Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alıştım ama sokağa çıkma yasakları is derken hiç gezemedim. Ama katmer yiyorum sürekli o konuda taviz vermedim. maşallah diyeyim iyi gitsin ilişkiniz.

Ohhh afiyet olsun yarasin

Cok tesekkur ederim

Yakinda ben de bir bekar anne olmak konusu patlatacagim ama yer yerinden oynayabilir. cunku kendimden 13 yas buyuk adama nikah yapamam elimde patlar ayol bu 5 yil sonra.

Ay Allahaşkına bu kadar da olmaz. Ne biliyim kalkar bi kek yaparım, peşinden ağda yaparım, saçıma maske yaparım... sizi haftalar boyunca saatlerce kandırınca elime ne geçecek gerçekten normal bir kafa olduğunu düşünmüyorum Allah muhafaza

Ben mistralgagnent zamani banliymisim muhtemelen, o konuyu hic bilmiyorum cunku. Dun knack’a bakarken obur konuyu da gordum, evet cidden benziyor. Tekrar tebrik eder basarilarinin devamini dilerim

Bak guzelim, eminim disaridan okuyorsundur.
Iyisin, valla iyisin. Fake konular buram buram bagirir, sen cidden basarilisin.

Bu yetenegini degerlendir. Harcanma. Yolun acik olsun. Bosver burda vakit kaybetme.
Ister nursel, ister ceylan, ister knack, ister mistralgagnant... hangi karakteri istersen yarat, ama kendin oynama

Aaa ceylanda mı oymuş? Hani şu kocasını ilk gece kandıracak olan

gün geçmiyor ki fake hesap yakalamayalım insan o kadar vakit ayırıp, yorum yazdığına bozuluyor. Hasta değil ise Tiyatro oyuncusuyum demiş bir mesajında. Bence bu mantıklı. Bizim tepkilerimizi ölçüp, veri topluyor. Bizde burda ona bedava danışmanlık hizmeti yapıyoruz.

Ama o avukatlığı bedava yapmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…