- Konu Sahibi ozgesensoz
-
Olaydı iyiydii amaa maleseff çok düşükk kuzummevet nuraycım:)) bana da kalıcılıgı az gıbı gelıyor..o kadar masum bıseye benzıyor kı sankı ancak senı koklayan begenır..bu saydıgımız ozellıklerde bıraz da silajı ıyı koku olaydı :))))))
Olaydı iyiydii amaa maleseff çok düşükk kuzumm
Kesinliklee canımm zaten şu hayatta mutlaka herkesin bir klasik kokusu vardırr :))hımm valla aman be deyıp nerdeyse burberry klasık alıcam en azından kalıcı silajı da ıyı
bazı klasıkler cok guzel ya..gercekten hanı yerını alamıyo baska koku
Kesinliklee canımm zaten şu hayatta mutlaka herkesin bir klasik kokusu vardırr :))
Burberry classic benimde klasiklerimden
Ahhaa :))) yaa cidden koku algılarımızda aynıııben bır de ayrıca poeme begenıyorum ama kımse begenmıyor...allahım kayısı kayısı kokuyor yahu nesi kotu ))
işte o kayısıda degısık derın bıseyler var..aslında cezbeden cok kalıcı olup fazla bogmaması idi poıson gıbı mesela..Ahhaa :))) yaa cidden koku algılarımızda aynııı
Banada sırf kayısı kokuyoo o yüzden sevmiyorum bi kişiliği yok sadece kayısıı kokusu alıyorum ben
Sırff senin için bidaha deniycem poem'iişte o kayısıda degısık derın bıseyler var..aslında cezbeden cok kalıcı olup fazla bogmaması idi poıson gıbı mesela..
burberry klasık amor amor bunlardada kayısı seftalı yogun aslında...tatlımsı yapan da onlar..bı zamanlar calvın cleın escape vardı..seftalı kokusu o da guzeldı...
ama ben ne zaman 25 yasını doldurdum azıcık daha kadınsı koku ararken vazgecemedıgım kokular elendı
tam ortası ıyıdır ya..anna suı yı tekrar denıcem
Sırff senin için bidaha deniycem poem'i
Yok kızz dolum olarak denemem ben giderim sephorayaa orda sıkarım miss gibiihihi ama mutlaka orgınalını dene dolumlarıyla alakası yok..yanından gecmıyo poeme orgınalı cok şehvetli birsey ya:))
Yok kızz dolum olarak denemem ben giderim sephorayaa orda sıkarım miss gibii[/QUOT
sefan olsun
Sevgilimde hiç beğenmemişti, resmen Chloe Love'dan soğudum bu yüzdenChloe Love bunu kullandığım dönemde çevremde kimse beğenmedi..
Bende Allahtan 30 ml almışımSevgilimde hiç beğenmemişti, resmen Chloe Love'dan soğudum bu yüzden
Annemde sevmiyordu zaten
Aynen ben direk hediye vermiştimBende Allahtan 30 ml almışımbide büyük boy alsaydım napardım allah bilir iyi oluyo böyle 30 ml'likler ya beğenilirse bidahaki sefere büyüğü alınabiliyor en azından beğenilmezsede napıcam bunu diye düşünmeye gerek yok bi iki fısta bitiyo hani büyük boy alıpta beğenilmezse o asıl sorun işte elinde kalıyo sonra
Bende Allahtan 30 ml almışımbide büyük boy alsaydım napardım allah bilir iyi oluyo böyle 30 ml'likler ya beğenilirse bidahaki sefere büyüğü alınabiliyor en azından beğenilmezsede napıcam bunu diye düşünmeye gerek yok bi iki fısta bitiyo hani büyük boy alıpta beğenilmezse o asıl sorun işte elinde kalıyo sonra
Aynen ben direk hediye vermiştim
Bal bidonumya kızlar bir de 30 ml bana daha şeker gelıyor..satıs elemanları 30 ml deyınce buyugune parası mı yetmedı gıbı bakıyor ama 30 ml şişeler daha cici oluyor tasınabılıyor cantada..
bır cok seyın miniği güzel değil mi
Bal bidonumaynen bencede 30 luklar çok tatlı oluyo şişe boyları çok şirin oyuncak gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?