bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Evde karıcım karıcım diye gezip dışarıda çevresindeki kadınlara prim yapmak için (Bu arada prim yapmak deyim olarak kullanılır, para kazanmakla ilgisi yoktur bunu da not düşeyim de) aman bıktım o kadından diyen adamlar azınlıkta değilken kimse kimse hakkında genelleme yapmasın bence.
Evet sadakat yüzükle olmuyor.
Fakat öyle insanlar var ki ben samimiyim sosyalim girişken biriyim işte yanlış anlaşılıyorumun arkasına saklanıp gizli gizli flört edebiliyorlar.
Konu sahibi, siz bunca uyarı ve lafı o bekar kızlara değil de "kendine çeki düzen ver yanlış anlaşılmandan kıskançlık krizlerine giriyorum" diyerek eşinize harcasaydınız şimdi burada bu kadar eleştiri almazdınız.
Ayrıca siz genelleme olarak BEKAR KIZLARI YARGILARKEN burada size zıt düşen eleştiri ve uyarıları YARGILANIYORUM diye kabul etmiyorsunuz farkında mısınız?
İğneyi kendinize ve eşinize batırın, gerekirse çuvaldızı batırırsınız gereken kişilere..

NOT. Evliyim..

Yanlış başlık.

Evli erkekler neden bekar kızlara karşı bu kadar rahat? Olacaktı...

İğneyi kendinize,çuvaldızı başkasına...

Doğrudur oyleleri de vardır elbet öyle insan yok demedim ki :) eşimin evli olduğunu herkes bilir beni görmeyen arkadaşı veya çalıştığı ortamda beni görmeyen insan yok ama oluyor iste:))) zor olan cazip gelir mantığı da olabilir altında yatan sebepleri araştırmak lazım kızlarını açısından.

Paranteziniz çok tatlıymış

Ben de aynı şeyi yazmışım. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına..

Not: bekarım

benim eşime biri baksa sonra biri daha baksa sonra biri daha biri daha eşim karşısında erise cıvısa sempatikleşse ağzının ortasına yer şaplağı

Paranteziniz çok tatlıymış

Ben de aynı şeyi yazmışım. İğneyi kendine çuvaldızı başkasına..

Not: bekarım

Konu sahibinin bir yerlerde bir yorumuna cevabını okudum da,
diyordu ki "nasıl prim yapıyorum para mı kazanmak için mi yani" falan gibi... ben o şoku atamadım da üzerimden :))

Arkadaşım genelleme yapmıyorum böylesi çok fazla var diyorum. Arkadasa da yorum yaptım eşimin herseyi açıktır her yere beraber gideriz her ortamına girerim yüzüğünu bir dakika çıkartmaz ama yapisabiliyor.

Arkadaslar tahinlipekmezlinin gerçekten çok üstüne gidiyorsunuz acitmayin ya insanların kalbini kız kalbim acıyor diyor el insaf
Kimse genelleme yapmıyor Bekarlar namussuzdur demiyor evli erkekler de sütten çıkma ak kasiktir demiyor ya
Evlilik gerçekten uzaktan bakınca anlaşılacağı düşünülen ne yazık ki içine girince deveye hendek atlatmak gibi ne yapacağınız nasıl davranacaginizi bilemediginiz durumlar yasayabileceginiz karmaşıklıkta olabiliyor ben mesela kilo vermekle ilgili bir konuya yorum yazacaktım ancak konuyu ve yorumları okuyunca doğum sonrası kilo vermekle ilgili olduğunu görünce yorum yapmadım bilmediğim konuyla ilgili
Siz de sanki allahallahallah nagmeleriyle hepinize namussuz yaftasi yapistirilmis gibi konuşuyor kadının kalbini acıtıyorsunuz yapmayın etmeyin nolur
Böyle kadınlar var arkadaşlar hemfikir miyiz? E var diyorsanız neden savunma haline hatta saldırıya geçiyorsunuz
Kadına akıl lazım şu an fikrimizi soruyor çaresiz hissediyor lütfen bilenler cevaplasin
Şimdi tüm Bekarlar bana saldirmayin da

her kadın "eşiniz sizi aldatıyor" diyecek cesarette olmayabilir, biraz bdv konularını okumanızı tavsiye ederim.
"evli adam bana sevgililik teklif etti sarktı ne yapsam eşine soylesem mi" diye soran kadınlara "karışma" nasihati veriliyor.
sizin durum nasıl bilmiyorum ama benzer sekilde sonuclanmıs olma olasılıgı da var...

