• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlaaaar gliss için olan linki bulamadım bir türlü yardım eder misiniz?

bana şimdi mail geldi
ürünleriniz kargoya verilmiştir diye
bakalım yarın gelir sanıyorum
resimlerini eklerim buraya arkadaşlar

fischeme bende 2 kez mail attım ama tek numune ürün istiyorum diye.mailine cevap gelenler adreslerinide yazıyorlar mı kafamçokkarıştı

kızlar ixoraya mesaj attım numunem gelmiyo diye numune üretildiğindde göndericez dediler kimseye böyle bişey oldu mu?

izmir_35 i sana cvp atmıslar bana oda yok 3 gün oluo ses yok valla :D
rosense de zaten yollamıo şube adı verio ordan isteyin diye :)
fischem e adres yazmadım sadece numune istiorm dedim ondan da mesaj yok :)) anlıcan bişicik gelmedi dha bana :p

Bioblas ın sitesine girip şampuandan memnuniyetimi dile getirdim , birkaç gün sonra bir mail geldi " memnuniyetinizi ilettiğiniz için teşekkürler , lütfen el yazınızla yazıp aşağıdaki adrese de postalar mısınız?" yazmışlar. Ben de yazıp yolladım , yak. 2 hafta sonra kullandığım şampuanın orjinal boyu geldi kargo ile :)

canım bu ne zaman oldu bu yakınlar damı bizde yapalım üstünden geçmediyse :D

valla yapalım canım iyiymiş bi sitesine bakayım saç tipime en uygun hangisi varsa seçeyimkaydirigubbakcemile3 iyice yüzsüz oldıum gibi geliyo

canım ya nasıl aldın banada anlatabilirmisin rica etsem bu salyangoz kreminden kullanmak istiyorum çok çatlaklarım var şimdiden teşekkür ederima.s.

canım ne deyipte istiyorsunuz ya banada anlatın :kedi:
ben sayfayı o kadar aradım dolaşım numune adına birşeye rastlamadım:roflol:

canım ben ixoraya üye olup iletişim bölümüne girdim oraya ürünlerinizi sitenizde gördüm denemek için numune ürünler istiyorum falan yazdım sonrada geri cewap geldi iki hafta içinde yollıycaz diye ve geldi

kizlar fischem kozmetik bana mail atmis bugun kargoya verilmistir numuneleriniz diye.baska urunu gelen var mi fischemden urunler nasil guzelmi kargo parasi verdiniz mi hihoyyyt

Yeni soru.....

Molped Ultra'nın üzerindeki özel kanallar aşağıdaki özelliklerden hangisini sağlar?

Sıvıyı daha hızlı emer ve tüm kenarlardan sızmalara engel olur.
Çiçek kokusu yayar.
Koku kontrolü sağlar.

Molped - Yeni Molped'iniz var mi?

cvp a :d

Back