana da o kadına da yazık diyen yok. evlenince ben de mi böyle olacağım acaba diye çok korkuyorum.
inşallah öyledir dea çünkü aksi olursa muhtemelen kendimden nefret ederim, o mutsuzluk büyük ihtimal ölmekten beter eder beni.Hayır olmayacaksın :)
Çünkü sen insana dair şeylere şaşırmamayı öğrenmiş kişilerdensin.
Empati bilmeyi, bilmek affedebilmeyi seçenekler arasına sokuyor. :)
insan sevdiğine konduramıyor işte, hani kızım ben sana değil çevredekilere güvenmiyorum mantığı..
Bakin kendi adıma bekarlar olsun kocislerimiz varolusun demiyorum sadece evli erkeğin kadınlara daha çekici geldiğine bir çok kez şahit oldum bunu diyorum. Genellemeleri siz yapıyorsunuz ben değil.
Bak bu dediğin doğru. Bu mantığı(!) güdebilecek kadınlardan değilsin :)inşallah öyledir dea çünkü aksi olursa muhtemelen kendimden nefret ederim, o mutsuzluk büyük ihtimal ölmekten beter eder beni.
gördüğüm duyduğum olaylar çok var bu konuda..mesela marketteki kasiyer kızın gülümsediğini görmedim, eşimin yanında ben varken dahi gözümün önünde adamı kesiyor, gülerek sohbet etmeye calışıyor. eşimin katıldığı kurstaki bi kız arayıp X bey hadi beni alın da çıkıcaktık ya gezmeye kursiyer arkadaslarla diyebiliyor. kurstan tanıdığı baska biri mezuniyetinde plaketimi ve çiçeğimi X versin istiyor.. eşimin iş geregi veya sosyal ortam geregi tanışıp tel. nosunu aldıgı bayanlardan bekar zannettm de, çok etkilendim de, yok aşık oldum da, evlenecegim kişiyi buldum dedm de neler neler..bunlar benim şahit olup hatırladıklarımdan..
eşimin nasıl biri olduguna gelince.. son derece aktif, girişken, sempatik, hoşsohbet, kibar, karizmatik...işi parası da arabası da var tabi. yani adam böyle ve evli..onu değiştirmekten ziyade böyle kabul ettim,çünkü herkesin kişiliği özeldir.. adam böyle diiye asılmak, yapışmak mı gerekiyor.. bazı sosyal ortam veya iş geregi olan kurslar, görüşmeler, toplantılar oluyor diye böyle mi olmalı? ben abartıyorsam eleştiriye acığım..
facete alenen evli oldugumuz yazar, resimlerimiz vardır her zaman.eşimin whats uppta bile.. whats uppı facei olan bi kızın 3 yıl boyunca eşimin evli oldugunu anlayamayıp, sık aramasından şüphelenip görüştüğümde eşinizi bekar zannettim diye aptallığını savunmasına ne denir..eşim bu kadar sosyal ve girişkenken biz aile olarak son derece mtlu, nazar olacaz diye korkan, imrenilen bir konumdayız.. o da ben de herseyi dengelemeye calışıyoruz.. mutlulugumuzun devamı için herseyi yaptıgımızı düşünüyorum. ama bu bekar kızların bu kadar saf ve yılışık olması çok canımı sıkıyor.
eşim yüzük takmıyor.saat dahi istemiyor. ne dedimse yüzük taktıramadm. ve ilk tanıştığı ortamda da hemen ben evliyim demiyor tabi.. yani adam 30u gecti. konuşmada benden ve çocuklarımızdan bahsediyor tabi,ama bu ilk anda olmayınca bekar zannettim etkilendim zırvalarından bıktım gercekten..bu konuda yargılamadan yorum yapmanızı bekliyorum.. bu tür kızlara karsı nasıl biir tavır takınmam ve eşimin bu asırı sosyalliğini az da olsa hafifletebilmem için tavsiyelerinizi bekliyorumm..
vallaha bana da olmazmışım gibi geliyor ama insanlık hali işte beşer şaşar demişler, böyle konuları okuyunca bir korkudur sarıyor içimiBak bu dediğin doğru. Bu mantığı(!) güdebilecek kadınlardan değilsin :)
E yeterli sebep, öyle olmaman için.
evet hasetimizden ve sevgisizliğimizden konu sahibinin çok normal tepkisine abuk sabuk yorumlar yapıyoruz.