benim anlamadıgım şu: siz neden eşinizin iş gorusmelerinin oldugu telefondaki kisiyi geri arıyor ve karsınızdaki kisiye evli biriyle konusuyorsun deme geregini duyuyorsunuz?
diyelim ki kadın arsız, eşinizin agzı dili yok mu?

ayrıca herkes yüzüge takılmıs da... isterse besi biryerde takıp gezsin eşiniz, bakacak olan da her turlu bakar, esiniz aldatacaksa da her turlu o haltı yer.
yine de bunu kabul ettirmeniz evet bir adım olabilir.
ancak ben sizin abarttıgınızı da dusunuyorum,
cunku otobuste, kuyrukta, kasada, tum sosyal iliskilerde insanlarla yuzyuze bakıyoruz. birbirimize tesekkur ediyor bazen de kelime olmadan gulumseyerek ifadelerimizle iletisim kuruyoruz.
bunu abartıyor olma olasılıgınızı goz onunde bulunduruyor musunuz?
çünkü kocanızı o kadar mukemmel goruyorsunuz ki adeta dunya onun ve sizin evliliginizin etrafında dönüyor gibi tarif ediyorsunuz.
ustelik görebildiginize gore sizin yanınızda kasiyer ona iş atacak? hayal dunyasında yasıyormussunuz izlenimi verdiniz, kusura bakmayın.

ne alaka ya benim eşimde yüzüğünü çıkarmaz..Ben ise takmayı sevmem unuturum bile eşim bazen peşimden getirir.. Yüzükle iş bitseydi ..Sanki bekaret kemeri.

Konu sahibinin bir konuya yazdığı mesaj.
Konu sahibi eşiniz resmen civelek bir adam

bence de. konu sahibinin başka konuda yazdığı bu mesajı da görünce, aslında herşeyin sebebinin kocası olduğunu, aslında kocasının kızlara yüz verdiğini, bu durumdan yani ilgi görmekten çok hoşlandığını anlamak zor değil.

Şu Yüzük konusuna bende takıldım, insanın içinde olsun yeter ki yüzük takmak engel olmaz, adam isterse boynunda evlilik cüzdanıyla gezsin, aldatacaksa evlilik cüzdanı hatta alnında Evliyim yazsa da aldatır.

insan sevdiğine konduramıyor işte, hani kızım ben sana değil çevredekilere güvenmiyorum mantığı..

Tabi ki yapılabiliyor ama bunu sadece kadınlar yapmıyor hele sadece bekar kadınlar hiç yapmıyor. Erkeği kadını ya da evlisi bekarı yok bu işin biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz.

öncelikle kimsenin kimseye saldırdığı yok.
bekar olsam da evli insanlara karşı ne bir hasetim var ne de özel bir nefretim.
anlamadığınız ve konu sahibinin ısrarla anlamaktan kaçındığı nokta şu:
kasiyer kız eşine gülümsedi diye, aynı yere gidecekleri bir kadın X Bey beni de alır mısınız dedi diye, kocasıyla iki kere yüz yüze gelmiş, hiçbir samimiyet kurmamış tüm konuşmaları iş dahlinde olmuş bir kadın kocası arayınca açıyor diye beddua yiyor arsız kadın oluyor.
sizin aklınız kesiyor mu yani bu durumu.
daha geçen gün benim başıma geldi, bana yol veren bir erkeğe teşekkür edip gülümsedim diye "ka..r" dedi kızın biri bana.
normal mi yani bu.
ben ille biriyle empati yapacaksam üzerine ahlaksızlık isnat edilen o kadınla empati yaparım. çünkü kendi kocasını masum dışarıdaki bütün kadınları şeytan gören bir kadınla empati kurmak zorunda değilim.
kimsenin kendine olan güvensizliği yüzünden de haklısın cnm ya bazı kadınlar da çok yell.z demek zorunda değilim.
eğer ortada bir sorun varsa bu ya konu sahibinin düşük egosundan ya da kocasının aşırı samimi davranışlarından kaynaklanıyor, çünkü ben şu ana kadar verilen hiçbir örnekten evli barklı bir adama sarkmaya çalışan bir kadın fikri edinmedim.
böyle kadınların var olması örnekteki kadınların da bunlardan biri olacağını doğrulamaz.
eğer çözüm arıyorsa eşiyle konuşsun, sorun eşinde değilse bir uzmanla görüşsün çünkü sorun diğer kadınlarda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…