Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Su konuyu okuyunca bi yorum atayim dedim hani belki konu basligini görüp yazılanları okuyan arsizlar icin allah sizi cehennemin kor ateşlerinde yaksin bu dünyada laham cukurlarina layiksiniz allahim eslerimizi kötü kadin ve kötü erkeklerden korusun yuvamizi korusun

Aminn allahim ins.su mübarek günde. Pisligin biri yikti bizim yuvamizi.kendi eşlerimizi o arsizlardan korusun

Aminn allahim ins.su mübarek günde. Pisligin biri yikti bizim yuvamizi.kendi eşlerimizi o arsizlardan korusun

Aminn allaha cok şükür hic basima gelmedi ama düşünüyorum da yakarim valla dusuncesi bile bukadar kotuyse yasiyanlar ne aci çekmiştir allah bilir allah hepimizi korusun

Aminn allaha cok şükür hic basima gelmedi ama düşünüyorum da yakarim valla dusuncesi bile bukadar kotuyse yasiyanlar ne aci çekmiştir allah bilir allah hepimizi korusun

Ahh canim öyle zorki ben hep derdim esime seni asla affetmem diye asla affedwmiyecegim tek sey diye.hic ummadigim babam annemi aldatti yikildi yuvamiz perisaniz cok zor allah dusmanimin basina vermsn diyecem ama tek dusmanim yuvamizi yikan o kadin allahim onunda yuvasini mutlu etmesin tel dilegim

Ahh canim öyle zorki ben hep derdim esime seni asla affetmem diye asla affedwmiyecegim tek sey diye.hic ummadigim babam annemi aldatti yikildi yuvamiz perisaniz cok zor allah dusmanimin basina vermsn diyecem ama tek dusmanim yuvamizi yikan o kadin allahim onunda yuvasini mutlu etmesin tel dilegim

Amin canim amin yuva yikanin yuvasi olmazmis bu dünyada olmasada ahirette elbet sorulur

Bnimde eşim aynısını yaptı ve üstüne ben bunu görüp fark edince eşim bana tamam sus sus kimse dıymasın ben bi daha yapmıyacam dedi ben deli oldum sırf o kızın adı cıkmasın diye beni susturmaya calışıyodu ve benim zoruma giden ben kıza diyorum neden evli erkekle konuşuyorsun utanmıyormusun dediğimde (ki bu kız bizim tanıdık ve uzakdan akraba ) bana ben onu seviyorum bundan utanmıyorum ve sen olmadan önce ben vardım benim alnım ak ben kötü bişey yapmadım diğer kıZlar gibi yatagından almadım kocanı sadece sevdim konuşdum bu kdar
Ben deli oldum bunları duyun çünkü haklı kız benden öncede konuşmuşlar evililigimizin ilk aylarındada sonra bende kıza saydım tek tek utan utan dedim senin yüzünde iki bebegimi kaybettim bi çocugumuz var bizim ben bunu senin yanına bırakırmıyım dedim abine babana anlatıcam dedim kız ıtanmadan gel anlat birlikte anlatalım dedi ve ben cıldırdım abisini arayıp herşeyi anlattım annemlere cekip gittim eşimin ailesine anlattım kendi aileme anlattım ablam ce annem kızın evine gittiker kozn annesine bak biz akrabayı z böyle şeyler ayıp buralarda kızına sahip cık dediler annesinin haberi yok kız gizliden konuşuyor neyse konu kapandı çünkü ben eşimin facesini şifresini bulup mesajlarını okudum ve kız ona seni seviyorum ne olur sadce arkadş olarakda olsa konuşalım demiş ve öyle konuşmuşlar ama kim bilir belki bu böyle uZun sürseydi sevglili olurlardı belki üstelik hergün görebiliyorlar birbirlerini çünkü eşimin patronın amca kızı ve evi tam işyerinin karşısında
ben babasına gidicekdin bırakmadılar halada pişmanım babasına gitmedigim için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nasıl bir mantık ya, hayır biz de sevdİk zamanında, ama evlendiğinde bitmiştir, sonuçta başka kadını tercih etmiş onunla yatağa giriyor yani nasıl bir mide genişliğidir bu...
Arkadaş olalım konuşalım ne demek, bu klasik bir oyundur, arkadaş ol sevgili olma yolunda ilerle..
Çok çok iyi yapmışsın, keşke babasını da ayaklandırsaydın, en doğrusunu yapmışsın
O kız farkında değil belki ama o kızın bile iyiliğine olmuş..

