Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yapmam mı leyla kaç kere yolladım gönderemeyiz dioooo..

rosense den iletişim bölümünden girip msjımı yazdım bakalım ne olcekkaydirigubbakcemile2

kıslar lady s box tan ses seda yok flormRDA BİŞİ GÖNDERMEDİ YA.IXORA GÖNDERİCEM DEDİ HALA GELMEDİ YA

rosense den de bana biçoğunuza geldiği gibi;
Ürün numune gönderimlerini maalesef sadece bayilerimize yapabiliyoruz. Bayilerimizi ziyaretinizde ürünlerimizi deneme fırsatı bulabilirsiniz.
yazmışlar. Bende bir daha deneyeceğim çok sinir oldum mafoldumben

rosense tam olarak nerden başvuruyorsunuz

kızlar ben ısterken ,durumumu belırttım yalnız hatta ısterken adres fılan vermedım..

bayılerı var bulundugum ılcede ama bana uzak ,bunu belırttım ..

onlarda bana donus yaptılar kargo ucretını odemek sartıyla adresınızı yollarsanız gonderırız dedıler..

bunu belırtın bence..

cok begendım ben bu testerlerı cok sekerler :)

sumakcım banada kargo ücreti karşılığında adresi belirtin gönderelim dediler,adres verdim 3 gün oldu,tekrar mail filan gelmedi,adres verdikten sonra tekrar dönüyorlarmı,numuneler kaç günde eline ulaştı,tşk ederim cvp için.....

yok canım donmuyorlar ,yarın gelır sana da buyuk ıhtımalle ,4-5 gun oldu sanırım ..

mutlaka gelır sana da...gec kalmıs bır cevap oldu kusura bakma cnım.

ben tesekkur ederım cnım ,şimdeden güle güle kullan opuyorumnanaktan

kızlar peki üye olupmu gönderdiniz mailleri rosense yoksa direk iletişimdenmi benim üyeliğimi kabul etmiyoda

valla yapmıcam dedim ama son kereattım mesaji

kızlar hiç www.hi-epanel.com a üye olan oldumu yazmıştım önceden ben yaptınız mı diye merak ettim

Son düzenleme:
ben sen yazdıktan sonra üye oldum bir anket daveti geldi doldurdumbakalım davet geldikçe anket dolduracaz

slm kızlar bende sıparsıımı verıdm rosenseden
kargo ucretını kabul edıyormusun dedıler ewet dedım bakalım ne zaman gelecek
bu arada hangı kargo ıle geldı kızlarr?
evde olmazsam eger gıder bakarımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…