pantercim gelen maile hiç sayfa değiştirmeden yanıtla yaz,adresini yaz ve gönder,yani adres yazmana gerek yok şekerim anladın mı...
tekrar google dan rosensenin sayfasına gir iletişimden bana mail atmışsınız teşekkür et ilgilendikleri için adresini yaz kargo ücretini kabul ediyorum yazkıslar bende 2 gundur rosensedan numune ıstıorum yasadıgım yer ıtıbarı ıle gonderemeyız falan dedıler ama bıkmadım 3. maıle olumlu cewap werdıler gondereceklerını soledıler numunelerını kargo ucretı karsılıgında tabıkııı pes etmeyın arkadaslar sımcık ben bu adresımı falan nereye yazıcam bana bı dıyıwerın
tekrar google dan rosensenin sayfasına gir iletişimden bana mail atmışsınız teşekkür et ilgilendikleri için adresini yaz kargo ücretini kabul ediyorum yaz
ben öyle yaptım a.s
bence kavga aşamasına getirmeye gerek yokyine olumsuz yanıt geldi bende yeni bi mail attım kızlar adamlarla resmen kavga ediyorum en sonunda pes edicekler eminim sizin için müşteri memnuniyeti 2. sırada falan yazdım bekliyom şimdi jet gibi cevap yazıyolar
kurye eğer almayacaksanız paketi açmayın dedi,bnde merak ettim içindekileri,o yüzden geri göndermedim,ödeme yapıp aldım,haklısın 8.5 tl etmez...
rozi ,molped,ixora,rosense,arko(adam gibi bakım),magnumdan tişört,aslanmax maskot,emotion,eti,bioblas,bioder,schvarzkopf bekliyorum onu,miss alix numune parfüm,bebelac hero baby bunların kargosunu bekliyorum benim çocuk yok yiğenime,,denedim biliyorumdan arillerim yolda..bi kaç bişe daha vardı ama unuttumYa baska numune yollayan siteler yokmu kızlar? insanın aldıkca alası geliyor valla. beles mal nede olsa.
anladım ben senin demek istedinikavga dediysek öle değil kalkıp adamarı dövcek halim yok ama senin üşüncendir saygı duyarım
adresini, mahhalla sokak apartman no d en sonundada örneğin istanbulya: kartal/istanbul gibiYa ben roziden numune istiyorum ama ilçe girilmelidir diyor. adres yazan yere giriyorum gönder diyorum yine ilçe girilmelidir diyor. napim :sm_confused:
kıslar bende 2 gundur rosensedan numune ıstıorum yasadıgım yer ıtıbarı ıle gonderemeyız falan dedıler ama bıkmadım 3. maıle olumlu cewap werdıler gondereceklerını soledıler numunelerını kargo ucretı karsılıgında tabıkııı pes etmeyın arkadaslar sımcık ben bu adresımı falan nereye yazıcam bana bı dıyıwerın
yok onuda denedim olmuyor.adresini, mahhalla sokak apartman no d en sonundada örneğin istanbulya: kartal/istanbul gibi
kargoo ücreti ne kadarki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?