• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beğenilmeyen parfümleriniz?

evet nuraycım:)) bana da kalıcılıgı az gıbı gelıyor..o kadar masum bıseye benzıyor kı sankı ancak senı koklayan begenır..bu saydıgımız ozellıklerde bıraz da silajı ıyı koku olaydı :))))))
Olaydı iyiydii amaa maleseff çok düşükk kuzumm :KK19:

Olaydı iyiydii amaa maleseff çok düşükk kuzumm :KK19:

hımm valla aman be deyıp nerdeyse burberry klasık alıcam en azından kalıcı silajı da ıyı
bazı klasıkler cok guzel ya..gercekten hanı yerını alamıyo baska koku

hımm valla aman be deyıp nerdeyse burberry klasık alıcam en azından kalıcı silajı da ıyı
bazı klasıkler cok guzel ya..gercekten hanı yerını alamıyo baska koku
Kesinliklee canımm zaten şu hayatta mutlaka herkesin bir klasik kokusu vardırr :))
Burberry classic benimde klasiklerimden

Kesinliklee canımm zaten şu hayatta mutlaka herkesin bir klasik kokusu vardırr :))
Burberry classic benimde klasiklerimden

ben bır de ayrıca poeme begenıyorum ama kımse begenmıyor...allahım kayısı kayısı kokuyor yahu nesi kotu ))

ben bır de ayrıca poeme begenıyorum ama kımse begenmıyor...allahım kayısı kayısı kokuyor yahu nesi kotu ))
Ahhaa :))) yaa cidden koku algılarımızda aynııı :KK53:
Banada sırf kayısı kokuyoo o yüzden sevmiyorum bi kişiliği yok sadece kayısıı kokusu alıyorum ben :KK48:

Ahhaa :))) yaa cidden koku algılarımızda aynııı :KK53:
Banada sırf kayısı kokuyoo o yüzden sevmiyorum bi kişiliği yok sadece kayısıı kokusu alıyorum ben :KK48:
işte o kayısıda degısık derın bıseyler var..aslında cezbeden cok kalıcı olup fazla bogmaması idi poıson gıbı mesela..
burberry klasık amor amor bunlardada kayısı seftalı yogun aslında...tatlımsı yapan da onlar..bı zamanlar calvın cleın escape vardı..seftalı kokusu o da guzeldı...
ama ben ne zaman 25 yasını doldurdum azıcık daha kadınsı koku ararken vazgecemedıgım kokular elendı :D
tam ortası ıyıdır ya..anna suı yı tekrar denıcem :D

işte o kayısıda degısık derın bıseyler var..aslında cezbeden cok kalıcı olup fazla bogmaması idi poıson gıbı mesela..
burberry klasık amor amor bunlardada kayısı seftalı yogun aslında...tatlımsı yapan da onlar..bı zamanlar calvın cleın escape vardı..seftalı kokusu o da guzeldı...
ama ben ne zaman 25 yasını doldurdum azıcık daha kadınsı koku ararken vazgecemedıgım kokular elendı :D
tam ortası ıyıdır ya..anna suı yı tekrar denıcem :D
Sırff senin için bidaha deniycem poem'i :KK19:

Sevgilimde hiç beğenmemişti, resmen Chloe Love'dan soğudum bu yüzden :KK43:
Annemde sevmiyordu zaten
:mad:
Bende Allahtan 30 ml almışım :KK48: bide büyük boy alsaydım napardım allah bilir :KK53: iyi oluyo böyle 30 ml'likler ya beğenilirse bidahaki sefere büyüğü alınabiliyor en azından beğenilmezsede napıcam bunu diye düşünmeye gerek yok bi iki fısta bitiyo:KK45:hani büyük boy alıpta beğenilmezse o asıl sorun işte elinde kalıyo sonra :KK53:

Bende Allahtan 30 ml almışım :KK48: bide büyük boy alsaydım napardım allah bilir :KK53: iyi oluyo böyle 30 ml'likler ya beğenilirse bidahaki sefere büyüğü alınabiliyor en azından beğenilmezsede napıcam bunu diye düşünmeye gerek yok bi iki fısta bitiyo:KK45:hani büyük boy alıpta beğenilmezse o asıl sorun işte elinde kalıyo sonra :KK53:
Aynen ben direk hediye vermiştim:KK53:

ya kızlar bir de 30 ml bana daha şeker gelıyor..satıs elemanları 30 ml deyınce buyugune parası mı yetmedı gıbı bakıyor ama 30 ml şişeler daha cici oluyor tasınabılıyor cantada..
bır cok seyın miniği güzel değil mi :KK49:

Aynen ben direk hediye vermiştim:KK53:
:D
ya kızlar bir de 30 ml bana daha şeker gelıyor..satıs elemanları 30 ml deyınce buyugune parası mı yetmedı gıbı bakıyor ama 30 ml şişeler daha cici oluyor tasınabılıyor cantada..
bır cok seyın miniği güzel değil mi :KK49:
Bal bidonum:KK53: aynen bencede 30 luklar çok tatlı oluyo şişe boyları çok şirin oyuncak gibiler:KK19:

Back