Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gökçen de bu çıksa da kafamdaki tamamlanmamış puzzle hissinden kurtulsam
Bende bekliyorum kız hesabın birinde taşlanınca yada işler yolunda gitmeyince kapatıp diğerinden yeni bir hikaye ile başlıyormuş ya tövbe ne hayal dünyası varmış ne senaryolar varmış

önce ki konularını bilmiyorum siz yazıyorsunuz okuyorum
acaba diyorum şu bizi yoran malum konu var ya eski sevgili o olabilir mi diyede düşünüyorum inanın aklıma geliyor

Yaaaa evet, En buyuk kk teee Şubat'ta farketti konusunu, hatta anladığı yer de; missalgrant da her mesajına 'beni çok iyi anladın evet evet' diyormuş, theknack da:) aynı cumleleler...sonra ben de baktım, aynı anlayışlı partner,aynı anne sorunları...
Muneye sordum
Amma ve lakin ,heralde ipsi ve numarası farklı olduğu için hayır,değil dediler

Buradan ilk farkeden , dedektif ruhlu En buyuk kk arkadaşımı kutluyorum
Yengec hissi yanilmiyor işte

nisan erkekti.
bunun erkek olduğunu sanmıyorum.
ben bilmiyorum ki yazılanlari diyorum o zamanlarda bir şeyler olmuş ben yoktum

thenack erkek değil deniyor ama bir sürü nick varmış dün demişlerdi nisan gökçe bir daha biri vardı şuan aklımda değil

Vay be bende yengecim evet yengeçler kolay kolay yanılmaz eski konularını hiç bilmiyordum ama bi tuhaftı

ben aslında bir bomba daha atayım. eski bir üye olduğunu düşünüyorum.
o da avukatım diyordu. sen hatırlarsın bacağını kırmıştı fotosunu atmıştı.

ben bilmiyorum ki yazılanlari diyorum o zamanlarda bir şeyler olmuş ben yoktum

thenack erkek değil deniyor ama bir sürü nick varmış dün demişlerdi nisan gökçe bir daha biri vardı şuan aklımda değil
Erkek mi değil mi bilemem ama 4 aydır bizimle aynı hamilelik konusunda yazdı, alışveriş topiği bile açtı Görümcesinin hamile karnına vuran küçük kızından bile bahsetti. Bizim kandırılmışlık hissimiz tüm kk dan büyük

Sayenizde tüm o duyguları tatmış, en azından gitmeden kendi sayfasında teşekkür etmiş düşünceli troll

hahahaha gülsem mi ağlasam mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…