Bizim dışımızda herkesin anlamış olması pekiBazı üyeler dikkat etmiş, bi tuhaflık olduğunu anlamış. Ben de anlamamıştım.
Bi de ben varim anlamayanBizim dışımızda herkesin anlamış olması peki
Bizim dışımızda herkesin anlamış olması peki
Safız galibaBi de ben varim anlamayan
Aman allahim valla artik konulari okurken cogu zaman inanmiyorum yani facetir diyorum.Hatta topiği bile vardı.
Galiba miSafız galiba
Aman allahim valla artik konulari okurken cogu zaman inanmiyorum yani facetir diyorum.
Ama ne bileyim eski uye de olunca guveniyordum.
Olsun bize ders oldu ( bkz. züğürt tesellisi)Galiba mi
Kendinden baska milletin bebegine de kiyafet bakmisEylül 2021 Annelerinin Bebik Alışverişleri
Bebek alışverişinin her aşaması çok keyifli. Bu yüzden neden bu keyfi birlikte yaşamayalım? Burada aldıklarımızı, almayı düşündüklerimizi paylaşıp fikir alabilir; eşyalara beraber âşık olabiliriz😍 @BALLI_LOKMA @Nevasar @Asli06m @MarV-elwww.kadinlarkulubu.com
Aha topikeski üye değildi, 2021 girişli idi. Hesaplar birleşince bugün 2016 model
Bundan sonra merhaba yeleba.Olsun bize ders oldu ( bkz. züğürt tesellisi)
artık herkese inanmam
Adam olana çok bileBundan sonra merhaba yeleba.
Kazen bugün açtı profilini yazdı duvarına. Sonra sildi, kapattı geri.Şaka gibi ya. E kızlar kendisi kapatmış profilini. Acaba hissettimi farkedildiğinide kapattı
Pazar gecesi son mesajı biraz ani bir kararla kapatıyorum falan yazmış ya. Ondan dedim bir kaç üyenin bişeyler hissettiğinin farkınamı vardı acaba. Erkek olabileceğindende şüphelenilmiş yaa valla bende safmışım görüyordum sürekli ama hiçbişey hissetmedimKazen bugün açtı profilini yazdı duvarına. Sonra sildi, kapattı geri.
Tuhaf buldukları kısım ne olmuş? İlk defa birinin fake çıkmasına bu kadar şaşırdım. Fark edenlerin de dikkatini tebrik ederim.Bazı üyeler dikkat etmiş, bi tuhaflık olduğunu anlamış. Ben de anlamamıştım.
Tam bilmiyorum ki, şüphelenler varmış, sanırım açık olacağını anlayınca vınladı.Pazar gecesi son mesajı biraz ani bir kararla kapatıyorum falan yazmış ya. Ondan dedim bir kaç üyenin bişeyler hissettiğinin farkınamı vardı acaba. Erkek olabileceğindende şüphelenilmiş yaa valla bende safmışım görüyordum sürekli ama hiçbişey hissetmedim
Eski konuları bilenler hikayelerin benzediğini anlamış, bir de olayların hızlı gelişmesini. Tavrındaki tuhaflıklardan falan. Ben çok dikkat etmemiştim kendisine.Tuhaf buldukları kısım ne olmuş? İlk defa birinin fake çıkmasına bu kadar şaşırdım. Fark edenlerin de dikkatini tebrik ederim.