Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim dışımızda herkesin anlamış olması peki

Ben sadece o kadar cool bi imajdan sonra görümce konusunda ve herkesle hemen kaynasmasinda tereddut ettim

Ama fake demedim hic, o cool imaji herhalde abartarak anlatti dedim. Pek de cool degilmis diye dusundum :)

Aman allahim valla artik konulari okurken cogu zaman inanmiyorum yani facetir diyorum.
Ama ne bileyim eski uye de olunca guveniyordum.

Aha topik eski üye değildi, 2021 girişli idi. Hesaplar birleşince bugün 2016 model oldu.

Kendinden baska milletin bebegine de kiyafet bakmis
Acayip hasta

Şaka gibi ya. E kızlar kendisi kapatmış profilini. Acaba hissettimi farkedildiğinide kapattı

Kazen bugün açtı profilini yazdı duvarına. Sonra sildi, kapattı geri.
Pazar gecesi son mesajı biraz ani bir kararla kapatıyorum falan yazmış ya. Ondan dedim bir kaç üyenin bişeyler hissettiğinin farkınamı vardı acaba. Erkek olabileceğindende şüphelenilmiş yaa valla bende safmışım görüyordum sürekli ama hiçbişey hissetmedim

Tam bilmiyorum ki, şüphelenler varmış, sanırım açık olacağını anlayınca vınladı.

Tuhaf buldukları kısım ne olmuş? İlk defa birinin fake çıkmasına bu kadar şaşırdım. Fark edenlerin de dikkatini tebrik ederim.
Eski konuları bilenler hikayelerin benzediğini anlamış, bir de olayların hızlı gelişmesini. Tavrındaki tuhaflıklardan falan. Ben çok dikkat etmemiştim kendisine.

Ay kızlar inanmıyorum nası fakemiş anlamadim ben hala. Sadece bu konunun hemen ardından sözde bu kadar mükemmel bi iş kadını birden 7/24 burada takılır oldu, devamlı bir drama halindeydi, hep bi ilgi alaka içerisindeydi. Yansıttığı yaşam tarzı ile cümleleri birbiri ile çok çelişiyordu. Şaşırmıştım hatta bi konusuna sen de hatalısın yazinca küsüp gitmişti bi garipti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…