Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok garip bir durum Zamanı çoktu herhalde
bir sürü şey olmuş okuyorum gerçekten her yerine hakimmis kk nin

Mesela bdv konu açılıyor hemen arkadaşlar eski konuları buluyorlar bunu demistin eski konun şu vb..yaninuyenin eskisini yenisini biliyorlar

bende dünden beri konularına bakıyorum birinde evli hamile birinde sevgilisi var hamile siz diyorsunuz görümceni anlattı

biride demişki senin sevgilin vardı ne ara hamileydin evlendin gibi eski konuları ortalığa çıkarıp yalanı açığa cikmmais herkeste bir şüphe varmış ama

Bi şekilde güven vermemiş insanlara

Yaaa , cidden çok komik.
Önce 'ailem okutmadi,zorla görüştüğüm çocukla evlendirdi, erkek doktora g.tumu açtım diye kaynanam kızdı,kocamı doldurdu o da kizdi' diye Uber saçma konu açmış

Sonra da şehirli modern insan olarak konuya gelmis, bu rezalet? Böyle bir şey nasıl olur? Lütfen tüm kadinlar okusun böyle saçmalıklara maruz kalmasin, diye de akıl vermiş peşpeşe

Gerçekten fakelik de ciddi bir müessese yaaa... Benim mune onaylı ikinci bir uyeligim var, bir topik icin. Onda bile geriliyorum bazen, biri çıkıp 'yalanci,sen yengencsin!' der diye, bu üyeliğimle yazdığım bazı şeyleri yazmıyorum (neyse ki kimsenin okumadığı bir topik,daha farkeden çıkmadı)

Bu kadın kim ya cidden merak ediyorum kaç yaşında 20nin üstüdür yaşı ve hala ergence eğlence peşinde yazık
Umarım bir uzmandan destek alır

Geçen gün cansuC vardı o da başka bir hattı olabilir beklerim valla

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…