- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
-
- Konu Sahibi elifsu0225
Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az...
Doğrudur oyleleri de vardır elbet öyle insan yok demedim ki :) eşimin evli olduğunu herkes bilir beni görmeyen arkadaşı veya çalıştığı ortamda beni görmeyen insan yok ama oluyor iste:))) zor olan cazip gelir mantığı da olabilir altında yatan sebepleri araştırmak lazım kızlarını açısından.Nasıl bir sosyal ortamları var bilemiyorum ancak benim çevremde gördüğüm daha ziyade tanıştığı insanın gerçekten bekar olduğundan emin olmaya çalışan kadınlar.
Evli olduğu halde bekar olduğunu iddia eden , hatta bekar yazan nüfus cüzdanını değiştirmeyen , kayboldu diyerek ikinci bir nüfus cüzdanı çıkaran insanlar dahi mevcut.
Paranteziniz çok tatlıymışEvde karıcım karıcım diye gezip dışarıda çevresindeki kadınlara prim yapmak için (Bu arada prim yapmak deyim olarak kullanılır, para kazanmakla ilgisi yoktur bunu da not düşeyim de) aman bıktım o kadından diyen adamlar azınlıkta değilken kimse kimse hakkında genelleme yapmasın bence.
Evet sadakat yüzükle olmuyor.
Fakat öyle insanlar var ki ben samimiyim sosyalim girişken biriyim işte yanlış anlaşılıyorumun arkasına saklanıp gizli gizli flört edebiliyorlar.
Konu sahibi, siz bunca uyarı ve lafı o bekar kızlara değil de "kendine çeki düzen ver yanlış anlaşılmandan kıskançlık krizlerine giriyorum" diyerek eşinize harcasaydınız şimdi burada bu kadar eleştiri almazdınız.
Ayrıca siz genelleme olarak BEKAR KIZLARI YARGILARKEN burada size zıt düşen eleştiri ve uyarıları YARGILANIYORUM diye kabul etmiyorsunuz farkında mısınız?
İğneyi kendinize ve eşinize batırın, gerekirse çuvaldızı batırırsınız gereken kişilere..
NOT. Evliyim..
Paranteziniz çok tatlıymış
Ben de aynı şeyi yazmışım. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına..
Not: bekarım
Arkadaşım genelleme yapmıyorum böylesi çok fazla var diyorum. Arkadasa da yorum yaptım eşimin herseyi açıktır her yere beraber gideriz her ortamına girerim yüzüğünu bir dakika çıkartmaz ama yapisabiliyor.O zaman bence biraz siz de eşinize ve evli erkek arkadaşlarınıza bakınız ? Erkek net olduktan sonra uç örnekler dışında çirkin bir ifadeyle kadın yapışıp kalmaz. Yüzdelersek belki %10-20 dir böyle kadınlar. Ayrıca bunun bekarı evlisi yok. Ne çabuk unutuyorsunuz burada yorum yaparken bir zamanlar bekar olduğunuzu?
benim eşime biri baksa sonra biri daha baksa sonra biri daha biri daha eşim karşısında erise cıvısa sempatikleşse ağzının ortasına yer şaplağı
benim görüştüğüm kızların hiçbirisi eşinizle aramızda yakınlaşma oldu, beni sevdiğini söyledi demiyor. ben bekar zannettim diyor. sorunlu olup evliyse evli ben yine adamla görüşürüm diyenler de bedduayı hakediyor tabi..
peki ben eşimi yüzük takması konusunda nasıl ikna edebilirim.. daha önceden cok da üstüne gitmeden acıklamaya calıştım.iş yüzükte degil, sabah evden çıkar çıkmaz cebine atanlar var demişti. sadakat yüzükte degil, kişinin kendisindedir demişti..
peki ben eşimi yüzük takması konusunda nasıl ikna edebilirim.. daha önceden cok da üstüne gitmeden acıklamaya calıştım.iş yüzükte degil, sabah evden çıkar çıkmaz cebine atanlar var demişti. sadakat yüzükte degil, kişinin kendisindedir demişti..
Konu sahibinin bir konuya yazdığı mesaj.
Konu sahibi eşiniz resmen civelek bir adam
bence de. konu sahibinin başka konuda yazdığı bu mesajı da görünce, aslında herşeyin sebebinin kocası olduğunu, aslında kocasının kızlara yüz verdiğini, bu durumdan yani ilgi görmekten çok hoşlandığını anlamak zor değil.
Arkadaşım genelleme yapmıyorum böylesi çok fazla var diyorum. Arkadasa da yorum yaptım eşimin herseyi açıktır her yere beraber gideriz her ortamına girerim yüzüğünu bir dakika çıkartmaz ama yapisabiliyor.
öncelikle kimsenin kimseye saldırdığı yok.Arkadaslar tahinlipekmezlinin gerçekten çok üstüne gidiyorsunuz acitmayin ya insanların kalbini kız kalbim acıyor diyor el insaf
Kimse genelleme yapmıyor Bekarlar namussuzdur demiyor evli erkekler de sütten çıkma ak kasiktir demiyor ya
Evlilik gerçekten uzaktan bakınca anlaşılacağı düşünülen ne yazık ki içine girince deveye hendek atlatmak gibi ne yapacağınız nasıl davranacaginizi bilemediginiz durumlar yasayabileceginiz karmaşıklıkta olabiliyor ben mesela kilo vermekle ilgili bir konuya yorum yazacaktım ancak konuyu ve yorumları okuyunca doğum sonrası kilo vermekle ilgili olduğunu görünce yorum yapmadım bilmediğim konuyla ilgili
Siz de sanki allahallahallah nagmeleriyle hepinize namussuz yaftasi yapistirilmis gibi konuşuyor kadının kalbini acıtıyorsunuz yapmayın etmeyin nolur
Böyle kadınlar var arkadaşlar hemfikir miyiz? E var diyorsanız neden savunma haline hatta saldırıya geçiyorsunuz
Kadına akıl lazım şu an fikrimizi soruyor çaresiz hissediyor lütfen bilenler cevaplasin
Şimdi tüm Bekarlar bana saldirmayin da