• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar selam hepinize belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım dedim lensmarket ücretsiz deneme lensleri gönderiyor.bu gönderdikleri lensler de 1 ay kullanılabiliyor.

nevresimevi'nin mayıs sonuçları açıklandı mı acaba? Ben giremiyorum siteye,hata veriyor...

kazanan
ikamet ili
kazandığı hediye

inci kalınkaya
izmir
taç carlın siyah ç.k. Nev.tk.

Suna erol
istanbul
taç bambu el&yüz havlusu

emre utku
ankara
taç el&yüz havlusu

böyle bişey var mı gercekten ben bilmiyordum bende istiyim o zman

evet canım var böyle bişey ancak maille isteyemiyorsun araman lazım link vermek yasak olduğu için vermiyorum google a lens market yazın çıkıyor zaten. ben bugün istedim üstelik bausch&lomb ın pure vision numaralı toric lensini istedim numaralarım da çook büyük:) yarın göndereceklerini söylediler gelsin tekrar yazarım. yalnız kargo ücretini siz ödüyorsunuz.

hiç anlamam ki lensten cinsinden şeklinden kaydirigubbakcemile3

gözlerim görseydi de keşke ben de anlamasaydım::)) sitede renkli lensler de var onlardan da yolluyorlar mı bilmiyorum mail atabilirsiniz. benimkinde hem astigmat hem de yüksek numaralar olduğu için toric lens kullanıyorum.. normalde 1 kutusu 98tl bir kutuda 6 tane oluyor. bir tanesini gönderiyorlar işte ama benim 2 gözüm de farklı numaralarda olduğu için 1 çift yani 2 tane olmak üzere bir ay kullanılabileceğim lens gönderecekler umarım kandırmamışlardır:) gelince de yazarım.

Son düzenleme:
Goldstore face de babalar günü yarışması başlatmış. Önce istediğiniz hediyeyi seçiyorsunuz sonra babanız ile ilgili babalar günü anınızı yazıyorsunuz , en çok puan toplayan hediyeyi kazanıyor. Kolay gelsin :)

Tanımadığınız biri size çiçek verirse ... :)

Sabah sabah bana bir kargo geldi , içinden 50ml. Gliss bakım maskesi ve güzel bir tahta kolye çıktı . Ama ne bir yazı ne de broşür vb. hiçbir şey yok. Gönderen Ciner Gazete Dergi imiş. Sevindirik oldum , bir de neden geldiğini bilsem. :)

Back