şöyle konularda da ille olayı kişiselleştirip "böyle yazıyorsunuz çünkü şöyle büyümüşsünüz" insanları çıkıyor ya onları Freud'a havale ediyorum.
kadının biri yazıyor evli olduğunu sakladı, aşık oldum, birlikte oldum, çok aşığım o evli ama sevmekten vazgeçemiyorum. beriki diyor ki o kadının ahını nasıl ödeyeceksin, cehennemliksin.
hiç tamam olmuş bir kere aşık olmuşsun ama bağrına taş basıp yoluna gitmen lazım sana da o kadına da yazık diyen yok. evlenince ben de mi böyle olacağım acaba diye çok korkuyorum.
yani ben şunu düşünüyorum kiHayır öyle olmazsın, ben de olmam, sanmıyorum. Çünkü bu tamamen hayata bakış açısıyla ilgili aslında. Bazı insanlar sadece görmek istediklerini görüyorlar, onların gördüğü gibi sanıyorlar, ama bu forumdan tanıdığım kadarıyla sen sorguluyorsun, böylece görmek istediğini değil doğruyu görüyorsun. Evli olsan da böyle olacağını düşünüyorum, yeri gelince ben ne yapıyorum da diyebilmeli insan ve sen bunu diyebilecek insanlardansın,korkmayınız efenim
Ne diyeyim ki burda bir insan neden konu açar sizce? Prim yapmakla bile suçlayan oldu primi ekmek arası koyup yiyecek herhalde burada prim yapsa noooluur yapmasa nolurKonu sahibi , yaşadığı sorunun kaynağı olarak bekar kızları ve kadınları görüyor. Bu değerlendirmeyi yaparken bir değil iki değil neden bunlar hep bizim beyin başına geliyor diye düşünmek yerine ; eşinin iş gereği , kurs gereği karşılaştığı kadınların büyük bir kısmını kocasının peşinde koşan kadınlar olarak görüyor.
Şimdi diyorsunuz ki " Böyle kadınlar var arkadaşlar hemfikir miyiz? " Bende bekar bir kadın olarak diyorum ki evli olduğu halde bekarım diyen erkekler de mevcut. Evli olduğu halde kendini bekar olarak tanıtıyorsa bu beyefendi ; karşısındakinin suçu ne ?
Devlet tarafından tüm bekarlara anlık medeni hal sorgulama için özel imkan mı verildi ? Karşımızdakinin ağzından çıkana ve davranışlarına bakıyoruz. Gözlemlerinize göre evli erkeklerden hoşlanan bir kaç kadın yüzünden de yaftalanmaktan hoşlanmıyorum.
iyi de sorun şu ki ortada o istisna yok. neden konu sahibesinin aşırı kuruntulu biri olduğu ihtimalini düşünmüyorsunuz? çünkü gerçekten öyle.Ne diyeyim ki burda bir insan neden konu açar sizce? Prim yapmakla bile suçlayan oldu primi ekmek arası koyup yiyecek herhalde burada prim yapsa noooluur yapmasa nolur
Kadın bin pişman oldu yazdığına yazacağına bu kadar sahiplenmeyin bugün ben evliyim sen bekarsın öbür gün tam tersi bu kadar öfke patlamasına vurun k.hpeye mantığına ne gerek var bak bi arkadaş demiş vurmayın öldü öldü diye
hickimse sizleri yaftalamiyor niçin üzerinize alınıyorsunuz bunun örneği 1 (yazıyla bir) olsa bile biz burda bunu konuşuyoruz adı istisna olsun sizi mi kiracağız anlatabildim mi acaba?
yani ben şunu düşünüyorum ki
benim kocama, kocamın arkadaşlarına, iş arkadaşlarına vs sürekli bekar kızlar musallat oluyorsa durup derim ki bu adamlar beraberken ne işler karıştırıyorlar. aklıma ilk bu gelir mesela.
tişikkürler
Bu dunyada bi brad mi yakisikli,bi angelina mi güzel?:)))Koca koca değil adeta Brad Pitt.
Evet haklısınız zaten ben de sizler gibi eşte bir problem olabileceğini düşünüyorum daha önce yazdıklarıma bakarsanız göreceksiniziyi de sorun şu ki ortada o istisna yok. neden konu sahibesinin aşırı kuruntulu biri olduğu ihtimalini düşünmüyorsunuz? çünkü gerçekten öyle.
tezgahtar kız sadece gülümsedi diye kocama yılışıyor demiş kendisi.
yani ben şunu düşünüyorum ki
benim kocama, kocamın arkadaşlarına, iş arkadaşlarına vs sürekli bekar kızlar musallat oluyorsa durup derim ki bu adamlar beraberken ne işler karıştırıyorlar. aklıma ilk bu gelir mesela.
tişikkürler