Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
rosense den numunelerı geldı 7 tane resmını cekerım kızlar kargo 2 tl tuttu

bu topiği yeni kesşfettim ce çok sevdim yazıları baştan okumaya başladım
bi tanesi gerilerde kalmış çok mantıklı geldi
lady's box a üye olunca 1500 kişiden sonra evlere kutu dağıtıyolar sitesini ziyaret edin daha iyi anlarsınız aslında,bu güzel şey gerilerde kalsın istemedim kargo parası falan da istemiyor ben üye oldum sizler de olabilirsiniz
zemuszemus

arkadaslar cok şirin bunlar ya:) 8,5 mılyon veren arkadasım vardı gecen sayfalarda cok vermışsın arkadasım ya. ben agrıda oldugum halde 2 mılyon verdım

7 tane cok az bana 27 tane fılan geldı..aynılarından hemde..eklemıstım fotosunu da..

şimdi rosense bayisi olmayan yerlere numune yolluyo iyi de.. biz peki bayilerden numune alabiliyomuyuz bilen varmı? ben güvenmek istiyorum ama güvenemiyorum rosense'e.. o yüzden şimdiye kdr hiçbişeyini almadım.

arkadaslar cok şirin bunlar ya:) 8,5 mılyon veren arkadasım vardı gecen sayfalarda cok vermışsın arkadasım ya. ben agrıda oldugum halde 2 mılyon verdım

canım bana 26 tane filan göndermişler belkide kargo fiyatı o yüzden yüksektir,ama yinede 8.5 fazla,seninkiler hangi kargoyla geldi..

ups ıle geldı canım. ben sıze de 7 tane gelmıştır sandım arkadasım kusura bakma ondan fazla odemışsınız dedımopuyorumnanaktan

ben de rosense'e mail gönderdim flormar'a ve she'ye üye oldum
she sadece ayın kızını seçip hediye yolluyomuş sanırım
flormar ne yolluyodu?iletişimden mail atıyo muyduk kızlar? kaydirigubbakcemile2

lady box un ayriyetten sayfası var zaten sen orayı oku istersen

yaa bu rosense kafasına goremı numune yollluyo herkese farklı sayıda yollamıs bakalım bana kac tane gelecek :S

evet bence kafalarına gore verıyolar numunelerı herkese farklı farklı farklı gelıyo

arkadaşlar ben she ye üye oldum fakat ne onay maili geldi nede üye giriş yeri var ne yapmak lazım bilgilendirirseniz çok sevinrimfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…