- 18 Kasım 2020
- 20.492
- 49.401
Oda bununla aynı kişi olmasın ah ah benim duygularımla çok oynadıBoşver bence daha iyi
Keşke aynı olsa. Aslında olay örgüsü aynı. Güçlü bir kadın vardı karşımızda. Ve aynı zamanlarda gittiler. Siteye girmeden üyelik iptali yaptı Gökçen.Oda bununla aynı kişi olmasın ah ah benim duygularımla çok oynadı
Bende bekliyorum kızGökçen de bu çıksa da kafamdaki tamamlanmamış puzzle hissinden kurtulsam
Ahh ahh ne çok sevmiştik oysa ki onu da bize bi elveda bile demeden gittiOnu tanıyamadım tüh ya
Kurtulduk o zaöanKeşke aynı olsa. Aslında olay örgüsü aynı. Güçlü bir kadın vardı karşımızda. Ve aynı zamanlarda gittiler. Siteye girmeden üyelik iptali yaptı Gökçen.
Herkes kendi olduğuna emin mi
Sürekli birileri çıkıyor oda bu diye
Bide dün nisan çiçeği mi yağmurumu dediler
Hakkaten çete gibi çete ve üyeleri
Bu çetenin bası kim
Yaaaa evet,BizyenGEnC kardeşimle konusmustuk theknack ve mistralgangantin üsluplari benziyor diye. Ama yönetim hayır aynı kişi değil demişti. Acaba neden sürekli böyle konular açıyordu acayip merak ediyorum. Bir de fake haliyle herkesle kanka olmuştu kibar iyi bir üyeydi. Çocukla ilgili bir derdi olabilir. Keşke gerçek kişiliğiyle gelip anlatsa merak ediyorum epey. Bir insan gününün 15 saatini fake istenmeyen gebelik ve çocuk düşürme konusuma harcayabilir mi yahu.
ben bilmiyorum ki yazılanlari diyorum o zamanlarda bir şeyler olmuş ben yoktumnisan erkekti.
bunun erkek olduğunu sanmıyorum.
Vay beYaaaa evet,En buyuk kk teee Şubat'ta farketti konusunu, hatta anladığı yer de; missalgrant da her mesajına 'beni çok iyi anladın evet evet' diyormuş, theknack da:) aynı cumleleler...sonra ben de baktım, aynı anlayışlı partner,aynı anne sorunları...
Muneye sordumEki Görüntüle 2816816
Amma ve lakin ,heralde ipsi ve numarası farklı olduğu için hayır,değil dediler
Eki Görüntüle 2816818
Buradan ilk farkeden , dedektif ruhluEn buyuk kk arkadaşımı kutluyorum
Yengec hissi yanilmiyor işte
Ya yok aslında mistralgagnent’e gıcık olmuştum ben. Bir iki yorum yaptım gerçekçi olmadığına dair sonra yazmadım daha ama gıcıklık baki kalınca aklımda yer etmiş. Sonra onun fake olduğu çıktı ortaya. Hemen arkasından theknack gelince alarmlar çaldı. Hikayeler, gidişat ve üslup çok benziyor çünkü. Hatuna sinir olmasam ben de farketmezdim muhtemelen. Ki sadece ben değil bir çok kişi farketmiş. Nasıl gizlendiyse kazen bile ilk başta tespit edemedi, aynı kişi değiller dedi.
Hatırlayamadım. Hatırlar gibiyim ama düşmüyor jeton.ben aslında bir bomba daha atayım. eski bir üye olduğunu düşünüyorum.
o da avukatım diyordu. sen hatırlarsın bacağını kırmıştı fotosunu atmıştı.
Yok kız, başka ceylan bu, bizimki kadar popüler olmadı.Aaa ceylanda mı oymuş? Hani şu kocasını ilk gece kandıracak olan
İsim boşa düştü, artık sen de alabilirsinKonuyu devralabilir miyim
Bekar anne olmayi dusunuyorum
Ayy saka gibi, bebegin adini bile cok begenmistim. Güneş
cam silerken güya camdan düşmüştü.Hatırlayamadım. Hatırlar gibiyim ama düşmüyor jeton.
Aaa ceylanda mı oymuş? Hani şu kocasını ilk gece kandıracak olan
Erkek mi değil mi bilemem ama 4 aydır bizimle aynı hamilelik konusunda yazdı, alışveriş topiği bile açtıben bilmiyorum ki yazılanlari diyorum o zamanlarda bir şeyler olmuş ben yoktum
thenack erkek değil deniyor ama bir sürü nick varmış dün demişlerdi nisan gökçe bir daha biri vardı şuan aklımda değil
Alalaaa yok düşmüyor jetonum bi türlü. Bişiler var ama çıkartamadım. Biraz düşünüp araştırma yapayım ben. Fil hafızam nasıl hatırlamaz bunucam silerken güya camdan düşmüştü.
tam nicki aklımda yok. pray diyeyim sen anla:))
Sayenizde tüm o duyguları tatmış, en azından gitmeden kendi sayfasında teşekkür etmiş düşünceli trollErkek mi değil mi bilemem ama 4 aydır bizimle aynı hamilelik konusunda yazdı, alışveriş topiği bile açtıGörümcesinin hamile karnına vuran küçük kızından bile bahsetti. Bizim kandırılmışlık hissimiz tüm kk dan büyük
Erkek mi değil mi bilemem ama 4 aydır bizimle aynı hamilelik konusunda yazdı, alışveriş topiği bile açtıGörümcesinin hamile karnına vuran küçük kızından bile bahsetti. Bizim kandırılmışlık hissimiz tüm kk dan büyük