canım nerden üye oluyosun linkini verebilirmisin bana :1hug:
kaç gündür mail atmadığım yer kalmadı nerede ise kimseden birşey gelmedi hele nezaketen cevap hiç gelmedi :umursamaz:
canım googleden glade kadını diye yaz. siteye gir ve üye ol. süpriz hediye gönderiyorlarmış.
lansinosh dan hamile olduğum için göğüs pedi ve göğüs kremi istedim.
life boy için lifebuoy ad soyad adresini yaz 5808 e mesaj at. onay mesajı geliyor. adresine deneme boyu lifebuoy sabun gönderiyorlar.
deracine yaz google sitesine gir iletişimden adresini al ve mail at numune istiyorum diye.
deracine de var sanırım gözaltı. numune gelen arkadaşlar denediyse yorum yazar.
http://www. deracine. co m.tr/ sitesine girip iletişim kısmını doldur numune talebinde bulun canım sadece bu kadr.daha sonra onlar verdiğin mail adresinden sana dönüp ayrıntılı adres bilgi falan istiycekler.1 hafta içinde elimde oldu benmkiler.kaydirigubbakcemile3
sğl cnmlifebuoy ad soyad adres yazdım türkçe karekter kullanmadım i harfi dışında ve kabul edildi.
biyerden mail gelmiş bilgilerinizi yazın numune olarak bi minicik teestır krem 3temizleme mendili bi broşür yollucaz 3,50 tl kargo ücreti ile kabul etmedim 3,50 tlye değecek bişey olsa neyse :umursamaz:
biyerden mail gelmiş bilgilerinizi yazın numune olarak bi minicik teestır krem 3temizleme mendili bi broşür yollucaz 3,50 tl kargo ücreti ile kabul etmedim 3,50 tlye değecek bişey olsa neyse :umursamaz:
selam kızlar!
deracine
lifeboy
denemekbedava diş macunu
lansinosh
milupa
herobaby
hala numune göndermedi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?