öncelikle bu gerçekten kadınların değil adamın sorunu. bir adam karısını aldatacaksa kiminle olursa olsun aldatacaktır. yani burada esas kızılması gereken kişi erkek tarafı. çünkü onun sorumluluğu var
bu tip hikayeleri çok gördüm ve eğer kadın para için falan birlikte olmuyorsa çok ama çok yıpranıyor ve ilk yorumdaki bayanın dediği gibi kendini kandırıyor.
adam evli olunca karşı tarafı istediğin zaman arayamayınca sanki daha bir aşık oluyor insan.
ama ne yazık ki bu adamlar boşanmıyorlar. boşanmayacaklar da. fıtratı düzgün olsa zaten karısına sadık olur. gerçek hayatta kimse başkasını sevdiği için düzenini bozmuyor. gerçek hayat o kadar romantik değil ne yazık ki. bunun yanında edilen vaatler de belki o sırada farkında olmasa bile kişinin yalan. iş ciddiye binince zaten adam topukluyor.
neyse ama benim anlamadığım kadının diğer kadına takması ve ondan nefret etmesi. tamam nefret edin de kocanızdan da nefret edin bu işin esas faili erkek. ve eşinizin size karşı sorumluluğu var ama o kadının yok. o kadın dünyanın en kötü kadını olabileceği gibi, en aptal kadını da olabilir her şey olabilir. ama inanın fıtratında varsa kocanızın o olmasa başkası ile aldatacak sizi.

Ben de 18yasindayken biriyle tanismistim ve cok hoslanmistim bir sure ciktik o zamanlar bekardik cocuktuk neticede sonra simdi hatirlamadigim bir sebepten ayrildik iki sene sonra tekrar birbirimizi gordugumuzde ne lduysa artik askimiz mi depresti birseyler oldu tekrar cikmaya basladik sonra adamin benden ayri oldugu o iki senede evlendigini ogrendim kendi agzindan ve aninda bitirdim bir turlu pesimi birakmadi ama bu surede asla yuz vermedim cep telefonumu degistirdim ev telefonuna annem cikti burda oyle biri yasamiyor dedirttim:KK66:hicbir sekilde ne maille ne telefonla ne mektupla bana ulastiginda asla cevap alamadi aradan yillar gecti ben simdi 30yasindayim cok kisa bir sure once evlendim gayet mutluyum arti Allah korusun mutsuz da olsam boyle bir iliskiyi asla midem kaldirmaz asla bir hemcinsime yanlis yapmam cani isteyen her turlu karsi koyuyor kizlar askmis meskmis bunlar bos isler insanin hayattaki tek varligi bana gore etik degerleridir serefidir kendime asla yakistirmam boyle birseyi ogrendigim an bitirdigim icin kendime olan saygimi korudum cevremde duydugum oyle rezilce iliskiler var ki Allah kocalarimizi korusun diyorum

öncelikle bu gerçekten kadınların değil adamın sorunu. bir adam karısını aldatacaksa kiminle olursa olsun aldatacaktır. yani burada esas kızılması gereken kişi erkek tarafı. çünkü onun sorumluluğu var
bu tip hikayeleri çok gördüm ve eğer kadın para için falan birlikte olmuyorsa çok ama çok yıpranıyor ve ilk yorumdaki bayanın dediği gibi kendini kandırıyor.
adam evli olunca karşı tarafı istediğin zaman arayamayınca sanki daha bir aşık oluyor insan.
ama ne yazık ki bu adamlar boşanmıyorlar. boşanmayacaklar da. fıtratı düzgün olsa zaten karısına sadık olur. gerçek hayatta kimse başkasını sevdiği için düzenini bozmuyor. gerçek hayat o kadar romantik değil ne yazık ki. bunun yanında edilen vaatler de belki o sırada farkında olmasa bile kişinin yalan. iş ciddiye binince zaten adam topukluyor.
neyse ama benim anlamadığım kadının diğer kadına takması ve ondan nefret etmesi. tamam nefret edin de kocanızdan da nefret edin bu işin esas faili erkek. ve eşinizin size karşı sorumluluğu var ama o kadının yok. o kadın dünyanın en kötü kadını olabileceği gibi, en aptal kadını da olabilir her şey olabilir. ama inanın fıtratında varsa kocanızın o olmasa başkası ile aldatacak sizi.

