bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Düzeltme yapmadım neyse o. Sadece alıntıyı kaldırdım avukatınıza söyleyiniz. Avukatınızın adı nedir?

Brn baska bir soru sordum yularida moron diye kimi kastettiniz diye

Bu moron lafinin.arkasini birakmam ben oyle oturdunuz yerden bilip bilmeden konusamazsiniz
Moron kelimesi ile ilgili cevap bekliyoruz sizden

Ilahi cok guldum gece gece nerede gorulmus avukat telefonunun davali tarafa verildigi yahu hayir laflarinizfan pisman olduysaniz yazdiginizin esiti bir ozur sunabilrisiniz herkesin gorecegi sekilde yoksa sonra nasilsa hakli taraf ortaya cikacak...

Duzeltme yapiyorsunuz ama ben asil bur cevap bekliyorum sizden oyle hemen kacmak yok ne demekmis bakalim moron ve beyni kullanamama??bakin avukatimin isi var takip edmez her dakaika sizi hayir baska birsey kastettiyseniz yani....
Merak ettim artık pazar olmuş saat 01:21 avukatınız burayı mı takip ediyor? Kaldıki şikayetçi olacaksanız bu sorunun cevabını beklemezdiniz. Kim 'evet size yazdım' der ki. Avukatınız bunun cevabını mı bekliyor gerçekten bu saatte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…