Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldirin diyenleri kesinlikle anliyamiyorum. Atan bir kalbi durdurmak Onun yasama hakkini elinden almak bu kadar kolay olmamali. Sizin yazinizi bile evladini 17 yil sonra kucagina almis bir anne olarak soyluyorum acaba aldirmayi mi dusunuyor diye korkarak okudum. Karninizdaki atan kucuk kalp icin uzuldum. . Bence dogurmalisiniz kucaginiza aldiginizda Iyi ki dogurmusum diyeceksiniz. Suanda ki isiniz iyiyse cocuk dogduktan sonra bakici tutup Siz isinize devam edebilirsiniz. Lutfen Onun da yasamasina izin verin.

Şimdi öyle deselerde eminim doğduktan sonra fikirleri değişecektir :)

Sana verilmiş en guzel hediye suan annelikle ilgili herhanbirsey hissetmemen cok dogal onun varligini hissettikce sevginde buyuyecek emin ol seni cok iyi anliyorum ayni durum degil belki benimde tam son sene okulum bitmeden hamile oldugum ogrendim buyuk yikinti yasadim henuz bi isim bile yoktu binevi istemedim ama babası cok istiyordu nihayetinde 3 yasinda suan kizim ve iyiki diyorum iyiki rabbim bana onu vermis oyle guzel ki milyonlari versem ona yasadigim duygulari hicbir sekilde yasayamam yada sahip olamam bana verilmis en buyuk zenginlik maddi bi sıkıntında yokmus bence kalbinin sesini dinle ve onun dunyaya gelme hakkini elinden alma sana verilmiiş olan iş fırsatıni kacirdigin icin omur boyu keşke demeyeceksin belki ama omurunce aklindan cikmayacak yasama sansini elinden aldigin bebegin evlilikle ilgili dusuncelerinde de cevrenin etkisi buyuk belli ama her eş her evlilik bir değil ki güzellikler sizinle olsun

merhaba bende çalışan bir anneyim 30 yaşında evlendim çok kısa bir süre sonra hamile kaldım. çok düzenli ve disiplinli bir iş hayatım vardı ancak hamile kaldıktan sonra iş hayatımda anatomik zorluklar nedeniyle çok sekteye uğradım. iş ile ilgili çok taviz vermek zorunda kaldım çünkü işe gidemiyordum. tabi bu bütün hamilelikler de böyle olmuyor. ben zor geçirdim. kızım doğana kadar da hiç kendimi anne gibi hissetmedim. önceliklerimin hiç bir zaman çocuğumdan yana olacağını düşünmedim . hamilelik öncesinde yaşantım çok aktifti ve sosyal biriydim. doğum yaptıktan sonra "gerçek aşk buymuş." dedim.ve şuan dünyaya getirilmem için bana verilen misyonun anne olmak olduğunu düşünüyorum. gerçekten inanılmaz bir şey. evet çalışan anne için çok zor. kendinden ,diğer aile bireylerinden ,yaşantından ,işinden çocuğun dışında ki her şeyden çok fazla fedakarlık yapıyorsun ama yaptığın bu fedakarlıktan hiç rahatsız olmuyorsun bu fedakarlık bir seni mutlu ediyor. tabi bunun tam tersini de yaşayabilirsin çok küçük ihtimal olsa da. sevgiyle büyüdüysen sevgiyle büyütüyorsun.

İş teklifini bir kenara bırakıp bebeğinizi düşünün nikahsız doğmasın sade bi nikah yapar evlerinizi birleştirirsiniz aileniz tepki vermekte haklı alışılageldik bi durum değil kabullenirler zamanla devletimiz imkan vermiş nikah altında kadınlarımız yarın bir gün ters bir durumla karşılaştığı zaman tüm haklarını kullansınlar diye bunun için. Var nacizene fikrim nikahı ertelemeyin karnınız büyümeden sonra pişman olursun

İtici bir şeyler var konunuzda ve yorumlarınız da .Yorum yapmayı isterdim ama neye yorum yapacağız ?Ailenize koşa koşa neyi duymaya gittiniz onu da anlamadım.Çocuğu istiyorsanız hemen evlenirsiniz zaten istemiyorsanız gider aldırırsınız .Evlenmek istemiyorsanız da ailenizden ne duymaya gittiniz ne alaka konu saçma sapan .

Amerika da yasıyoruz da benim mi haberim yok

Hayatınızda daha birsuru iş firsatlari çıkabilir ben ve eşim çocuk istediğimize rağmen hamile kalamiyorum.. demek istediğim Allah size bir can vermiş bu çok güzel bişey sanırım annelik duygusunu zaten önceden anlayamazsin o zaman anliyabilirsin.. Siz bilirsiniz ama benim düşüncem lütfen Allahin verdiği bir cana kiymaman ilerde bunun için geç olabilir belki pişman da olabilirsiniz..

Nikahsız evlilik dışı ilişkiye olan tepkileri yanlış mı?

Hayata ve keyfine düşünsün belli ama nereye kadar hazır sevgilin istiyor nasibinde varmış ki gelmiş bebek aldırma günah Bi doğsun bak ne güzel olucak düşüncelerin yaşında 30a gelmiş e yetmez mi

Ayn bncede cocuk rızkıyla gelir rabnim herkeze bizede nasip eder inş

Nasıl tanıştığımızı, nasıl aşık olduğumuzu anlatamamamız için hiçbir neden yok bence. Seni istemiyorduk, kararsızdık, çıkış yolu arıyorduk da diyecek değiliz. Çok kesin bir şekilde istemiyorduk gibi bir durum da yok çünkü. Hiç beklemediğimiz bir anda geldin, bize sürpriz yaptın yeterli bir açıklama olur diye düşünüyorum.

Nikahsız evlilik dışı ilişkiye olan tepkileri yanlış mı?
İyi de ailenin haberi varmış ilişkiden zaten
Sorun hamile kalmasıymış öyle anladım ben
Benim anladığım konu sahibi sorumsuz biri değil kendi ayaklrı üzerinde duran bir kadın
Bırakalım da onun da hata yapma lüksü olsun
Doğru ya da yanlış karşılarında hamile bir kadın var ne yaparsan yap diyeceklerine hemen evlenin deselerdi bari
Misal sevgilinle gezerken kaza yaptın hastane yatıyosun durumun ciddi kendin iyileş dermisin evladına
Konu sahibi de araba kazası değil de başka bir kaza yapmış
Kızsalardı ama yapacak bişey yok deyip destek çıksalardı keşke dedim
Ki zamanla destek olacaklarını düşünüyorum

Yalnış anlamayın ama yargılamak için yazmıyorum ama okurken şaşırdım. Bu tür olaylar sadece filmlerde oluyor sanıyordum. Gelelim konumuza ne güzel çalışıyorsunuz ve geliriniz çok iyi. Allah daha çok versin. Bence iş teklifini düşünmeyin. Çocuğunuzu doğurun ona yetebilecekseniz hiç düşünmeyin. Evlenip evlenmemek size kalmış. Bence evlenin ama daha iyi olur. Evlenirsek ilişkimiz tehlikeye girer vs diye düşünüyorsanız, bebeği aldırmaktansa ileride anlaşamazsanız ayrılırsınız. Ki, inşallah böyle bir durum yaşanmaz.

Nesi yasak bu aşkın ki yasak aşk meyvesi olsun
İki bekar insan sevgililermiş
Yasak aşk değil olsa olsa Aşk çocuğu olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…