daha gelmedi bıtanem maili 2 saat once yolladılar zaten gelince solicem hemncikkk
tamam canım teşekürler
bende iki gündürlü yolluyom cvp yazmışlar kargo ücretini kabul etmeniz ve adresinizi bildirmeniz durumunda elimizde bulunan tüp numunelerden (5 ml.lik) gönderebiliriz.
yazmışlarr ücret hakkında bir bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim
ben 2,5 ödedim sende 3,5 ödersin herhalde
Ferrariden isticem ben delikafadulden
bende iki gündürlü yolluyom cvp yazmışlar kargo ücretini kabul etmeniz ve adresinizi bildirmeniz durumunda elimizde bulunan tüp numunelerden (5 ml.lik) gönderebiliriz.
yazmışlarr ücret hakkında bir bilgisi olan beni bilgilendirirse sevinirim
bende malatyada yaşıyorum ve banada göndereceklerini söylediler. Umarım kargo çok tutmaz :gitme:
4-5 ay evvel huncanın sitesine üye olmuştum she ye de üye olmuıştum ayrıca ama o da huncanın ürünlerinden.ve aradan 1 hafta falan geçmişti beni aradılar bana ürün göndereceklerini ve karşılığında gönderdikleri şifreyle siteye girip anketi doldurmamı istediler.ben de tamam dedim,sonra ankedi doğru ve eksiksiz doldurmam halinde she crazy parfüm göndereceklerini söylediler ben de tamam dedim.adresimi tekrar verdim arayan bayana. 1 hafta geçti ürünler geldi makyaj malzemeleri shenin ve numune değil orjinal boyut üzerinde fiyatlarıyla birlikte eğer gördüyseniz ürünlerinin kaplarını çok şekerler.hesapladım ve 109 milyonluk ürün göndermişler.neyse işte kargo masrafı da yok bedavadan ürün,sonra anketi doldurdum 1 ay sonra da parfümü gönderdiler.yani 120 milyonkuk ürünün kargosunu bile odemeden sahibi oldum.gerçektende çok şirinler ve çok güzeller.içinde ne ararsanız var.
tutmaz herhalde canım :)
umarım =) tutarsada geri gönderirim olur biter kaydirigubbakcemile3
hahaha yanlış adres dersin :)
sheye üye olsak bişi fln olmas dimi ???????????
ben yıllardır üyeyim hiçbir zararı yok. Bikere ayın kızı seçilmiştim ve deodorant göndermişlerdi kaydirigubbakcemile2 başka bişey gelmedi ondan sonrada CADIARZU
ben yıllardır üyeyim hiçbir zararı yok. Bikere ayın kızı seçilmiştim ve deodorant göndermişlerdi kaydirigubbakcemile2 başka bişey gelmedi ondan sonrada CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?