Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar bende istedim rosenseden gönderiyorlar kaydirigubbakcemile3 :lepi:
hemidee ilk mesejda zemuszemus
açıklama yapayım nasıl yaptım
yaşadığım şehirde tek bir bayisi vardı sanırsam bu yönden şanslıydım
ve kendileride bayileri olmadığı kabul ettiler ve gönderiyoruz dediler hehehe hihoyyyt

daha gelmedi bıtanem maili 2 saat once yolladılar zaten gelince solicem hemncikkk

tamam canım teşekürler

bende iki gündürlü yolluyom cvp yazmışlar kargo ücretini kabul etmeniz ve adresinizi bildirmeniz durumunda elimizde bulunan tüp numunelerden (5 ml.lik) gönderebiliriz.

yazmışlarr ücret hakkında bir bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim

ben 2,5 ödedim sende 3,5 ödersin herhalde

sevgili Ferrari yetkilisi ;

yıllardır aynı arabayı kullanmaktan bıtkım ,eğer numune gönderirseniz sizinkileri de denemek istiyorum ..

benzını de koymayı unutmayın zemuszemus

yazıcam kaydirigubbakcemile3 :lepi:

işe yaramaz dimi

bende malatyada yaşıyorum ve banada göndereceklerini söylediler. Umarım kargo çok tutmaz :gitme:

kızlar selam
sizleri takip ediyordum bikaç gündür, kopaşa yazdım ama aşağıdaki cvp geldi
Sayın Tüketicimiz,

Markamıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı öncelikle teşekkür ederiz.

35 yıldır kalite standartlarından ödün vermeden üretim yapan ve geniş bir ürün yelpazesine sahip olan şirketimiz; değişik markalarla kişisel bakım ürünleri siz değerli tüketicilerimizin beğenisine sunmuş bulunmaktadır. XO Erkek ve Bayan Parfümleri ile Miss Alix Bayan Parfüm serimiz, Türkiye genelinde 3.000’den fazla Parfümeri, Market ve benzeri perakende noktada satışa sunulmaktadır.

Her zaman, “Müşteri Memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir şirket olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz. Ancak üzülerek belirtmek isteriz ki sizin de ilgi göstermiş olduğunuz ve üç aydır sürdürmekte olduğumuz "Parfüm Sample Yollama" kampanyamıza son vermiş bulunmaktayız. Migros, Tansaş, Carrefour, Kipa, Real, Watsons… gibi market ve parfümerilerde bulabileceğiz deneme boyu tester'lar ile yeni ürünlerimizi deneyip beğeneceğinizi umuyoruz.

Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Kopaş Kozmetik

canım nasıl üye oldun ben sadece e-bültenden haberdar olma diye bişi gördüm yardımcı olursan sevinirima.s.

ben yıllardır üyeyim hiçbir zararı yok. Bikere ayın kızı seçilmiştim ve deodorant göndermişlerdi kaydirigubbakcemile2 başka bişey gelmedi ondan sonrada CADIARZU

benıde ayın she kızı sectıler parfum deoderant rolon geldı banada kalp kutunun ıcınde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…