Ey Allahım işi yok heralde ne senaryolar yazılmış yaa Allah hidayet versinTam bilmiyorum ki, şüphelenler varmış, sanırım açık olacağını anlayınca vınladı.
Sırf şu mesaj bile baştan aşağı kurgu... Wattpad hikayesi gibi ajgskgks koşa koşa gidip seni çok seviyorum diye sarılmışmışÇok fazla bulantı kalmadı ama duygusal olarak aşırı dengesizim. Bugün mesela çok kötü bir gece geçirdim sabah uyandığımda çok kötüydüm çok mutsuzdum. Ben bu bebeğe nasıl bakacağım ya başaramazsam diye kendi kendimi yedim durdum. Öğlene doğru kendimi sırıtarak bebek kıyafetleri bakarken buldum. Öğleden sonra, eşim bir diziyi bensiz izlemiş. Onu ben de merak ediyordum. O kadar öfkelendim ki anlatamam size. Çok kızdım ona da sen beni sevmiyorsun bilmem ne bilmem ne diye. İki saat kadar sonra oturma odasının önünden geçerken kapıdan onu gördüm yumuşacık oldum. Koşa koşa gittim seni çok seviyorum diye sarıldım. 2 saat kadar önce aşırı derecede tiramisu istedi canım. Paket servis bitti sanıyordum buradaki arkadaşlardan bitmediğini öğrendim. Siparişimi verdim geldi tatlıyı açınca ağlama krizine girdim hiç anlamadığım bir şekilde. Onu da yiyemedim öyle duruyor. Ben de battaniyemi burnuma kadar çektim oturuyorum.
2016’dan beri bir sürü hesap açmış. Açtığı konular hep bebekle ilgili. Öyle senaryolar yazmış ki kadınları en hassas noktalarından vurup inandırmış. Troll bile diyemiyorum. Psikopatın teki. Normal hayatında da böyle biridir bence. Rehabilite edilmesi lazımAy kızlar inanmıyorum nası fakemiş anlamadim ben hala. Sadece bu konunun hemen ardından sözde bu kadar mükemmel bi iş kadını birden 7/24 burada takılır oldu, devamlı bir drama halindeydi, hep bi ilgi alaka içerisindeydi. Yansıttığı yaşam tarzı ile cümleleri birbiri ile çok çelişiyordu. Şaşırmıştım hatta bi konusuna sen de hatalısın yazinca küsüp gitmişti bi garipti
erkekmiymiş ?2016’dan beri bir sürü hesap açmış. Açtığı konular hep bebekle ilgili. Öyle senaryolar yazmış ki kadınları en hassas noktalarından vurup inandırmış. Troll bile diyemiyorum. Psikopatın teki. Normal hayatında da böyle biridir bence. Rehabilite edilmesi lazım
Kazen erkek olduğunu söylemedi. Neden öyle bir şey yayıldı bilmiyorumerkekmiymiş ?
Gerçek hayatından memnun olmayıp burada kendine farklı bir kimlik oluşturmaya çalıştı herhalde. Kaç yıldır hep bebek üzerine yazması da üzdü bir yandan. Çocuğu mu olmuyordu acaba, yine de korkunç 5 yıl boyunca böyle yapması.2016’dan beri bir sürü hesap açmış. Açtığı konular hep bebekle ilgili. Öyle senaryolar yazmış ki kadınları en hassas noktalarından vurup inandırmış. Troll bile diyemiyorum. Psikopatın teki. Normal hayatında da böyle biridir bence. Rehabilite edilmesi lazım
Kadınların bam teli çocuk. Belki de özellikle bu yüzden bu konuyu seçiyor.Gerçek hayatından memnun olmayıp burada kendine farklı bir kimlik oluşturmaya çalıştı herhalde. Kaç yıldır hep bebek üzerine yazması da üzdü bir yandan. Çocuğu mu olmuyordu acaba, yine de korkunç 5 yıl boyunca böyle yapması.
