Bekar Anne Olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nedense hep o imzaları atınca tüm büyü bozulacak, ilişki monotonlaşacak gibi düşündüm. Bir de zaten sevdiğim adamla hiçbir engel olmadan birlikte olup hayatı paylaşabiliyorken evliliğe ihtiyaç duymadım diyebilirim. Bunun için evlenirsin sonuçta ama evlenmeden de bu imkanlara sahip olunca hiç evlilik önceliğim olmadı.

Tabi tabi kesinlikle onu kastettiniz. Biz anlamak istemiyoruz okuduğumuzu o yüzden oluyor bunlar hep:)

Teşekkür ederim. Çok beklemeden yıpranmadan sağlık ve huzur içinde bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.

Bebeği olup ülke yöneten kadınlar var dünyada cümleniz benim için çok ilham verici oldu

Çok çok çok çok çok teşekkür ederim. Birçok konuda düşüncelerimi o kadar güzel sayıp döken bir mesaj olmuş ki bu. Gelin size sarılayım.

Şuan iş cazip gelip çocugunuza kiyarsanız ileriki zamanlarda su yaşında çocuğum olurdu vs vs dersin, daha kötüsü ya belki Allah korusun bı daha nasip olmaz bence hemen nikahinixi kıyın ve dogurmayi düşünün şahsi fikrim.

Bu kadar korkuyorsanız niye korunmadınız?
Başarılı bir iş kadını olarak siz korunmayı bilmiyor musunuz?
Hayatınızla ilgili böyle önemli bir kararı tanımadığınız insanlara mı soruyorsunuz
Buda ilginç

Aileniz zamanla kabul eder ama iyi karar verin. Eger kariyeriniz beklediginiz gibi olmazsa ileride cocugu ve kendinizi suclamayacaksaniz dogurun. Benim kotu bir cocuklugun gecti bu yuzden. Keske sen olmasaydin lafini defalarca duydum.

Topa tutulacagımı bilsem de diyorum ki bence aldırın, hem zaten hazır degilsiniz, ve bu bebek icin kacan fırsatları da, düşündükce, bebek bakımı da oldu da zor gelirse sürekli pişmanlık yaşayacaksınız, keske keşke keşke ile yasıyacaksınız hayatınızı ben öyle hissettim.
Kalem kagıt alın yazın, aldırınca ne olur aldırmazsam ne olur hangisi agır basıyor.
Geçmişe takılıp yasayan biri misiniz mesela?
Bu aldırma durumu sizi ne kadar etkiler psikolojik olarak. Hepsinii yazın.
Kalp atısı duyulmadan karar verin lütfen.

Evet bir babası vsr ama emn ol beden senin, isteyip istememek senin hakkın.

Kimseyi dinleme sen bakıcak besleyecek ve büyütüceksin.

Tabi ki böyle bir konuda buradaki insanlar ne derse hemen gidip onu yapacak değilim. Sadece paylaşmaya, anlatmaya ihtiyaç duyuyorum. Tanımadığın insanlara anlatmak daha kolay zaten. Fikir almak güzel ama son kararı verecek benim merak etmeyin :)

Kariyeri biraz erteleyebilirsin ailende doğurduktan sonra kabul edecek bunlar kolay olan kısım zor olansa 30 yaşındasın hala genç ve dirisin ama herzaman genç kalmicaksın zaman geçiyor yaşın ilerliyor 35 inden sonra hamile kalmak daha zor bence daha ağır geçiyor üstelik hiç anne olmayan biri için zor hamile bile kalabilirsin şimdi iyi korkitim ki gözünü kıyma bebişe harika bir ilşkinde varken boşver aileyi onlar herzaman haklı çıkmayabiliyor ...

Son düzenleme:
Sizin şuan kafanızın karışık olmasının en büyük sebebi hamileliğin vermiş olduğu duygusallıktan dolayı kendinizle ilgili bir çelişki yaşamanızdan kaynaklanıyor.Bence siz bu bebeği istiyorsunuz fakat geçmişte çocuk ile ilgili olumsuz düşünceleriniz ve ailenizin tepkisi arasında kalmışsınız.Bu karar sizi ve erkek arkadaşınızı ilgilendirir.Erkek arkadaşınız bebeği istemesine rağmen aldırırsanız,yarın birgün bebeği aldırdığınızda hep sizin başınıza bebeği aldırmanızı kakıp duracak belki bu sebepten ayrılacaksınız.Ben 3.5 yıllık evliyim bebek istiyoruz 5 tane gebelik kaybım var,bebeklerim sağlıklı olmuyor.Bende kariyer vs derken 37 yaşında evlendim şuan yaşım 40.Şimdi düşünüyorum da kariyer her zaman yapılır ,ama çocuk her yaşta ve her zaman yapılamıyormuş.Kararın ne olursa olsun her zaman sonuçları seni ilgilendirir başkalarını değil....

Ben sanırım istiyorum. Kendimi böyle bir durumun içinde bulmasam ne zaman ben artık anne olayım derdim bilmiyorum. Ama şimdi fark ediyorum ben iki haftadır hiç keşke olmasaydı demedim. Bol bol kaygılandım ama.

Ben sanırım istiyorum. Kendimi böyle bir durumun içinde bulmasam ne zaman ben artık anne olayım derdim bilmiyorum. Ama şimdi fark ediyorum ben iki haftadır hiç keşke olmasaydı demedim. Bol bol kaygılandım ama.
Ahh canım benim sen böyle düşünmeye başladıysan bebeğini senden,seni bebeğinden koparma!...Belki ilerleyen zamanlarda ,yaşlandığında o da seni terketmeyecek her daim yanında olacaktır.

Umarım herşey gönlünüzce olur çok sevindim adınıza ; bebek kokusunu çok özledim ondan heralde.. gerçi güzel olan bir habere, bir söze hasret kaldığımdandır belki Çok çok mutlu olun inşallah..

Önce işi kabul et,sonra evlen bebişini de yap bu bir lütuf,hem kariyer hem çocuk :))Güçlü olursan mutlu olursun.

Bekar olmanız evlilik dışı hamile kalmanız falan umrumda değil ama şu var madem korunmadınız rahat davrandınız o çocuk oluştu o zaman yine kendi keyfiniz için o cana kıymaya hakkınız yok. Lütfen aldırmayın bebeğiniz için en iyisi neyse öyle hareket edin ailenizde zaten er ya da geç kabullenecek durumu. İş bulunur kariyer yapılır ama bebeğinizi öldürürseniz ömür boyu vicdan azabı çekeceksiniz...

O kalp atışını duyduktan sonra aldırmak zaten imkansıza yakın

Kalp atışını çok büyüttüklerini çok romantik davrandıklarını düşünürdüm. O bir eşikmiş gerçekten. O noktaya kadar biraz hikaye gibi geliyorsun. Tamam hamilesin ama bir hareket yok, göbek dümdüz. Ultrason görüntüleri desen bebek formuna girmemiş daha ne olduğunu pek anlamadan geçip giden alacalı şekiller. Kalp atışı çok yoğun duygular yarattı bende. Tam olarak bebek beklediğime ikna oldum. Çok çok garip içimde bir insan daha var kalbi atıyor.

Terbiyesizleşmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…