Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ya arkadaslar bende bir sürü yere oldum ama rosenseyi hangi linkten isticez sölermisiniz?

Müşteri Memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir şirket olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki sizin de ilgi göstermiş olduğunuz ve üç aydır sürdürmekte olduğumuz "Parfüm Sample Yollama" kampanyamıza son vermiş bulunmaktayız. Migros, Tansaş, Carrefour, Kipa, Real, Watsons… gibi market ve parfümerilerde bulabileceğiz deneme boyu tester'lar ile yeni ürünlerimizi deneyip beğeneceğinizi umuyoruz.

kopaştan geldi((((((((((((

banada o geldi cnm. az öncede rosenseden geldi :) kargo ücretini kabul ettim. adresimide yazdım yollayacaklar.

4-5 ay evvel huncanın sitesine üye olmuştum she ye de üye olmuıştum ayrıca ama o da huncanın ürünlerinden.ve aradan 1 hafta falan geçmişti beni aradılar bana ürün göndereceklerini ve karşılığında gönderdikleri şifreyle siteye girip anketi doldurmamı istediler.ben de tamam dedim,sonra ankedi doğru ve eksiksiz doldurmam halinde she crazy parfüm göndereceklerini söylediler ben de tamam dedim.adresimi tekrar verdim arayan bayana. 1 hafta geçti ürünler geldi makyaj malzemeleri shenin ve numune değil orjinal boyut üzerinde fiyatlarıyla birlikte eğer gördüyseniz ürünlerinin kaplarını çok şekerler.hesapladım ve 109 milyonluk ürün göndermişler.neyse işte kargo masrafı da yok bedavadan ürün,sonra anketi doldurdum 1 ay sonra da parfümü gönderdiler.yani 120 milyonkuk ürünün kargosunu bile odemeden sahibi oldum.gerçektende çok şirinler ve çok güzeller.içinde ne ararsanız var.

bu kampanya bitmistir heralde dimi? renklibir.com - Hediye kazanmanın en kolay yolu bide böyle bir site buldum arkadaslar hediyye ve nemune yolluyor göz atın isterseniz.

renkli birden ben üyelimi sildirdim
kazanıldığı zaman tc kimlik numarasını falan istiyolar
ne gerek var sanki o kadar numune hediye aldım hiç biri istemedi kimlik no:sinifsinif:

renkli biri bende araştırmıştım bi bak istersen

başka bi siteden alıntı yorum...

Son düzenleme:
mrb kızlar,rosense numunelerim şimdi ulaştı elime,minik minik çok tatlı ama kargo parası biraz fazla geldi,8.5 tl,uzaklığa göre bayağı değişiyormuş demekki,öneren arkadaşa çok tşkler,

mrb kızlar,rosense numunelerim şimdi ulaştı elime,minik minik çok tatlı ama kargo parası biraz fazla geldi,8.5 tl,uzaklığa göre bayağı değişiyormuş demekki,öneren arkadaşa çok tşkler,

8,5 tl deseler almazdım ben o kadar etmez çünkü

dün yarın gelır demıstım dımı ,

güle güle kullan canım :1hug:

böyle yerlere üye olurken çok dikkat edin kızlar kullanmım koşullarını falan mutlaka okuyun
ben hediye kazandım baktım benden kimlik nomu istiyolar
hayır dedim hediye siizn olsun kimlik no'm benim:mymeka:

kızlar rosense sitem dolu bi msj attım bakalım ne olcak yazdıklarıma kendim bile güldüm artık beklicezkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…