Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar selam hepinize belki biliyorsunuzdur ama ben yine de yazayım dedim lensmarket ücretsiz deneme lensleri gönderiyor.bu gönderdikleri lensler de 1 ay kullanılabiliyor.

nevresimevi'nin mayıs sonuçları açıklandı mı acaba? Ben giremiyorum siteye,hata veriyor...

kazanan
ikamet ili
kazandığı hediye

inci kalınkaya
izmir
taç carlın siyah ç.k. Nev.tk.

Suna erol
istanbul
taç bambu el&yüz havlusu

emre utku
ankara
taç el&yüz havlusu

böyle bişey var mı gercekten ben bilmiyordum bende istiyim o zman

evet canım var böyle bişey ancak maille isteyemiyorsun araman lazım link vermek yasak olduğu için vermiyorum google a lens market yazın çıkıyor zaten. ben bugün istedim üstelik bausch&lomb ın pure vision numaralı toric lensini istedim numaralarım da çook büyük:) yarın göndereceklerini söylediler gelsin tekrar yazarım. yalnız kargo ücretini siz ödüyorsunuz.

hiç anlamam ki lensten cinsinden şeklinden kaydirigubbakcemile3

gözlerim görseydi de keşke ben de anlamasaydım::)) sitede renkli lensler de var onlardan da yolluyorlar mı bilmiyorum mail atabilirsiniz. benimkinde hem astigmat hem de yüksek numaralar olduğu için toric lens kullanıyorum.. normalde 1 kutusu 98tl bir kutuda 6 tane oluyor. bir tanesini gönderiyorlar işte ama benim 2 gözüm de farklı numaralarda olduğu için 1 çift yani 2 tane olmak üzere bir ay kullanılabileceğim lens gönderecekler umarım kandırmamışlardır:) gelince de yazarım.

Son düzenleme:
Goldstore face de babalar günü yarışması başlatmış. Önce istediğiniz hediyeyi seçiyorsunuz sonra babanız ile ilgili babalar günü anınızı yazıyorsunuz , en çok puan toplayan hediyeyi kazanıyor. Kolay gelsin :)

Tanımadığınız biri size çiçek verirse ... :)

Sabah sabah bana bir kargo geldi , içinden 50ml. Gliss bakım maskesi ve güzel bir tahta kolye çıktı . Ama ne bir yazı ne de broşür vb. hiçbir şey yok. Gönderen Ciner Gazete Dergi imiş. Sevindirik oldum , bir de neden geldiğini bilsem. :)

oh ne güzel.iyi günlerde kullan canım.

öyle kargolar bizede gelseee.aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…