- 11 Aralık 2018
- 39.743
- 246.383
Ama 48 saat içinde bebeği kabullenip mercimek kadar şeye isim koyacak kıvama geliyorEvet, sürekli bi anne tarafından istenmeyen gebelik, aksi gibi isteyen ponçik bir eş /sevgili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 48 saat içinde bebeği kabullenip mercimek kadar şeye isim koyacak kıvama geliyorEvet, sürekli bi anne tarafından istenmeyen gebelik, aksi gibi isteyen ponçik bir eş /sevgili.
Alışverişe çıkılıyor, topic açılıyor bebik alışverişi diye.Ama 48 saat içinde bebeği kabullenip mercimek kadar şeye isim koyacak kıvama geliyor
Kanka antep etkileri ilişkinin başından kendini belli etmeye başlamış.
Ama 48 saat içinde bebeği kabullenip mercimek kadar şeye isim koyacak kıvama geliyor
Ya ahahahahahahaha sorma, kendimi fazla kaptirdim.
Sen nasilsin, sana bugun yazicaktim iyi misin alistin mi diye
Alıştım ama sokağa çıkma yasakları is derken hiç gezemedim. Ama katmer yiyorum sürekli o konuda taviz vermedim. maşallah diyeyim iyi gitsin ilişkiniz.
Ay Allahaşkına bu kadar da olmaz. Ne biliyim kalkar bi kek yaparım, peşinden ağda yaparım, saçıma maske yaparım... sizi haftalar boyunca saatlerce kandırınca elime ne geçecek gerçekten normal bir kafa olduğunu düşünmüyorum Allah muhafazaDüz işsizlik.
Şebekemi o May gatAçıkcası ben bu hesapların tek bir kişi tarafından yönetildiğini düşünmüyorum. Dikkat edilirse her olayda farklı üslupları var. Şebeke lideri kim acaba
Ben mistralgagnent zamani banliymisim muhtemelen, o konuyu hic bilmiyorum cunku. Dun knack’a bakarken obur konuyu da gordum, evet cidden benziyor. Tekrar tebrik eder basarilarinin devamini dilerimYa yok aslında mistralgagnent’e gıcık olmuştum ben. Bir iki yorum yaptım gerçekçi olmadığına dair sonra yazmadım daha ama gıcıklık baki kalınca aklımda yer etmiş. Sonra onun fake olduğu çıktı ortaya. Hemen arkasından theknack gelince alarmlar çaldı. Hikayeler, gidişat ve üslup çok benziyor çünkü. Hatuna sinir olmasam ben de farketmezdim muhtemelen. Ki sadece ben değil bir çok kişi farketmiş. Nasıl gizlendiyse kazen bile ilk başta tespit edemedi, aynı kişi değiller dedi.
Şebekemi o May gat
Aaa ceylanda mı oymuş? Hani şu kocasını ilk gece kandıracak olanBak guzelim, eminim disaridan okuyorsundur.
Iyisin, valla iyisin. Fake konular buram buram bagirir, sen cidden basarilisin.
Bu yetenegini degerlendir. Harcanma. Yolun acik olsun. Bosver burda vakit kaybetme.
Ister nursel, ister ceylan, ister knack, ister mistralgagnant... hangi karakteri istersen yarat, ama kendin oynama
Onu tanıyamadım tüh yaGökçen de bu çıksa da kafamdaki tamamlanmamış puzzle hissinden kurtulsam
Tek kişiyse zaten daha fena.. Nuri Bilge Ceylan şok skglehldkgŞebekemi o May gat
Ben ilk defa denk geldim baktım kızlar çok üstüne geliyor dedim yanında olalım hamileymiş çok yazık etmişsin oysakiTek kişiyse zaten daha fena.. Nuri Bilge Ceylan şok skglehldkg
Ama o avukatlığı bedava yapmadıgün geçmiyor ki fake hesap yakalamayalım insan o kadar vakit ayırıp, yorum yazdığına bozuluyor. Hasta değil ise Tiyatro oyuncusuyum demiş bir mesajında. Bence bu mantıklı. Bizim tepkilerimizi ölçüp, veri topluyor. Bizde burda ona bedava danışmanlık hizmeti yapıyoruz.
Boşver bence daha iyiOnu tanıyamadım tüh ya