Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hayat Magazin'in 6. sayısı ile ilgili ankete katılarak hem görüş ve önerilerinizi paylaşın, 5 adet Hayat Damacana Su kazanın! Hayat Magazin anketine katılan her 20. kişi 5 adet Hayat Damacana Su kazanacaktır. Kampanyamız 31 Ağustos 2010 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan ilk 1.000 katılımcı faydalanacaktır.

selam kızlar...topiğinizi keşfettikten sonra bende üye oldum bikaç siteye..roziden ve deracine den geldi bana numune ..dogadanforma da attım ama mail bile gelmedi...beklicez bakalım..selvadan makarna gelen olmuştu değilmi..

bugün çocuklar uyuyunca bakıyım hepsine

birde numune istiyorum diycez mi açık açık yoksam
ssadece üyrmi olcaz tşkk

hoşbulsum melocummm

glade den bana da mail geldi aktivasyon, tıkladım girdim üye girişi yaptım sorun olmadı.

lansinosh bana mail yollamıştı geçen hafta cep ve sabir nomu istediler. cep verdim sabir vermedim. tekrar mail atmışlar sabit telefon istiyorlarmış. bende verdim. inşallah arayıp beni zorda bırakıcak soru sormazlar.

lifebuoy a mesaj attım hemen cevap geldi. deneme boyunu adresime göndereceklermiş.

deracineden gelen giden yok hala.

molpedin cevabına ne yazdınız canlarrrrrrrbilmiyorumkismile ben a sıkkı yaptım...

Son düzenleme:

canım nerden üye oluyosun linkini verebilirmisin bana :1hug:

glade
lansinosh
lifebuoy
deracineden

arkadaşlar bunlara üyemi oluyorsunuz ben anlamadım hiç birşey özellikle göz altı kremlerinde kime güveniceğimi bilmiyorum bu kremden gönderen yokmu denemek istiyorum almadan önce sadece göz altı yeterdi

Son düzenleme:

canım googleden glade kadını diye yaz. siteye gir ve üye ol. süpriz hediye gönderiyorlarmış.
lansinosh dan hamile olduğum için göğüs pedi ve göğüs kremi istedim.
life boy için lifebuoy ad soyad adresini yaz 5808 e mesaj at. onay mesajı geliyor. adresine deneme boyu lifebuoy sabun gönderiyorlar.
deracine yaz google sitesine gir iletişimden adresini al ve mail at numune istiyorum diye.

deracine de var sanırım gözaltı. numune gelen arkadaşlar denediyse yorum yazar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…