Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben sadece o kadar cool bi imajdan sonra görümce konusunda ve herkesle hemen kaynasmasinda tereddut ettim

Ama fake demedim hic, o cool imaji herhalde abartarak anlatti dedim. Pek de cool degilmis diye dusundum :)

Ben de kendini biraz farklı göstermeye kasıyor diye düşündüm ama fake olduğunu asla düşünmemiştim

Biz yenGEnC kardeşimle konusmustuk theknack ve mistralgangantin üsluplari benziyor diye. Ama yönetim hayır aynı kişi değil demişti. Acaba neden sürekli böyle konular açıyordu acayip merak ediyorum. Bir de fake haliyle herkesle kanka olmuştu kibar iyi bir üyeydi. Çocukla ilgili bir derdi olabilir. Keşke gerçek kişiliğiyle gelip anlatsa merak ediyorum epey. Bir insan gününün 15 saatini fake istenmeyen gebelik ve çocuk düşürme konusuma harcayabilir mi yahu.

Son düzenleme:
Nasıl anladınız yani anladınız da nasıl ispat edildi onu merak ettim. İtiraf mı etti

Bana niye demediniz yaaa
Ben suan zaten bekar anneyim
Yeniden, bekarken anne olmayi planliyorum.

Baya takipteydim bu konuyu

Oohhh kekoluguma doymayayim

Yok öyle arada konusu geçince konuşmuştuk dedik ki ya usluplari ne kadar benziyor. Konusu bence inandırıcı gerçekten. Mistralganganttan daha inandırıcı yazmış iki üyeyi birden yakından tanımayinca anlamamak normal bence.

Kudra valla tebrik ediyorum Ben hic anlamamistim, saf miyim biraz ben yaaa

Kudra valla tebrik ediyorum Ben hic anlamamistim, saf miyim biraz ben yaaa
Ya yok aslında mistralgagnent’e gıcık olmuştum ben. Bir iki yorum yaptım gerçekçi olmadığına dair sonra yazmadım daha ama gıcıklık baki kalınca aklımda yer etmiş. Sonra onun fake olduğu çıktı ortaya. Hemen arkasından theknack gelince alarmlar çaldı. Hikayeler, gidişat ve üslup çok benziyor çünkü. Hatuna sinir olmasam ben de farketmezdim muhtemelen. Ki sadece ben değil bir çok kişi farketmiş. Nasıl gizlendiyse kazen bile ilk başta tespit edemedi, aynı kişi değiller dedi.

bebeği aldırmamnıza sevindim :) yuvanız da hayırlı olsun.
güzel bir yaşamı olur inşallah yavrunuzun. Konunun tüm sayfalarını okumadım, ilk mesajınıza dayanarak yazıyorum. Maddi durumum iyi demişsiniz, bir doğum psikologuyla görüşün lütfen, hem bebeğinize bağlanmanız daha iyi olur hem de sizi korkutan ürküten geçmiş yüklerden kurtulursunuz. anneliğiniz keyifli geçer, bebeğiniz için sağlıklı bir model olursunuz. Bence siz bilinçli bir kadınsınız, iyi bir destekle kendinizi çok daha ferah hissedersiniz. yolunuz açık olsun.

güzel şeyler yazmıştım, saflığıma doymayayım, fake konuymuş

Kadınların bam teli çocuk. Belki de özellikle bu yüzden bu konuyu seçiyor.
Burda sevgilim var diyor diğerinde evliyim

Yalnış mi hatırlıyorum sürekli hamile sürekli anne olamam sürekli bakamam bir çocuk olursa
Dünde yazdım kadınları hassas yerlerinden vurmaya mi çalıştı yoksa buna benzer şeyler mi yaşadı tranva yarattı kendide acaba

Sevgili olunca daha çok tantana oluyor ahah.

Orası kesin olay hemde nasıl

Ama konunu birinde evli diğerinde sevgili ama hep hamile yada çocukla ilgili bir şey

Dikkatinizi çekmedi sadece tarzı yasa tuhaf oluşu dikkat çekmiş
Evet, sürekli bi anne tarafından istenmeyen gebelik, aksi gibi isteyen ponçik bir eş /sevgili.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…