Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
canım nerden üye oluyosun linkini verebilirmisin bana :1hug:

xxxxxxxx/ sitesine girip iletişim kısmını doldur numune talebinde bulun canım sadece bu kadr.daha sonra onlar verdiğin mail adresinden sana dönüp ayrıntılı adres bilgi falan istiycekler.1 hafta içinde elimde oldu benmkiler.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç gündür mail atmadığım yer kalmadı nerede ise kimseden birşey gelmedi hele nezaketen cevap hiç gelmedi :umursamaz:

çok teşekkür ederim canım çok iyisin vereliniortak

biyerden mail gelmiş bilgilerinizi yazın numune olarak bi minicik teestır krem 3temizleme mendili bi broşür yollucaz 3,50 tl kargo ücreti ile kabul etmedim 3,50 tlye değecek bişey olsa neyse :umursamaz:

lifebuoy ad soyad adres yazdım türkçe karekter kullanmadım i harfi dışında ve kabul edildi.
sğl cnm
biyerden mail gelmiş bilgilerinizi yazın numune olarak bi minicik teestır krem 3temizleme mendili bi broşür yollucaz 3,50 tl kargo ücreti ile kabul etmedim 3,50 tlye değecek bişey olsa neyse :umursamaz:

değmez boşverrr mehser

ROKO ROCK BAND Online konserleri tüm hızıyla devam ediyor!1 Haziran saat 20:30'da Başıbozuk konseriyle coşmaya hazır mısınız? www.roko.com.tr adresine gelin! ızleyin,oy verin Euroviison dönüşü olan maNga konseri için 40 biletten biri ya da 10 gittigidiyor 50 TL hediye çeklerinden biri sizin olsun!Haydi maNga fanları Roko'yla maNga'ya doyun!

Her 50. kişi 50.000 Ň kazanıyor - Aşağıdaki seçeneklerden birine tıklayın: Ň yeni? Her 50. kişi 50.000 Ň kazanıyor
A:Sadece kendi okuduğum reklamlardan, en az 6 kat fazla kazanacağım.
B:ılgi alanlarıma yönelik daha çok reklam var.
C:Ňaplarımı değerlendirmek için daha çok alternatif var
D:3 üyelik derecesi var
http://apps.facebook.com/odullusoru/vote.php?id=26&ref=mf

eğer doğa kayısılı ürünler ise 20 tane 3 gramlık krem 3 adette makyaj temizleme mendili tester geliyor yani 3*20 60 gram eder bu da normal boy bir nemlendirici miktarı zaten ve 3.50 tl çok ii yani

doğadan bana da gelmedi kızlar. mail attım geçen hafta hala ses yok. sanırım beni sevmediler

Katılmak çok kolay, facebook sayfamızda daha.net'ten bu ipad'i neden istediğinizi anlatan bir resim/video yada blog yazısı paylaşın, en yaratıcı 10 gönderi arasına girip en çok beğeni ve yorumu alan siz olun; iPad'i kapın! Üstelik ilk 3'e bir yıllık Photoshop Magazin dergisi üyeliği ücretsiz!
http://www.daha.net/ipad-kampanyasi/

selam kızlar!
deracine
lifeboy
denemekbedava diş macunu
lansinosh
milupa
herobaby
hala numune göndermedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…