Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar rosenseden filan alabilmek için sitelerine üye mi olmak gerekiyor?
bir de ne diye mesaj atıyorsunuz,ben numune istiyorum diye miohaoldumsmile

kızlar ben int. sitesine mail attım ama adanada şubeleri olmadığı için bu seferlik bana yollayabileceklerini sölediler denemem için,eğer şubeleri varsa yollamıyoruz dediler,siz yinede bi şansınızı deneyin..
ben burada şubeniz yok bana numune yollaın die mesaj attım ohaoldumsmile

arkadaşlar rosenseden bana mail gelmiş numune ürünlerinizden adresinize karşı ödemeli olarak gönderilicektir demiş. yani numuneye paramı istiyolar. nedemek oluyo sizce bubilmiyorumkismile

yok yok o kargo parasıdır canım numuneden para almazlar:hulya:

üüüff emotionun sitesi ne gıcık öle ya. bitirlü ana sayfa gelmiyo dardım.

benim rosenselerimde yoldaymış geliyormuş mail gönderdiler bakalım ne zaman gelicikler,darısı size kizlerkaydirigubbakcemile2

kıslar rozi bu gün numuneleri kargoya vermiş. siz olmasanız böyle bişeyden haberim olmazdı teşekkür ederim.

ev yap müşteri hizmetlerinden mail gelmiş saç boyası istemiştim belissima üretimden kaldırılmış müşteri sağlığı açısından diye yazmışlr.

kizlar,
dermologicanin sitesindeki soruyu yanitlamistim;

bir adet cilt tonu renk farklarini giderici krem numunesi + %10 ind. ceki yollamislar.
normal posta ile

kizlar,
dermologicanin sitesindeki soruyu yanitlamistim;

bir adet cilt tonu renk farklarini giderici krem numunesi + %10 ind. ceki yollamislar.
normal posta ile

ya onu ben de yanıtlamıştım...haber verdiler mi göndereceklerini? bilmiyorumkismile

benim rosenselerim geldi,10 tane krem vs..8 tanede parfüm testerbayanssulusmile
neşeli kız evet oraya yazıcaksın,bana numune yollayın denemek istiyorum vs..:hulya:

arkadaşlar ben daha önce rosenseden numune almıştım yolladılar 25 tane falandı heralde
bugün parfüm numunelerinizden denemek istiyorum dedim
olumlu cevap verdiler acaba kargo parasına değermi parfümler gelen varmı şişedemi kağıt baskımı?? fisfisfis

bide flormarın sitesine girip blog oluşturdunuzde deneme boyu ürünlerden numune yolluyolarmış bana mail atmışlar 1 haftaya kadar kargoya vericez diye ama ne gelen var ne giden
blogda oluşturmadım ki:uhm:

Rosenseten numune istemiştim bugün yollayacaklarını söylemişlerdi.Ama gelmedi ne yapmam lazım sizce?

çok minik tüplerde geliyor..çok hoş kokular gercekten denemende fayda var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…