Bu bakis acisini kendime gore dogru bulmuyorum naapsin kadin diger kadina kizmasin kocasina kizsin eeee sonuc?ona kizsa noolur buna kizsa noolur ne degisir?ellerine saglik ablacim benim koca zaten gereksizdi sen almasan baskasi kapacakti mi demek lazim:KK66:

%200 katiliyorum, Allah yuvamizi boyle kadinlardan korusun yazanlar buraya, sankim bu kadinlar seytan gelip kocalarinizi ayartiyor, kocalar da masum, onlar bu kadinlarla olmak istemiyor, kadinlar zorla yapiyorlar. Elin kadini bu sonucta, ne size, ne yuvaniza, ne de evliliginize bu kadinlarin bir sorumluluklari yok, size karsi sorumlulugu olan kocalariniz. Kocalarinin kisiliksiz ve ahlaksiz oldugunu kabul etmektense kadinlar baskalarina suc atmayi daha kolay buluyorlar.

Ote yandan bosananlar da cok, baskasina asik oldugu icin, bosanmayanlar da cok. Yakin arkadasimin halasi, karisi hamile adami bildiginiz bosandirdi, simdi 3 cocuklari var. Adam korkutuk asik olmus, hamile kadini hic umursamadan basip gitmis, herkesin agzi acik kalmisti.

Neyse, evli degilim, metres de degilim, konuyla bir ilgim de yok ama yazmadan gecemedim. Aldatilan kadinlar da kendilerini kandiriyorlar bence, onun yerine durustce cikip coluk cocugum var onlar icin yuvami yikmak istemiyorum desinler; sirfintilar yuvami yiktilar diyeceklerine kocam karaktersiz ve ahlaksiz desinler bence. 2. olmayi secenler de kendilerini kandiriyorlar, burda ortamdan kar eden, gununu gun eden erkek tarafi oluyor. 2 aglayan kadin ve egosu tavan yapmis bir erkek yani.........Kadinlar birbirlerine pislik atacaklarina bir de bunu dusunsunler bence. Baska kadinlara o...u demek, yuvami yikti demek kolay; kocam benimle olmak istemiyor, kocam yuvamizi yikti demek zor. Aldatilanlar da 2.kadinlar kadar kendilerini kandiriyorlar bana sorarasaniz.

Son düzenleme:
çok doğru bi yolda yürümüşsünüz zararın neresinden dönersen kardır diye boşuna dememişler atalarımız. zaten yuva yıkanın yuvası olmaz evli bi adam da karısına sahip çıkmıyorsa zaten ikinci bi kişiyi nasıl mutlu edecek ki öyle bi adamdan hayır gelmez hata yapan genç kızlarımız düşünsün bunları

Evliyken, eşim de beni çok defa aldatmış. :KK31:
Bir kez kadının biri eşimin msn hesabını açmış. Ben de eşim zannediyorum. Bir baktım sarışın güzel mi güzel bir hatunla sarmaş dolaş fotoğraf... :26:
3 gün abartmıyorum 3 gün kalkamadım pc başından. fotoğrafa bakıyorum ama bütün bedenim uyuşuk...
O anda onu aradım bu ne diye? (yarım saat önce evden çıkmıştı. )
Photoshoptur o dedi :KK53: gösterecem gününü ben o o...puya gibi laflar söyledi...
Sonra kız bana bir sürü şey söyledi...hakaretler vs.
Köylüymüşüm.. kıza ben bunu hakaret olarak algılamam ki dedim..
çirkinmişim .. bu da hakaret değil, Allah böyle yaratmış... (kıza böyle sakin cevaplar verdikçe, iyice zıvanadan çıkmıştı)
evden de çıkarıcaz seni,
boşanınca ertesi gün evlenicez...
(boşanmayı isteyen bendim, eşimi ikna etmek için senelerce uğraştım)
açlıktan nefesin kokacak vs. deyip durdu....

