bekar kızlar evli erkeklere karşı nasıl bu kadar rahat?? :(

Açıkçası konu sahibinin anlattıklarına bakılırsa eşi biraz mavi boncuk dağıtıyor gibi duruyor... Direk yaralamak istemedim ama kızın bekar sanıyordum demesi bunun uzun süre devam etmesi falan..

Tabi ki yapılabiliyor ama bunu sadece kadınlar yapmıyor hele sadece bekar kadınlar hiç yapmıyor. Erkeği kadını ya da evlisi bekarı yok bu işin biz de bunu anlatmaya çalışıyoruz.
Katılıyorum ama şöyle bir fark var bana da yapışan erkekler oluyor evli olduğumu öğrendiklerinde geri cekiliyorlar. Ama bir kadın bir erkeğe evli olsa bile aşık oldum ama evli ondan vazgecemiyorum napiyim diyebiliyor. Bu sitede de çok örneği var.

Aslında konu sahibi de bunu anlayabilicek biri yani bu durumların kocasından kaynakladığını o da biliyor. Ama iç rahatlaması umuduyla buraya yazmış sanırım belki benim gibi birileri vardır tavsiye alırım diyerek bilemiyorum herkesin bu tarz durumlara tepkisi farklı oluyor. Ben gerçekleri görmesini tavsiye ediyorum.

Bence kocasını aklamak yerine karakterini kabullenmeli ona göre davranmalı. Üstüne gidilmesinin sebebi de bu sürekli eşini savunma halinde ve bekar kızların her halinden nem alıyor

Bekerlara ölümm ..evlilere alkış olayına dönmüş bu konu yahu evli olan arkadaşlar bir zamanlar bizde bekardık.Karakter meselesi evet evli erkeklere sırnaşan bekar kızlar var... ama evli erkeklerde bekar kızlara kendilerini şirin göstermeye çalışıyorlar..bırakın her iki tarafta evli ve gene birbirlerine bakanlar sırnaşanlar var neyi tartışıyorsunuz anlamadımm..

Mevzu o değil ki, mevzu konu sahibine sorunun eşinden kaynaklı olabileceğini (ki eski mesajlarından birinde açıkça belirtmiş) söyleniyor fakat konu sahibi konuya bu şekilde bakmıyor başlıktan da anlaşılacağı üzere..

Sizi genellemede dünya markası ilan ediyorum. Başlığa bak ya hu!
He anam siz evlenince kıymete bindi adamlar. Biz de evlenemedik diye hırsımızdan kuduruyoruz, sizin kocalarına sarıyoruz işte naparsın! Bunu mu duymak istiyorsunuz anlamadım ki?
Eşiniz aktör mü, holding sahibi mi de bu kadar paranoya yapıyorsunuz? Hayır görüyoruz basında bazı iş adamlarına ne biçim talep oluyor ama sebep belli paranın çekim gücü var.
Devir değişti anacağım artık öyle pek kaşa göze kapılan olmaz, hem kocan da izin vermezse bir şeycik olmaz.

bekar kizlarin evli erkege ilgisi diye bi genellemeye luzum yok.. bu davranis,
o bekar kizin karakteriyle alakalidir,
bekarligiyla degil..

Yorumum çok farklı olmayacak, konu sahibi anlamayacak. Bari soru sorayım.
-Kocanız bu kadaaaaan sempatik diye sizi tebrik mi edelim?
-Kocanız sütten çıkmış ak kaşık mı?

Tövbe estağfurullaaaah.....

bekar insanların arasından adamın evli olduğunu bilerek hala cilvelenmeye devam eden adamı bilerek rahatsız eden kendi arkadaşlarımdan tanıdıklarımdan söylüyorum 100 kişi tanıdığım varsa bir ikisi öyleydi gerisinin hepsi evli dedi mi uzakta duruyordu
bir laf vardır konuyla alakalı mı bilmem
hacı hacıyı bulur Mekke de deli deliyi bulur dakika da diye
bu durum ona benziyor bekar kızlar o kocaya takılıyorsa bile neden bu tipleri üstüne çekiyor
ayrıca konu da ki ne kasiyer kızda ne iş için arayan kızda bir suç göremedim
bir dur orada dedi mi adam kimse bir daha yanaşamaz bile bunu kabul etmeli konu sahibi ona göre davranmalı
rahatsız oluyorsa üzülüyorsa önce kocasına ayar vermeli tüm çevrede ki bekar kızlara değil

Bazı kızlar gördüğü her yüzüksüz erkeğe potansiyel koca adayı gözüyle bakıyorlar bu doğru. Ama eşinizin tek bir tavrı o kızların önüne engel çekebilir. Bu da bir gerçek.

