Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fix deterjan arasla geldi canım banakısslar, az önce telime mesaj geldi aras kargodan. adresinizde size ulaşamadık. lütfen dikmen şıbemizden alın bilmemni nolu kargonuzu diye.
ama hangi numune geldi bilmiyorum. okadar çok yere mesaj attım ki. siz aras kargo hangi ürünlerle temas halinde biliyormusunuz. ixora yurtiçi kargoyla anlaşmalı, ama aft ve fix inkileri bilmiyorum.. bilen varsa sölesin bir zahmet:)))
kısslar, az önce telime mesaj geldi aras kargodan. adresinizde size ulaşamadık. lütfen dikmen şıbemizden alın bilmemni nolu kargonuzu diye.
ama hangi numune geldi bilmiyorum. okadar çok yere mesaj attım ki. siz aras kargo hangi ürünlerle temas halinde biliyormusunuz. ixora yurtiçi kargoyla anlaşmalı, ama aft ve fix inkileri bilmiyorum.. bilen varsa sölesin bir zahmet:)))
kızçeler fix deterjanı nasıl istiyorsunuz beceremedim. fix deterjana girdim iletişimde form yok nasıl istediniz????
kızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı
haberiniz olsun dedim :1ninca:
fix deterjan bana 1 haftadır cevap bile vermemişti
banada bugün lepitak ayak ve el kremi geldi 20 şer numune paketi,mng ile ücretsiz kargo
kızlar biraz önce fix deterjandan aradılar beni açıkcası şok oldum adam yalvarır gibi konuştu kadınlar klubundekilere ltfen söyleyin artık numune istemesinler sizleri kırmak istemiyorum ama ben bu işten muzdarip oldum küçük numune yollamıyorum falan dedi ne bilim pişman oldum adam biraz garip konuştu alanyadayım falan die anlattı