Ne oldu benim o ş...siz koca onu da bıraktı...
Kızın adını biliyorum, geçen aklıma geldi instagramdan bakayım dedim... o güzel, su gibi kızın yerinde yeller esiyor.
İğrenç bir şey olmuş... şeytan çarpmışa dönmüş... photoshop bile fayda etmemiş yani :KK37:
Allah ıslah etsin... Kimbilir daha kimlerin yuvasını yıktı...

Eğer buralarda okuyorsa bu yazdığım mesajı okuyabilme ihtimaline karşı (gerçi zengin erkek avcısının işleri epey yoğundur ama neyse)....
A... E..... yavrum çok çirkinsin artık be... Kimse bakmaz senin suratına artık...
Ben ayrıldım sebebi sendin ya da başkası önemli değil...
Huzurum yerinde, nefesim de kokmuyor.
Ama sen asla benim yakaladığım huzuru yakalayamayacaksın... Anlıyor musun beni :KK23:
Çünkü ruhun kararmış artık...
Sermayen vücudundu, sarkmışsın bir kaç yılda :KK34:
O parası pulu, son model arabaları var diye altına yattığın adam da... şeytan çarpmışa döndü...

Bu dünya böyle işte napıcan yavrum.. İlahi Adalet böyle bişey... :KK6:

Ay butun surunen aldatan es ve evli erkekle iliski kuran kadinlaraa oh olsunnn demek istiyorumm... Beter olsunlar... Gun yuzu gormesinler... Bunlar iyi gunleri olsun insallah.. Mutlulugu hic bulamasinlar...

Bir kez kadının biri eşimin msn hesabını açmış. Ben de eşim zannediyorum. Bir baktım sarışın güzel mi güzel bir hatunla sarmaş dolaş fotoğraf... :26:
3 gün abartmıyorum 3 gün kalkamadım pc başından. fotoğrafa bakıyorum ama bütün bedenim uyuşuk...
Photoshoptur o dedi :KK53: gösterecem gününü ben o o...puya gibi laflar söyledi...
çirkinmişim .. bu da hakaret değil, Allah böyle yaratmış... (kıza böyle sakin cevaplar verdikçe, iyice zıvanadan çıkmıştı)
evden de çıkarıcaz seni,

Kızın adını biliyorum, geçen aklıma geldi instagramdan bakayım dedim... o güzel, su gibi kızın yerinde yeller esiyor.
İğrenç bir şey olmuş... şeytan çarpmışa dönmüş... photoshop bile fayda etmemiş yani :KK37:

Eğer buralarda okuyorsa bu yazdığım mesajı okuyabilme ihtimaline karşı (gerçi zengin erkek avcısının işleri epey yoğundur ama neyse)....
A... E..... yavrum çok çirkinsin artık be... Kimse bakmaz senin suratına artık...
Ama sen asla benim yakaladığım huzuru yakalayamayacaksın... Anlıyor musun beni :KK23:
O parası pulu, son model arabaları var diye altına yattığın adam da... şeytan çarpmışa döndü...

Agziniza saglik...
İnsallah sizi hak eden biriyle cok cok mutlu olursunuz

%200 katiliyorum, Allah yuvamizi boyle kadinlardan korusun yazanlar buraya, sankim bu kadinlar seytan gelip kocalarinizi ayartiyor, kocalar da masum, onlar bu kadinlarla olmak istemiyor, kadinlar zorla yapiyorlar. Elin kadini bu sonucta, ne size, ne yuvaniza, ne de evliliginize bu kadinlarin bir sorumluluklari yok, size karsi sorumlulugu olan kocalariniz. Kocalarinin kisiliksiz ve ahlaksiz oldugunu kabul etmektense kadinlar baskalarina suc atmayi daha kolay buluyorlar.

