- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
-
- Konu Sahibi elifsu0225
Kırmızıyla işaretledim sizin lafınız bunlar. Haa Avukatınıza da okutunuz heyecanda yapmayınız. Sakin sakin.. Hani siz neden bu toplum böyle sorusuna açıklık getirdiniz ya dejenerasyonla bende destekledim evet beyin kullanma
dejenerasyonuda var diye. Avukatınızın ismi nedir?
Moron kelimesi ile ilgili cevap bekliyoruz sizdenbence şehre aşırı göçün dejenerasyonu + şehirdekilerin de globalleşmenin geitrdiği serbestlik dejenerasyonu. Bir de sosoyal medya felaket. eşinizi sosoyal medyadan uzak tutun... ben başlıyorum gün itibariyle bakalım...
Birde Allahın verdiği beyin gibi bir nimeti kullanamama dejenerasyonu... Sonra insan moronlaşıyor işte.. Bulaşıcı mı? Allah hayırlara çıkarsın sonumuzu..
Siz Avukatınızın adını adresini verin ben onunla konuşayım en iyisi.Bu moron lafinin.arkasini birakmam ben oyle oturdunuz yerden bilip bilmeden konusamazsiniz
Moron kelimesi ile ilgili cevap bekliyoruz sizden
Avukat koptu telefonda ... Ilk defa boyle birsey duymus. Cok kortugunuzu dusunuyorum ben ...Siz Avukatınızın adını adresini verin ben onunla konuşayım en iyisi.
Merak ettim artık pazar olmuş saat 01:21 avukatınız burayı mı takip ediyor? Kaldıki şikayetçi olacaksanız bu sorunun cevabını beklemezdiniz. Kim 'evet size yazdım' der ki. Avukatınız bunun cevabını mı bekliyor gerçekten bu saatte?Duzeltme yapiyorsunuz ama ben asil bur cevap bekliyorum sizden oyle hemen kacmak yok ne demekmis bakalim moron ve beyni kullanamama??bakin avukatimin isi var takip edmez her dakaika sizi hayir baska birsey kastettiyseniz yani....
Telefon istemedim adresini adını verin dedim. Telefon bulmak zor iş değil. Evet çok korktuğumu düşüneceksiniz siz Zaten.Avukat koptu telefonda ... Olk dwf aboyle birsey duymus. Cok kortugunuzu dusunuyorum ben ...