• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ladys box u dava edicem ben insanları kandırıyorlar üye yaptırıp üye sayılarını arttırıyorlar ama vadettikleri hediye gelmio

En yaratıcı çorba, et yemeği pilav ya da tatlı tarifinizi sitemizdeki başvuru formuna yazın, her kategoride yarışmaya çağrılacak 10 adaydan biri olmaya hak kazanın. Yarışmada mutfaktaki hünerlerinizi gösterin, muhteşem hediyeleri kazanın! Üstelik kategorisinde dereceye girenlere 20-24 Temmuz’da Meydan Ümraniye’deki büy...ük finale katılma şansı...
http://www.mutfaginyildizlari.com/Devamını Gör

canlar lifeboy için kaça msn atıyoruz ne yazıyoruz
tekrar söylermisiniz bilmiyorumkismile

slm kızlar. glade e bende üye oldm. üye oldktan sonra giriş yaptım bilgileri güncelle dedi güncellemesek olmaz mı üye olurken yazdık ztn ??

o kadar mail adresi ile üye olmaya çalışmama rağmen ben neden glade üyesi olamıyorumbilmiyorumkismile

aynı zamandada trojen wirüsü warmıs sanırım programdan dolayı üye olamıyormuyuz nedir anlamadım ki ??? bir bilen sende warmı wirüs koruma mehser
bazende böle yazıo ıçerik kodlama hatası Bakmak istediğiniz sayfa gösterilemiyor, çünkü sayfada geçersiz ya da desteklenmeyen bir biçimde sıkıştırma kullanılıyor. Bu sorundan haberdar etmek için lütfen site sahipleriyle temasa geçin
* Bu sorundan haberdar etmek için lütfen site sahipleri ile temasa geçin.

Son düzenleme:
efetubi canım bilmiyorum ki bende hiç virüs ile ilgilli bişi demedi bilmiyorumkismile

aman pes ettim artık zaten onlar kaybeder bizim gibi değerli K.K hatunlarının üyeliğini kaydirigubbakcemile3

bende deliricimmmmmm laelaelaelaelae

glade karısı olduk bakalım

efetubi canım bilmiyorum ki bende hiç virüs ile ilgilli bişi demedi bilmiyorumkismile

aman pes ettim artık zaten onlar kaybeder bizim gibi değerli K.K hatunlarının üyeliğini kaydirigubbakcemile3

ayy haklısın cnm arkadasım kurban olsunlar yasakkelime ben sen üye olcamda onay wermicekler :1shok: onlar kim nolacak zaten arada pıst pıst ben korkarım zaten ewde birimi war ewdekine alısamadım 2 zor gelir '' kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş '' lülülülülülü

ama olsak iyi olurdu olucaz ama merak etme gece girelim bari olumunekankayizsmile yılmak yok beleşe dewam
:roflol:

ayy haklısın cnm arkadasım kurban olsunlar yasakkelime ben sen üye olcamda onay wermicekler :1shok: onlar kim nolacak zaten arada pıst pıst ben korkarım zaten ewde birimi war ewdekine alısamadım 2 zor gelir '' kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş '' lülülülülülü

ama olsak iyi olurdu olucaz ama merak etme gece girelim bari olumunekankayizsmile yılmak yok beleşe dewam
:roflol:

he valla yaa kaydirigubbakcemile3

bundan sonra bende buradayımm hoşuma gitti valla

eee nerden başlıycma numune istemeye

900 sayfadan girr basla her adrese mail gönder ad soyad acık adres yazacaksın telefon bide bu kadar herkese göndermiyolar okudunmu bilmiorum lady boxa üye olma kimse bişi yollamıyo işte bu kadar sonrada bekleyip gelince burdan yaz hadi bol şans
:sm_cool:

nasıl oldun bizede de hele melooooooo cuummmm sempatiksalakcinni
vallah girdim tık tık hiç bir sorun olmadı aktivasyon mesajı geldi falan.bu arada g mail kullanıyorum ondan mı rahat olduki
melocum bana anlatabilrimsin bu glade meselesini anlayamadımda

hoşgeldin banuşşşş...zemuszemuszemuszemus
19 mayıs sonrası sayfaları oku ve oradan üyelik yap.ben öyle yaptım.
bana sadece roziden geldi başka da gelmedi bekliyok
glade kadınına da üye olup numunenin gelmesini bekliyosun bakalım gelecek mi

Back