• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende anlamadımm valla bu işi benim başım kelmi bana niye göndermiyolarr :gitme:

merhaba kızlar;
bana borcamdan gelen mail:

......... Hanım,

Ürünlerimize ve websitemize gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz.

E-bültenimize üye olan kullanıcılarımıza yemek kitabı verdiğimiz kampanyamız sona ermiştir. Ancak, "Borcam'la Mutfakta" isimli yeni yemek kitabımızı kısa bir süre sonra süpermarketlerde satılacak olan Borcam setlerinin içerisinde bulabileceksiniz.

Önümüzdeki dönem kampanyalarımız hakkında bilgi almak için sitemizi takip edebilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla,
Paşabahçe Cam San. ve Tic. A.Ş.

ayrıca dün belki olur ümidiyle rexona ya mail atmıştım ondanda gelen mail:

Sayın ..................,

Ürünlerimize ve firmamıza göstermiş olduğu ilgili nedeniyle Unilever çalışanları adınateşekkür ederiz. Fakat denenmek üzere ürün paketi veya tester gönderimi işlemi yapmadığımızı, eşantiyon ürünlerimizin saha ve market aktiviteleri sırasında dağıtıldığını bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Unilever Danışma Hattı

CallCenter.Tr@unilever

kısslar, az önce telime mesaj geldi aras kargodan. adresinizde size ulaşamadık. lütfen dikmen şıbemizden alın bilmemni nolu kargonuzu diye.
ama hangi numune geldi bilmiyorum. okadar çok yere mesaj attım ki. siz aras kargo hangi ürünlerle temas halinde biliyormusunuz. ixora yurtiçi kargoyla anlaşmalı, ama aft ve fix inkileri bilmiyorum.. bilen varsa sölesin bir zahmet:)))

kızçeler fix deterjanı nasıl istiyorsunuz beceremedim. fix deterjana girdim iletişimde form yok nasıl istediniz????

kısslar, az önce telime mesaj geldi aras kargodan. adresinizde size ulaşamadık. lütfen dikmen şıbemizden alın bilmemni nolu kargonuzu diye.
ama hangi numune geldi bilmiyorum. okadar çok yere mesaj attım ki. siz aras kargo hangi ürünlerle temas halinde biliyormusunuz. ixora yurtiçi kargoyla anlaşmalı, ama aft ve fix inkileri bilmiyorum.. bilen varsa sölesin bir zahmet:)))
fix deterjan arasla geldi canım bana

aft ürünlerim geldi.gelmedi daha doğrusu.kargodan msj geldi gittim aldım.ve aras kargoydu taşıyan firma.ödemede yapmadım.

evet Melodi, aynen xl1 in dediggi gibi o adresi kopyala mailinden o alıcıya yolla

fix deterjana kargo ödemesi yapmadım arkadaşlar
bide rosense falan niye varmiyo diyenler!!!!
zaten çok zor veriyolardı büyük şehirlere vermediklerini söylüyorlar bi şans biraz ısrarlı olunursa belki yolamma ihtimali oluyodu
oda şans tabi
ama bu rosense ixora falan nerdeyse 2 aydır falan numune ürün kampanyası yapıyolar
ve bu kampanyaların belirli süreleri var yakaladık yakaladık bu günleri
geçerse eğer belirli bi zaman sonra falan yoğun isteklerden karşılayamıyo olabilirler adamlarda haklı numune ürünlere aylarca çalışcak halleri yok ya akannehir
sürekli takip edip paylaşalım
ama bu günlerde yeni kaliteli firmalar yok :sm_confused:

kızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı
haberiniz olsun dedim :1ninca:

fix deterjan bana 1 haftadır cevap bile vermemişti

banada bugün lepitak ayak ve el kremi geldi 20 şer numune paketi,mng ile ücretsiz kargo

kızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı

ay valla güle güle bi hal oldm (: çoook saolsun adam ama genede yardımcı olmya çalsmıs.....

kadınlar klubunden duydum bne de ıstıyorum dıye kım soyledı allasen kaydirigubbakcemile

Alanya benim memeleketım ,delikafadulden

yazık ,üzüldüm adama .:sinifsinif:

ama adrsste ıstanbul yazıyor ,baska yere mı yolladınız yoksa sız numune ıstedıgınızı yoksa kız ,Alanya ne alaka ..

yazık yaa adama
yalnız kadınlar klubündekiler deyince koptmum kaydirigubbakcemile3

Back