bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Bi erkek gelse şu başlığı okusa gider evlenir, ardından önüne gelen her kadına asılır..

Duyan da sanır ki, her bekar kadın evli erkek avında. Sizin kocişleriniz yüzükleriNizi Bi taraflarına saklayıp, dolanıyosa bekar kızlar napsın?

bence eşinizden kaynaklı sizin yanınızda onlara mesafeli sizden gizli belki cok samimidir...

sonsuzz sorun yüzük takması takmaması da değil.
sevmiyordur takmıyordur. kadına alenen ilgi gösteriyor, flört ediyor bazı erkekler sonra da adam evli çıkınca vay sen benim kocamla nasıl birlikte olursun. e alnında damga yok ki adamın nerden bilelim. her tanıştığımız adama da paranoyak gibi selam vermeden "evli misin?" diye soracak halimiz yok.
normal şartlarda evli erkek bekar ya da evli bir kadınla flört etmez, kadın evli olduğunu fark etmeden/anlamadan ilgi gösterse de kibarca ben evliyim dese karşısındaki de normal bir kişilikse zaten mevzu kapanır gider.
bunlar normal şeyler.
bir erkek yakışıklı olabilir, birden fazla kadının ilgisini de çekiyor olabilir, bir kadın bir erkeğe ilgi de gösteriyor olabilir ama o erkek evliyse karşısındaki insanı rencide etmeden gereken mesafeyi koyamıyorsa ortada bir sorun var demektir.

Ayy,ben de yüzük taakmiyorum !benim de böyle dedikodumu mu yapiyorlar acaba ?! Hahahahahhahahah! :)

Yeter tamam vurmayın öldü öldü. İlla her konu açanı, açtığına pişman edeceksiniz. Ne kadar sevgisiz büyümüş insan varsa burda.
ne alaka ya
buna benzer bir konumda gayet de anlaşıldımve benimle birlikte üzüldü herkes...iş konu sahibinin görmeyi kabullenemediği civelek kocasını ak kaşık sanmaktan ileri geliyor...

Ortaçağ da bekaret kemeri varmış ya hani, bence ondan takın anahtarı sizde olsun...

Tapuyu ben demiştim, ironi şeysi olarak :)
Beceremediysem demek :))

ne alaka ya
buna benzer bir konumda gayet de anlaşıldımve benimle birlikte üzüldü herkes...iş konu sahibinin görmeyi kabullenemediği civelek kocasını ak kaşık sanmaktan ileri geliyor...

Bence de ama kadın kocasını savunmuyor ki zaten niye kırıcı sözcükler seçerek konuşuluyor diyorum.

bekar kizlarmis size bisey söyliyim bir kizla birlikte gördügüm bir erkege basimi kaldirip bakmam bile. bekarmis peeh hepsi sizin kocanizin pesinden kosuyordu hemi ??? bence esinize yüzük taktirmayi deneyin ilk önce. belkide onun isine geliyordurda takmiyordur. benim evlenecegim kisi takmicam desinde bakin nasil taktiriyorum. cunku o evliligi simgeliyor. ve ayrica esine dikkat edin belki o kizlara pas veriyordur

Bacim sen napicagini bilmiyon da ne dicegini iyi biliyon masallah

konu sahibi allak bullak onu da anlıyorum
ama kocasını melek görüyor...
başlığa bile bakman yeterli bunun için...
ben umarım boynuzu yememiştir konu sahibi...
Bence fazlasyla yemistir ve gordugu bildigi insanlardn herseydn haberi var ama esini masum goruyo sorun kizlarda ya cunku

Ya bu konu sahipleri yaziyo yok oluyo sonra tasalari hep bizi tutuyo hep ayni sey oluyo madem dert ettin gelsene be kadin sende bize bisey soyle allah allaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…