- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
AynenSayenizde tüm o duyguları tatmış, en azından gitmeden kendi sayfasında teşekkür etmiş düşünceli troll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AynenSayenizde tüm o duyguları tatmış, en azından gitmeden kendi sayfasında teşekkür etmiş düşünceli troll
Çok garip bir durum Zamanı çoktu herhaldehahahaha gülsem mi ağlasam mı
bir sürü şey olmuş okuyorum gerçekten her yerine hakimmis kk ninÇok garip bir durum Zamanı çoktu herhalde
Bi şekilde güven vermemiş insanlarabir sürü şey olmuş okuyorum gerçekten her yerine hakimmis kk nin
Mesela bdv konu açılıyor hemen arkadaşlar eski konuları buluyorlar bunu demistin eski konun şu vb..yaninuyenin eskisini yenisini biliyorlar
bende dünden beri konularına bakıyorum birinde evli hamile birinde sevgilisi var hamile siz diyorsunuz görümceni anlattı
biride demişki senin sevgilin vardı ne ara hamileydin evlendin gibi eski konuları ortalığa çıkarıp yalanı açığa cikmmais herkeste bir şüphe varmış ama
Buldum, hatırladım, konuları da okudum sana hak veriyorum karşim.cam silerken güya camdan düşmüştü.
tam nicki aklımda yok. pray diyeyim sen anla:))
Buldum, hatırladım, konuları da okudum sana hak veriyorum karşim.
Eğlence falan değil bu vander. Ciddi sorunları var bence.Bu kadın kim ya cidden merak ediyorum kaç yaşında 20nin üstüdür yaşı ve hala ergence eğlence peşinde yazık
Umarım bir uzmandan destek alır
Resmen cuk oturdu, ben şokben aslında bir bomba daha atayım. eski bir üye olduğunu düşünüyorum.
o da avukatım diyordu. sen hatırlarsın bacağını kırmıştı fotosunu atmıştı.
Ya ben rn iyisini düşündüm ama baya üyelikleri varmışEğlence falan değil bu vander. Ciddi sorunları var bence.
Geçen gün cansuC vardı o da başka bir hattı olabilir beklerim vallaYaaa , cidden çok komik.
Önce 'ailem okutmadi,zorla görüştüğüm çocukla evlendirdi, erkek doktora g.tumu açtım diye kaynanam kızdı,kocamı doldurdu o da kizdi' diye Uber saçma konu açmış
Eki Görüntüle 2816829
Sonra da şehirli modern insan olarak konuya gelmis, bu rezalet? Böyle bir şey nasıl olur? Lütfen tüm kadinlar okusun böyle saçmalıklara maruz kalmasin, diye de akıl vermiş peşpeşe
Eki Görüntüle 2816828
Eki Görüntüle 2816831
Gerçekten fakelik de ciddi bir müessese yaaa... Benim mune onaylı ikinci bir uyeligim var, bir topik icin. Onda bile geriliyorum bazen, biri çıkıp 'yalanci,sen yengencsin!' der diye, bu üyeliğimle yazdığım bazı şeyleri yazmıyorum (neyse ki kimsenin okumadığı bir topik,daha farkeden çıkmadı)
O banli şuanGeçen gün cansuC vardı o da başka bir hattı olabilir beklerim valla
bir üye vardi yalelil oydu bence. ama hepsi bir kişiyse o da olabilirGeçen gün cansuC vardı o da başka bir hattı olabilir beklerim valla
Evet polemik yaratıp tüydüO banli şuan
Kesin bilgi mi la? Ben baya olmustur gorusmedim o kardesle ama bilemedim. Emin degilim yani bununla o ayni kisi midir diye