Son düzenleme:
Hımm o gözleriyle görüyor ruhuylada az da olsa hissediyor ama işine gelmiyor..

Konu sahibi , yaşadığı sorunun kaynağı olarak bekar kızları ve kadınları görüyor. Bu değerlendirmeyi yaparken bir değil iki değil neden bunlar hep bizim beyin başına geliyor diye düşünmek yerine ; eşinin iş gereği , kurs gereği karşılaştığı kadınların büyük bir kısmını kocasının peşinde koşan kadınlar olarak görüyor.

Şimdi diyorsunuz ki " Böyle kadınlar var arkadaşlar hemfikir miyiz? " Bende bekar bir kadın olarak diyorum ki evli olduğu halde bekarım diyen erkekler de mevcut. Evli olduğu halde kendini bekar olarak tanıtıyorsa bu beyefendi ; karşısındakinin suçu ne ?

Devlet tarafından tüm bekarlara anlık medeni hal sorgulama için özel imkan mı verildi ? Karşımızdakinin ağzından çıkana ve davranışlarına bakıyoruz. Gözlemlerinize göre evli erkeklerden hoşlanan bir kaç kadın yüzünden de yaftalanmaktan hoşlanmıyorum.

Yeter tamam vurmayın öldü öldü. İlla her konu açanı, açtığına pişman edeceksiniz. Ne kadar sevgisiz büyümüş insan varsa burda.

O zaman evli olduğunu gizleyip, kadını kendine aşık eden erkekler de var. Hem de bunları karıları hiç ama hiç şüphelenmeyecek şekilde yapanlar. Bu sitede bunun da örnekleri çok. Sizleri anlamıyorum. Siz bekar olmamış gibi sürekli bir ama yapıp kadınlara yükleniyorsunuz. Ayrıca kadın ile erkeğin özü farklı. Erkek gönül eğlendirip kıyıya çekilebiliyor ama malesef kadın bilmeden aşık oluyor, sonrası sarpa sarma gurursuzluk. Ne yapalım yani kadınlar daha suçludur erkeklerden mi diyelim. Ayrıca erkek kadına yüz vermezse kadın durduk yere aşık olmaz, oluyorsa o dediğiniz aşk değil saplantıdır, onun da kadını erkeği olmaz ruhsal bir sorundur.

Yeter tamam vurmayın öldü öldü. İlla her konu açanı, açtığına pişman edeceksiniz. Ne kadar sevgisiz büyümüş insan varsa burda.
evet hasetimizden ve sevgisizliğimizden konu sahibinin çok normal tepkisine abuk sabuk yorumlar yapıyoruz.
şöyle konularda da ille olayı kişiselleştirip "böyle yazıyorsunuz çünkü şöyle büyümüşsünüz" insanları çıkıyor ya onları Freud'a havale ediyorum.

kadının biri yazıyor evli olduğunu sakladı, aşık oldum, birlikte oldum, çok aşığım o evli ama sevmekten vazgeçemiyorum. beriki diyor ki o kadının ahını nasıl ödeyeceksin, cehennemliksin.
hiç tamam olmuş bir kere aşık olmuşsun ama bağrına taş basıp yoluna gitmen lazım sana da o kadına da yazık diyen yok. evlenince ben de mi böyle olacağım acaba diye çok korkuyorum.

Bakin kendi adıma bekarlar olsun kocislerimiz varolusun demiyorum sadece evli erkeğin kadınlara daha çekici geldiğine bir çok kez şahit oldum bunu diyorum. Genellemeleri siz yapıyorsunuz ben değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…