Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
şu lens market olayını anlatırmısınız telefon edipmi istiyoruz kargo ne kadarmış
benim gözümde ben var gerçi korkuyorum lens olayından ama koyu yeşil lens yada ela denemek istiyorum

arayınca ne diyoruz sivrisinek daha detaylı bilgi versen boshayallersmile

canlarım şöyle anlatayım ben önce mail attım deneme lensi istiyorum diye sonra cevap gelmedi telefondan alıyoruz siparişi dediler..
ben de dün aradım numarası sitede var en üstte yazıyo.
dedim ki ben deneme lensi isteyecektim istediğim markayı söyledim sordu daha önce lens kullandınız mı dedi ben de evet farklı bi marka kullanmıştım bir de bunu denemek istiyorum dedim numaralarımı akslarımı söyledim kadın iletişim bilgilerimi ve adresimi aldı firmayla görüşme yapıcam ve lens elime geçince kargoya vericem yalnız kargo ücretini 3tl gibi bişey söyledi siz ödüyorsunuz ben de başka bir şey yapmam gerekiyor mu diye sordum hayır bu kadar dedi.. kapattık. bu kadar canlarım yapmanız gereken özel bişey yok arayıp istiyorsunuz..

tamam hele bi gelsin paylaşıcam:) tam bunu yazarken lens marketten aradılar lenslerinizi kargoya verdik en geç yarın elinize ulaşır dediler..

anlamadığım şey neye imza atıldığı? benim bildiğim kargoya imza atıyoruz birtek ondada icralık birşey olmaz,olsa bana olurdu :)) işim dolayısıyla günde en az 20 kargo kabul ediyorum ve her evrağa imza atıyorum.siz neye imza attınız ki

yok artık kargoyu alınca neden icralık olucaksınız ki bende sürekli kargo alıyorum içim yüzünden veriyorumda :)))))
bence eye imza attığınıza bakın kargo teslim alma tutanağı ile icralık olamazsınız!..

yaaa işteeee iki kız annemin kafasını nasıl bulandırmışsa neyse canım saolun anlatıyom anlamıyoki kargoya imza bende atıyom atmamak hata olur zaten offffff yaslılar anlışılmıyo işte bazen kuzum napim yaaa annemin üstüne araba ve ev de varya korkuyo ondan canım bi sizede yazayımda okusun rahatlasın dedim çok soalunn......a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
Katılmak çok kolay, facebook sayfamızda daha.net'ten bu ipad'i neden istediğinizi anlatan bir resim/video yada blog yazısı paylaşın, en yaratıcı 10 gönderi arasına girip en çok beğeni ve yorumu alan siz olun; iPad'i kapın! Üstelik ilk 3'e bir yıllık Photoshop Magazin dergisi üyeliği ücretsiz!
http://www.daha.net/ipad-k...ampanyasi/

FIAT'lardan dilediğinizi test ettiniz; yani konforun, güvenliğin ve performansın keyfine vardınız.Test sürüşü sonunda size sunduğumuz bilgi formunu eksiksiz bir şekilde doldurun, kampanya kutusuna atın ve çekilişe katılın. 1 adet FIAT Bravo, 5 adet Beko LCD TV ve 50 adet Sony Dijital Fotoğraf Makinesi sahibini bekliyor.....
http://www.fiat.com.tr/

- 7 Haziran tarihleri arasında istebenimtatilim.com'a girin, "ınanılmaz Teklif"e aday 10 çiftten favorinizi seçip oylayın. ETS Tur'dan Voyage Belek'te çift kişilik muhteşem bir tatil kazanma fırsatı yakalayın!
http://www.istebenimtatilim.com/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…