Ote yandan bosananlar da cok, baskasina asik oldugu icin, bosanmayanlar da cok. Yakin arkadasimin halasi, karisi hamile adami bildiginiz bosandirdi, simdi 3 cocuklari var. Adam korkutuk asik olmus, hamile kadini hic umursamadan basip gitmis, herkesin agzi acik kalmisti.

Neyse, evli degilim, metres de degilim, konuyla bir ilgim de yok ama yazmadan gecemedim. Aldatilan kadinlar da kendilerini kandiriyorlar bence, onun yerine durustce cikip coluk cocugum var onlar icin yuvami yikmak istemiyorum desinler; sirfintilar yuvami yiktilar diyeceklerine kocam karaktersiz ve ahlaksiz desinler bence. 2. olmayi secenler de kendilerini kandiriyorlar, burda ortamdan kar eden, gununu gun eden erkek tarafi oluyor. 2 aglayan kadin ve egosu tavan yapmis bir erkek yani.........Kadinlar birbirlerine pislik atacaklarina bir de bunu dusunsunler bence. Baska kadinlara o...u demek, yuvami yikti demek kolay; kocam benimle olmak istemiyor, kocam yuvamizi yikti demek zor. Aldatilanlar da 2.kadinlar kadar kendilerini kandiriyorlar bana sorarasaniz.

%200 ise %100 kadın %100 erkeğin suçudur yani iki taraflıdır.

Daha öncede belirttim bunu eğer adam niyetli ise karakteri pislik ise gider her türlü bulur kadın canıma minnet bana ne evliliğinden diyorsa oda onun pisliğidir.

Aşığım ölüyorum boş laflar sadece aşık olduğu adam değildir...

Cok guzel yazmissiniz.

ben anlamiyorum, madem genc, guzel bir kadinmis o..u olup kendini ziyan edecegine adam gibi bir yuva kursaymis munasip biriyle. O..ulugu benimseyen insanlar salak bence.

Evet çok güzeldi gerçekten... Ama artık eser kalmamış...
Herkes gibi yaşlanıyorlar... ve o adamlar da daha gençlere ve güzellere gidiyor... devran böyle dönüyor işte...

Ben biliyorum ki... İlahi adalet eninde sonunda tecelli ediyor...
Çektirdikleri acıların mislini çekiyorlar... :KK31:

Bir de burada okuyoruz bazen, kız evli biriyle ilişki yaşıyor... adam ona "eşiyle formaliteden ya da çocuklardan dolayı evliliğimi sürdürüyorum" diyor..
İnanıyorlar. Kendi vicdanlarını susturmak için inanmak zorunda hissediyorlar belki...
Hayır... Hiç bir erkek formaliteden evli kalmaz... Eğleniyorlar bu kızlarla...
Alacaklarını aldıktan sonra da tekmeyi basıyorlar.
Ya da karısı öğrendiğinde, o beraber olduğu kızın adı adamın dilinde dahi o...pu oluyor...
Durum bundan ibaret...

Böyle insanlara (kadın-erkek) Allah akıl fikir versin diyelim...

evden de çıkarıcaz seni,

Kimsenin yaptığı yanına kalmıyor doğru dimdik olan hak yemeyen eninde sonun feraha çıkıyır o anlık yaşayan insanlar öyle bir an geliyor ki bir daha huzur bulamıyor.

Huzurunuz mutluluğunuz sonsuz olsun mutlu oldum adınıza

Evli erkekleri baştan cikartan kadinlar ; Allah in laneti uzerinize olsun gun yuzu gormeyin insaallah.. iki dunyadada beter olun!

Su konuyu okuyunca bi yorum atayim dedim hani belki konu basligini görüp yazılanları okuyan arsizlar icin allah sizi cehennemin kor ateşlerinde yaksin bu dünyada laham cukurlarina layiksiniz allahim eslerimizi kötü kadin ve kötü erkeklerden korusun yuvamizi korusun

Amin amin insanlar şaşırmışlar gercekten evli erkeklere aşkını cok güzel ilan ediyorlar hani ne kadr kötü bişey allah onları bildigi gibi yapsın

X