- 5 Ekim 2020
- 13.203
- 35.160
- 36
Ben sadece o kadar cool bi imajdan sonra görümce konusunda ve herkesle hemen kaynasmasinda tereddut ettim
Ama fake demedim hic, o cool imaji herhalde abartarak anlatti dedim. Pek de cool degilmis diye dusundum :)
Ben çok safım yedim
BendeÖzelden de konustuk bir dunya...
Üstüne kaymak koyup fistik serpip yemisim haberim yok hahahhaha
Sırf şu mesaj bile baştan aşağı kurgu... Wattpad hikayesi gibi ajgskgks koşa koşa gidip seni çok seviyorum diye sarılmışmış
Sus kız sus aptaldık düpe düzAslında cok acık varmıs.
Ciddi cool bir imaj, ama burda 1 haftada tek olayi kv görümce cekistirmek, imali paylasimlarda bulunmak, her olayi cocuguna baglamakta olan kitleyle kankeytoluk.
Ay ne safız
BenyenGEnC kardeşime söylemiştim
Bana niye demediniz yaaa
Ben suan zaten bekar anneyim
Yeniden, bekarken anne olmayi planliyorum.
Baya takipteydim bu konuyu
Oohhh kekoluguma doymayayim
Kudra valla tebrik ediyorumKadın canan tan kitapları gibi hikayeler yazıyordu yav. Hep muhteşem başarılı sevilen bir genç kadın. Yine aynı şekilde başarılı yakışıklı mükemmel özelliklerde bir sevgili ya da eş. Romantik filmlerden fırlamış gibi bir hayat.
Ya yok aslında mistralgagnent’e gıcık olmuştum ben. Bir iki yorum yaptım gerçekçi olmadığına dair sonra yazmadım daha ama gıcıklık baki kalınca aklımda yer etmiş. Sonra onun fake olduğu çıktı ortaya. Hemen arkasından theknack gelince alarmlar çaldı. Hikayeler, gidişat ve üslup çok benziyor çünkü. Hatuna sinir olmasam ben de farketmezdim muhtemelen. Ki sadece ben değil bir çok kişi farketmiş. Nasıl gizlendiyse kazen bile ilk başta tespit edemedi, aynı kişi değiller dedi.Kudra valla tebrik ediyorumBen hic anlamamistim, saf miyim biraz ben yaaa
bebeği aldırmamnıza sevindim :) yuvanız da hayırlı olsun.Güncelleme: Okuyan, yazan, fikir veren herkese teşekkür ederim. Uzunca bir süre düşünüp tarttıktan sonra bana en doğru gelen bu olduğu için evlendim, bebeği bekliyorum. Her şeyin güzel olacağına inanıyorum. Sizlerin de hayatlarında her şeyin çok güzel olmasını diliyorum
Burda sevgilim var diyor diğerinde evliyimKadınların bam teli çocuk. Belki de özellikle bu yüzden bu konuyu seçiyor.
Sevgili olunca daha çok tantana oluyor ahah.Burda sevgilim var diyor diğerinde evliyim
Yalnış mi hatırlıyorum sürekli hamile sürekli anne olamam sürekli bakamam bir çocuk olursa
Dünde yazdım kadınları hassas yerlerinden vurmaya mi çalıştı yoksa buna benzer şeyler mi yaşadı tranva yarattı kendide acaba
Orası kesin olay hemde nasılSevgili olunca daha çok tantana oluyor ahah.
Evet, sürekli bi anne tarafından istenmeyen gebelik, aksi gibi isteyen ponçik bir eş /sevgili.Orası kesin olay hemde nasıl
Ama konunu birinde evli diğerinde sevgili ama hep hamile yada çocukla ilgili bir şey
Dikkatinizi çekmedi sadece tarzı yasa tuhaf oluşu dikkat çekmiş
Özelden de konustuk bir dunya...
Üstüne kaymak koyup fistik serpip yemisim haberim yok hahahhaha