Bu sabah yatağım kan içinde kaldı, düşük yaptım hastanedeyim gibi şeyler de uydurmuş. Çocuğu olmayan birinin böyle bir şey yazacağını düşünmüyorum. Katip’in dediği gibi kadınların bam telini biliyorGerçek hayatından memnun olmayıp burada kendine farklı bir kimlik oluşturmaya çalıştı herhalde. Kaç yıldır hep bebek üzerine yazması da üzdü bir yandan. Çocuğu mu olmuyordu acaba, yine de korkunç 5 yıl boyunca böyle yapması.
Sırf şu mesaj bile baştan aşağı kurgu... Wattpad hikayesi gibi ajgskgks koşa koşa gidip seni çok seviyorum diye sarılmışmış
Gerçek hayatından memnun olmayıp burada kendine farklı bir kimlik oluşturmaya çalıştı herhalde. Kaç yıldır hep bebek üzerine yazması da üzdü bir yandan. Çocuğu mu olmuyordu acaba, yine de korkunç 5 yıl boyunca böyle yapması.
Ben erkek olduğunu düşünmüyorum gebelik şekeri konusuna bile yorum yapmışti benim yaptığım.. kaç olması gerekiyor neler yapması gerekiyor konu sahibinden iyi biliyorduKazen erkek olduğunu söylemedi. Neden öyle bir şey yayıldı bilmiyorum
diyabet şakaya gelir bir konu değil malesef. bence değerleriniz çok yüksek değil ama zaten hamilelikte her insanda bir tık yüksek oluyor bildiğim. bunu tatlı gibi, bol karbonhidratlı fastfood gibi şeylerle desteklerseniz 200leri görme riskiniz çok bence.
ben açıkçası annenin canı çekti yemezse bebeğe birşey olur gibi şeylere inanmıyorum. gayet aklınız kalsın o zararlı besinlerde, onlar kanınıza karışıp zarar vereceğine.
hem bebeğiniz hem de kendi sağlığınız için iyi ve temiz beslenmeye gayret edin.
insanın canı çekince çok zor biliyorum ama emin olun iyi beslendikçe motivasyonunuz artacak, iyi hissedeceksiniz..
Tebrikler kudra fazla kağıt üzerinde gibiydi hikayeleriKadın canan tan kitapları gibi hikayeler yazıyordu yav. Hep muhteşem başarılı sevilen bir genç kadın. Yine aynı şekilde başarılı yakışıklı mükemmel özelliklerde bir sevgili ya da eş. Romantik filmlerden fırlamış gibi bir hayat.
İnsanlara çok üzüldüm, iyi kafa buldu valla, milleti de birbirine soktu gitti.Aslında cok acık varmıs.
Ciddi cool bir imaj, ama burda 1 haftada tek olayi kv görümce cekistirmek, imali paylasimlarda bulunmak, her olayi cocuguna baglamakta olan kitleyle kankeytoluk.
Ay ne safız
İnsanlara çok üzüldüm, iyi kafa buldu valla, milleti de birbirine soktu gitti.
Görümce konusuna bu manada ilk yorumu ben yapmıştım hatta, ama tamamen bilinçsizceBen sadece o kadar cool bi imajdan sonra görümce konusunda ve herkesle hemen kaynasmasinda tereddut ettim
Ama fake demedim hic, o cool imaji herhalde abartarak anlatti dedim. Pek de cool degilmis diye dusundum :)
Düz işsizlik.Görümce konusuna bu manada ilk yorumu ben yapmıştım hatta, ama tamamen bilinçsizceben de öyle kendini abartmış diye düşünmüştüm. Neden böyle şeyler yaparlar fake hesaba gerek duyarlar anlamış değilim. Forum psikologlarını göreve çağırıyorum
Sanirim roman yaziyordu hayali yani burayi kullandiSırf şu mesaj bile baştan aşağı kurgu... Wattpad hikayesi gibi ajgskgks koşa koşa gidip seni çok seviyorum diye sarılmışmış