Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
15 Mayıs-15 Haziran 2010 tarihleri arasında Migros'tan Money Card veya Money Club kartınızla tek seferde 5 TL ve üzeri Superfresh dondurulmuş ürünlerinden alın, çekilişe katılın; buzdolabı ,derin dondurucu ,midi fırın ve küçük ev aletlerinden birini siz kazanın.http://www.migros.com.tr/Content.aspx?IcerikID=47

Yarışma bu hafta başlıyor... Cuma 18:00 – 20:00 ve Cumartesi 16:00-18:00 arasında yayınlanan FG Countdown programında 3 hafta boyunca sorulacak sorulara en hızlı ve doğru cevabı e-mail ortamında verecek kişi istediği bir kişiyle beraber 1-4 Temmuz tarihleri arasında Amsterdam Sensation Party’ ye katılmaya hak kazanacak....
http://www.futuregeneration.net/new...;2BLJMRA==&ContentID=duhkb3kPzcH/QHsp9kUVtw==

kıslarrrrrrrrrr glade bugün girdim ve üye işleminiz başarıyla gerçekleşti dedi.
ama üye olarak giriş yapamadım.
neyse hediyemi gönderseler bari!

arkadaslar beni de mng kargodan aradilar, komiliden kargonuz var diye, ooww dedim acaba yag mi geldi yoksa sabun falan mi:)

sonra kargo demin geldi bi baktim minicik bi paketcik, icinde de roziden iki ped :)

Aman yani bunun kargo parasi bile daha cok tutmustur, gondere gondere bunu gondermisler :)

KATILIN, KAZANIN

“Cildin yaşlanmasına sebep olan en önemli dış faktör nedir?” sorusunun cevabı ile birlikte www.tekinacar.com.tr adresine ad, soyad, adres vs. bırakan her 50. kişiye “Clarins SOS Coup de Soleil” hediye edilecek. Bu uygulama web sitesinde 29-30 Mayıs tarihleri arasında aktif olacak. Hediyeler 15 adet ile sınırlı.

Geçen haftanın kazananları

ışte Lancaster talihlileri

? Alev Demirtaş ? Ayşen Acar ? Dilek Koç ? Filiz Taşdan ? Gül Doğan
? Hülya Uçar ? Rabia Irmak ? Senem Özçobanoğlu ? Sinem Subay ? Sohbet Aksoy

kızlar bugün deracine den numunelerim gelmiş.. hihoyyyt
ufak ambalajlarda
2 temizleme jeli
2 temizleme sütü
2 selülit kremi
2 tüy azaltıcı krem
2 deerin kırışıklara karşı etkili krem
2 tanede kepekli saçlar çin şampuan

kızlar bana bugun ürünlerim geldi bioblastan 2 tane sac dökülmesine karsı sampuan 2 tanede balsam deracine den 4 tane temizleme jeli 2 tane temizleme sütü 2 tane kırısık kremi 2 tane selülit kremi bioderden de 4 tane tüy azaltıcı krem hepsi tek bir pakette geldi :))

bu ne canım???????

bu arada clarinsin cevabı güneş ışığı dedim ben amma :)bayanssulusmile

Kusura bakma canım ancak cvp yazabiliyorum Lifebuoy Türkiye piyasasına yeni girmekte olan antibakteriyel sabun :) sms attığımızda onay sms i geliyor:
"Katılımınız başarıyla alınmıştır. Lifebuoy deneme boyu ürünü adresinize gönderilecek, adresinize ulaşılamaması halinde bu numaradan iletişime geçilecektir" şeklinde.

Glade e üye olmak sitenin yoğun olmadığı anlarda mümkün sanırım ben erken saatte rahatlıkla üye olabildim bayanssulusmile

aynıları banada bugün geldi zemuszemus

Kusura bakma canım ancak cvp yazabiliyorum Lifebuoy Türkiye piyasasına yeni girmekte olan antibakteriyel sabun :) sms attığımızda onay sms i geliyor:
"Katılımınız başarıyla alınmıştır. Lifebuoy deneme boyu ürünü adresinize gönderilecek, adresinize ulaşılamaması halinde bu numaradan iletişime geçilecektir" şeklinde.
Bana gelmedi bu cevap!!!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…