Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ay gelmiş ne güzel. sana parfümde yollamışlar. güle güle kullan. kaydirigubbakcemile2
parfümlerden güzel olanların numarasını adını yazarsan sevinirim.

pepperment süper. cici cici süslen bakalım.

sagol cnm benim.

bu arada arkadaslar, bioblasa ail attim; 2 ay once mail atmistim geri donmediniz bile dedim;
aslinda bana kasim ayinda numune gondermisler, ama elime ulasmadi, tekrar gonderiyoruz dediler.

kizlar kargoyla mi gonderiyordu bioblas; kargo ucreti aliyorlar miydi??

acaba adi postayla gonderdiler de muhaberatta mi el koydular urunlerime, is adresimi vermistim :-((

bu sefer elime gecse bari..

bu aralar kismetim iyi kizlar,

gecen gun cosmoshoptan alisveris yaptim; parfum sampuan falan 60 tl odedim;

bu kadar alisverise numune isterim dedim; 3 ad.sampuan 3 ad. sac kremi numunesi verdiler; yabanci bir marka ;-)

kızlar benim rosenseden numunelerim geldi..
2.5 lira kargo parası ödedim..
kullanıoz bakalım..
memnun kalacammı acaba??

kizlar denedim biliyorumun isleyisi nasil? ben bisey anlamadim?
hep bitmis olan kapmpnyalar var ana sayfasinda;
bir de anketler var;

anketleri doldurana mi hediye veriyorlar??

kızlar numunelerim geldi 5 tane parfüm,4 tane krem,1 tane peeling,1 tane de temizleme sütü gelmiş,yaa baktım kargo ücretleri hep düşük gemiş kızlara benim kargo ücretinin fazla gelmesi oturduğum yerden kaynaklanıyor galiba diye düşünüyorum.parfümlerini çok güzelmiş. bayanssulusmile bayanssulusmile

ay gelmiş ne güzel. sana parfümde yollamışlar. güle güle kullan. kaydirigubbakcemile2
parfümlerden güzel olanların numarasını adını yazarsan sevinirim.
YAZARIM TABI ....IKI TANEDE ERKEK PARFUMU VAR ESIM COK BEYENDI ALALIM DIYOR :kaydirigubbakcemile3

avondaki celebre ye biri cok benziyor o parfümlerden
ama hankisi hatırlamıyorum =)

ben de rosense mail attım numune göndermeleri için. kargo ücretini ödemem karşılığında yollayacaklarını söylediler. bugün telefonumu aradılar. kargo adresimi bulamamış, geri merkez kargoya yollamışlar. ben de aradım tekrar yollayacaklar. acaba kargo fiyatında artış olur mu??

ben kargo fiyatında artış olacağını sanmıyorum canım çünkü adresini kendileri bulamamış onların hatası yani...

knorr paketleri ne oldu acaba? çekiliş ne zamandı. gidip bakayım sitesine.

bende oldum knorr uye daha var zamanına adresı kısa yazınca uye olabıldım yoksa olmuyordu

doğadan çayım gelmedi benim ya.kazandığıma dair bana gelen maili.2 3 kez gönderdim gene geri.çayım gelmedi dedim.hiç ses seda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…