Müşteri Memnuniyetini öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir şirket olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki sizin de ilgi göstermiş olduğunuz ve üç aydır sürdürmekte olduğumuz "Parfüm Sample Yollama" kampanyamıza son vermiş bulunmaktayız. Migros, Tansaş, Carrefour, Kipa, Real, Watsons gibi market ve parfümerilerde bulabileceğiz deneme boyu tester'lar ile yeni ürünlerimizi deneyip beğeneceğinizi umuyoruz.
kopaştan geldi((((((((((((
rosende ne numunesi gönderiyo kızlar
4-5 ay evvel huncanın sitesine üye olmuştum she ye de üye olmuıştum ayrıca ama o da huncanın ürünlerinden.ve aradan 1 hafta falan geçmişti beni aradılar bana ürün göndereceklerini ve karşılığında gönderdikleri şifreyle siteye girip anketi doldurmamı istediler.ben de tamam dedim,sonra ankedi doğru ve eksiksiz doldurmam halinde she crazy parfüm göndereceklerini söylediler ben de tamam dedim.adresimi tekrar verdim arayan bayana. 1 hafta geçti ürünler geldi makyaj malzemeleri shenin ve numune değil orjinal boyut üzerinde fiyatlarıyla birlikte eğer gördüyseniz ürünlerinin kaplarını çok şekerler.hesapladım ve 109 milyonluk ürün göndermişler.neyse işte kargo masrafı da yok bedavadan ürün,sonra anketi doldurdum 1 ay sonra da parfümü gönderdiler.yani 120 milyonkuk ürünün kargosunu bile odemeden sahibi oldum.gerçektende çok şirinler ve çok güzeller.içinde ne ararsanız var.
Kesinlikle katılıyorum. Site öyle bi tanıtılıyo ki sanki bütün anketlerin karşılığında sana numune gönderiyolar. Yok öyle bişey. Zannedersem olmayacak da. Hediye dağıttığı da yalan, neden derseniz sizin tek bi reklam bannerine tıklamanız size 2 puan kazandırıyor. Buna karşılık alabileceğin ürünler 300.000 puan, 200.000 Puan arası gibi yüksek meblağlarda. Üstelik bi de kılıf bulmuşlar: Ay sonunda puanlar 100.000 üzeri olursa düşürülüyomuş. Neden; hediyeyi vermemek için tabi ki. Kesinlikle üye olmayın, zamanınıza yazık. Vakit kaybetmeyin, üstelik bu kadar ucuz numaralarla sizi yanına çekmeye çalışmalarına da kapılmayın. Ayrıca kotalı kullanıcılar da tıkladığınız her link kotanızın boşu boşuna gitmesi demek. Çünkü açılan sayfalarda resim, şarkı, video görüntüsü gibi şeyler olabiliyo. Hatta ben sitelerinin bu sitede yayınlanması için reklam veren firmaları da uyarmak istiyorum buradan; kesinlikle sitenizin reklamı falan yapılmıyo. Zaten bir-iki saniye durup inceledikten sonra, 5 dakkadan fazla duramazsınız bu sitede gibi saçma bi uyarı yazısı çıkıyo karşınıza. Yine de tabi ki herkes kendisi bilir...
kargo parası nekdar cnm ?
mrb kızlar,rosense numunelerim şimdi ulaştı elime,minik minik çok tatlı ama kargo parası biraz fazla geldi,8.5 tl,uzaklığa göre bayağı değişiyormuş demekki,öneren arkadaşa çok tşkler,
mrb kızlar,rosense numunelerim şimdi ulaştı elime,minik minik çok tatlı ama kargo parası biraz fazla geldi,8.5 tl,uzaklığa göre bayağı değişiyormuş demekki,öneren arkadaşa çok tşkler,
böyle yerlere üye olurken çok dikkat edin kızlar kullanmım koşullarını falan mutlaka okuyunrenkli biri bende araştırmıştım bi bak istersen
Kesinlikle katılıyorum. Site öyle bi tanıtılıyo ki sanki bütün anketlerin karşılığında sana numune gönderiyolar. Yok öyle bişey. Zannedersem olmayacak da. Hediye dağıttığı da yalan, neden derseniz sizin tek bi reklam bannerine tıklamanız size 2 puan kazandırıyor. Buna karşılık alabileceğin ürünler 300.000 puan, 200.000 Puan arası gibi yüksek meblağlarda. Üstelik bi de kılıf bulmuşlar: Ay sonunda puanlar 100.000 üzeri olursa düşürülüyomuş. Neden; hediyeyi vermemek için tabi ki. Kesinlikle üye olmayın, zamanınıza yazık. Vakit kaybetmeyin, üstelik bu kadar ucuz numaralarla sizi yanına çekmeye çalışmalarına da kapılmayın. Ayrıca kotalı kullanıcılar da tıkladığınız her link kotanızın boşu boşuna gitmesi demek. Çünkü açılan sayfalarda resim, şarkı, video görüntüsü gibi şeyler olabiliyo. Hatta ben sitelerinin bu sitede yayınlanması için reklam veren firmaları da uyarmak istiyorum buradan; kesinlikle sitenizin reklamı falan yapılmıyo. Zaten bir-iki saniye durup inceledikten sonra, 5 dakkadan fazla duramazsınız bu sitede gibi saçma bi uyarı yazısı çıkıyo karşınıza. Yine de tabi ki herkes kendisi bilir...
8,5 tl deseler almazdım ben o kadar etmez çünkü
dün yarın gelır demıstım dımı ,
güle güle kullan canım :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?