Lady's box'a üye oldumm .. kutum ne zaman gelir ki bilgisi oLan var mı suLtanLar zemuszemus
o kadar mail adresi ile üye olmaya çalışmama rağmen ben neden glade üyesi olamıyorumbilmiyorumkismile
bende deliricimmmmmm laelaelaelaelae
glade karısı olduk bakalım
efetubi canım bilmiyorum ki bende hiç virüs ile ilgilli bişi demedi bilmiyorumkismile
aman pes ettim artık zaten onlar kaybeder bizim gibi değerli K.K hatunlarının üyeliğini kaydirigubbakcemile3
ayy haklısın cnm arkadasım kurban olsunlar yasakkelime ben sen üye olcamda onay wermicekler :1shok: onlar kim nolacak zaten arada pıst pıst ben korkarım zaten ewde birimi war ewdekine alısamadım 2 zor gelir '' kedi uzanamadıgı ciğere mındar dermiş '' lülülülülülü
ama olsak iyi olurdu olucaz ama merak etme gece girelim bari olumunekankayizsmile yılmak yok beleşe dewam :roflol:
bundan sonra bende buradayımm hoşuma gitti valla
eee nerden başlıycma numune istemeye
vallah girdim tık tık hiç bir sorun olmadı aktivasyon mesajı geldi falan.bu arada g mail kullanıyorum ondan mı rahat oldukinasıl oldun bizede de hele melooooooo cuummmm sempatiksalakcinni
melocum bana anlatabilrimsin bu glade meselesini anlayamadımda
hoşgeldin banuşşşş...zemuszemuszemuszemusbundan sonra bende buradayımm hoşuma gitti valla
eee nerden başlıycma numune istemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?