beğenilmeyen parfümleriniz?

ozgesensoz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
369
4
118
arkadaşlar kullandığınız parfümü beğenmeyenler oldu mu?
mesala benim geçenlerde kullandığım gucci rush dan arkadaşlarım nefret etmişti:)

erkek arkadaşım pur blancayı beğenmedi hiç :26:

Kullandıklarımdan değil ama erkek arkadaşımla beraber parfüm almaya
gittiğimizde o da benim gibi Hypnotic Poison dan nefret etti

ben size sayayım gucci rush , poıson ,dior addict ,calvin klein euphoria .
Bu kokular her ne kadar reklamlarında harika gibi gözüksede insanın midesini bulandıran kokular .
Tecrübeyle sabit .
Ama aa öyle bir koku varki narciso rodriguez işte bu koku muhteşem

hem benim hem de çevremdekilerin beğenmedikleri parfümler:

-Notorious Ralph Lauren
-Chiffon Oriflame for women
-
Chloe Chloe for women

Narciso Rodriguez for Her Edt'yi annem beğenmemişti.
Chanel Coco sevgilim hiç sevmemişti.
Chloe Love sevgilim bunuda hiç beğenmemişti.

Lady millioni sevgilim cok begenip la vie est belleyi begenmemisti :/

afterdarkdışındaost: 38261747 .!.:
La vie est belleyi benm en yakın arkadaşmda begenmedi. Sevgilimden de çok övgü almamıştm. :/
Benimde sevgilim disinda herkes begendi. Bende bayildim ama sevgilim begenmeyinve hevesim geçti artik kullanmıyorum. Cerruti 1881 var o da cok iyi deneyebilirsin

Benimde sevgilim disinda herkes begendi. Bende bayildim ama sevgilim begenmeyinve hevesim geçti artik kullanmıyorum. Cerruti 1881 var o da cok iyi deneyebilirsin
Aynen bende sevgilimden iyi bi yorum alamayınca la vie est belle hevesim gitti kullanmıyorum şişede duruyor öyle :) o ne tarz bir koku? Çiçek mi?

escada magnetism - alırken çok hoş gelmişti, ama bir süre sonra ben de begenmedim çok yoğun bayıcı gelmeye başladı

afterdarkmoon .!.:
Aynen bende sevgilimden iyi bi yorum alamayınca la vie est belle hevesim gitti kullanmıyorum şişede duruyor öyle :) o ne tarz bir koku? Çiçek mi?
Canim bende bu muhabbetten anlamiyorum cicek mi şu mu bu mu bilmiyorum ama cok begeneni oldu. Yolun tekin acara sephora ya sevile duserse bi bak derim bana ablam verdi arkadasi getirmiş yurtdisindan ama hic bi kokuyu begenmeyen sevgilim bunu begendi valla

Ben galiba yanlis kisidrn alinti yapmisim. Yeniyim kizlar kusra bakmayin. Telden giriyorum bide pek beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…